Како уклонити Цхромиум малвер из Виндовс 10

How Remove Chromium Malware From Windows 10Као ИТ стручњак, показаћу вам како да уклоните Цхромиум малвер из Виндовс 10. Овај малвер је отмичар прегледача који ће променити ваш подразумевани прегледач у Цхромиум. Такође ће инсталирати нежељене програме и траку са алаткама на ваш рачунар. Да бисте уклонили овај малвер, потребно је да користите алатку за уклањање малвера. Препоручујем да користите Малваребитес Анти-Малваре. Овај алат је доступан бесплатно и скенираће ваш рачунар и уклонити Цхромиум малвер. Да бисте користили овај алат, потребно је да га преузмете и инсталирате на свој рачунар. Када се инсталира, потребно је да покренете скенирање. Скенирање ће трајати неколико минута да се заврши. Када се то заврши, моћи ћете да уклоните Цхромиум малвер са свог рачунара.Овај водич за уклањање злонамерног софтвера Цхромиум ће вам помоћи да уклоните Цхромиум вирус и лажне прегледаче засноване на Цхромиум-у са вашег Виндовс рачунара.

Заправо, Хром је легитиман пројекат претраживача отвореног кода који чини основу за Гоогле Цхроме претраживач , али аутори малвера користе ово име и користе Цхромиум за дистрибуцију злонамерног кода на Виндовс рачунаре.

Без обзира да ли користите прегледач Гоогле Цхроме или не, овај вирус може да уђе у ваш рачунар. Постоји неколико сумњивих претраживача заснованих на Цхромиум-у који могу да се инфилтрирају у ваш систем и угрозе његову безбедност. Они могу да вас прате, прикупљају информације, краду осетљиве податке, приказују огласе и искачуће прозоре, учествују у томе Крађа идентитета , или покренути преусмеравање прегледача.БеаглеБровсер, БровсерАир, БоБровсер, Цхедот, еФаст, Фусион, МиБровсер, Олциниум, Паликан, Кворд, Тортуга, Торцх су неки од сумњивих претраживача заснованих на Цхромиум-у који користе ову тактику.

заустави Виндовс 10 канцеларијско обавештење

Уклоните Цхромиум малвер

Уобичајени начини пријављивања за Цхромиум вирус су бесплатно преузимање у облику комплетан софтвер и нежељену е-пошту. Пошто се ови ПУП-ови инфилтрирају у ваш рачунар, важно је да будете упозорени на инсталацију било ког софтвера и да се уверите да он или друге понуде трећих страна нису скривене испод Напредно или Корисничка инсталација опција.Једном када се пријавите, он ће преузети све асоцијације датотека, УРЛ асоцијације, а такође ће се поставити као подразумевани претраживач и променити почетну страницу вашег претраживача и подразумевани претраживач.

Уклоните Цхромиум малвер

Ако откријете да сте заражени Цхромиум малвером, предлажем да урадите следеће:

Затворите све претраживаче и отворите Менаџер задатака . Видећете како Цхромиум процес ради. Има лого сличан оном Цхроме претраживача, али може бити плаве боје. Побити их све цхроме.еке или цхромиум.еке процес који видите.

следеће отварање Контролна табла > Програми и функције и проверите да ли видите Цхромиум или било који други сумњив унос. Ако јесте, деинсталирајте програм.

треба ли да деинсталирам Оффице 2013 пре инсталирања Оффице 2016

Из предострожности можете и отворити Ц: Корисничко име корисника АппДата Лоцал скривени фолдер и избришите Цхромиум фолдер . Ако користите прегледач Гоогле Цхроме, овај фолдер ће аутоматски бити попуњен аутентичним подацима.

Уклоните Цхромиум малвер

Затим отворите инсталиране претраживаче и погледајте све инсталиране додатке и екстензије за прегледач . Ако нађете нешто сумњиво или сумњиво, уклоните или уклоните.

Такође вам препоручујем да извршите потпуно скенирање вашег антивирусни програм заједно са АдвЦлеанер , јер је овај алат погодан за уклањање Отмичари претраживача & Потенцијално нежељени програми .

Када све буде готово, само напред и поставите жељену веб страницу као почетну страницу претраживача и ваш жељени претраживач као подразумевана претрага у вашем претраживачу .

креирајте нове корисничке прозоре 8

Након што сте то урадили, можете трчати ЦЦлеанер да очистите преостале нежељене датотеке на рачунару и уносе у регистратору.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље!

Популар Постс