Поправите грешку враћања система 0к81000204 у Виндовс 10

Fix System Restore Error 0x81000204 Windows 10Као ИТ стручњак, често ме питају како да поправим уобичајене рачунарске грешке. Једна од најчешћих грешака о којој ме питају је грешка при враћању система 0к81000204. Ова грешка се може појавити из више разлога, али најчешће је узрокована оштећеном или оштећеном Виндовс системском датотеком. На срећу, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте исправили грешку. Прво покушајте да покренете алатку за проверу системских датотека. Овај алат ће скенирати ваш систем за оштећене или оштећене датотеке и поправити их. Ако то не успе, можете покушати да ресетујете функцију Виндовс Систем Ресторе. Да бисте то урадили, отворите контролну таблу и идите на Систем и безбедност > Резервна копија и враћање у претходно стање. Кликните на везу „Укључи заштиту система“, а затим изаберите тачку враћања. Ако и даље имате проблема, можете покушати да вратите систем из претходне резервне копије. Ако немате резервну копију, можете покушати да користите диск за опоравак или УСБ диск. Ако и даље имате проблема, можете се обратити Мицрософт подршци за помоћ.Ако при покушају извршите враћање система на свом Виндовс 10 уређају и пронађите Грешка при враћању система 0к81000204 онда је овај пост намењен да вам помогне. У овом посту ћемо понудити најпогоднија решења која можете покушати да решите успешно.

Грешка при враћању система 0к81000204

Поправи грешку при враћању система 0к81000204

Ако се суочавате са овим проблемом, можете испробати наша препоручена решења наведена у наставку без посебног редоследа и видети да ли то помаже у решавању проблема. 1. Покрените ЦХКДСК
 2. Покрените СФЦ скенирање
 3. Покрените ДИСМ скенирање
 4. Ресетујте подешавања за опоравак система
 5. Ресетујте спремиште
 6. Покрените Опоравак система у безбедном режиму или чистом покретању
 7. Користите софтвер за прављење резервних копија треће стране
 8. Извршите ресетовање овог рачунара, ресетовање у облаку.

Погледајмо опис процеса повезаног са сваким од наведених решења.

1] Покрените ЦХКДСК

Да бисте покренули ЦХКДСК, урадите следеће:

малваребитес блокира Скипе
 • Кликните Виндовс тастер + Р да бисте отворили дијалог Покрени.
 • У дијалогу Покрени откуцајте|_+_|а затим кликните ЦТРЛ+СХИФТ+ЕНТЕР До отворите командну линију у админ/елеватед моду .
 • У прозору командне линије унесите наредбу испод и притисните Ентер.
|_+_|

Добићете следећу поруку:Цхкдск не може да се покрене јер волумен користи други процес. Да ли желите да закажете да се овај волумен провери следећи пут када се систем поново покрене? (Не баш).

Када се ЦХКДСК заврши, проверите да ли је проблем решен.

2] Покрените СФЦ скенирање

Провера системских датотека је услужни програм у Мицрософт Виндовс-у који омогућава корисницима да скенирају и поправљају оштећене Виндовс системске датотеке.

онемогућите деп виндовс 10

Ово решење захтева вас покрените СФЦ скенирање а затим покушајте поново да покренете Систем Ресторе и видите да ли се успешно завршава без грешка 0к81000204.

Ако проблем није решен, пређите на следеће решење.

3] Извршите ДИСМ скенирање

Сервисирање и управљање сликама за примену (ДИСМ.еке) уграђен у Виндовс 10 и доступан преко командне линије или из Виндовс ПоверСхелл-а, који се може користити за сервисирање и припрему Виндовс слика, укључујући оне које се користе за Виндовс ПЕ , Виндовс окружење за опоравак (Виндовс РЕ) и инсталирање Виндовс-а. ДИСМ се може користити за послуживање Виндовс слике (.вим) или виртуелног хард диска (.вхд или .вхдк).

Ово решење захтева вас извршите ДИСМ скенирање а затим поново покушајте са операцијом Систем Ресторе. Ако процедура није успела због исте грешке, пређите на следеће решење.

4] Користите Виндовс командну линију

Отворите Виндовс 10 командну линију и покрените следеће команде датим редоследом:

андроид телефон емулатор за Виндовс 10
|_+_|

Поново покрените систем и покушајте сада.

5] Ресетујте спремиште

Да бисте то урадили, следите ове кораке:

 1. Покрените у безбедном режиму без мрежне везе и отворите командну линију као администратор.
 2. Сада укуцајте|_+_|и притисните Ентер.
 3. Ово ће зауставити услугу Виндовс Манагемент Инструментатион.
 4. Затим идите на Ц:Виндовс Систем32 вбем
 5. Преименуј складиште фолдер у репозиторијум
 6. Поново покренути.

Поново отворите командну линију као администратор, унесите следеће и притисните Ентер:

|_+_|

Затим унесите следеће и притисните Ентер:

|_+_|

Поново покрените рачунар и погледајте да ли можете ручно да креирате тачку за враћање система.

6] Покрените опоравак система у безбедном режиму или чистом покретању.

Покрените у безбедном режиму и видите да ли креирате тачку за враћање система или се враћате на претходну тачку враћања. Често услуге или драјвери трећих страна могу да ометају исправно функционисање система опоравка. Алтернативно, такође можете учинити нет боот и видите да ли можете да вратите систем у рад.

како да омогућим Адобе Фласх Плаиер?

7] Користите софтвер за прављење резервних копија треће стране.

Ово решење једноставно претпоставља коришћење било ког од Софтвер треће стране за прављење слика, прављење резервних копија и опоравак за Виндовс 10 може да уради исто што и услужни програм за враћање система.

8] Ресетујте овај рачунар, Цлоуд Ресет или вратите Виндовс 10

Ако издање још није решен, највероватније због неког нарушавања интегритета система, што се не може решити на традиционалан начин. У овом случају, одговарајуће решење је да можете покушати Ресетујте овај рачунар , или ресетовање облака да ресетујете све Виндовс компоненте. Такође можете покушати Поправите Виндовс 10 помоћу инсталационог медија као последње средство.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надамо се да постоји нешто што ће вам помоћи поправите проблеме са враћањем система .

Популар Постс