Малваребитес блокира програм или веб локацију - додајте изузетке

Malwarebytes Blocks ProgramМалваребитес је моћан анти-малвер програм који може да заштити ваш рачунар од свих врста претњи. Међутим, понекад може да блокира програме или веб локације којима верујете. У овим случајевима можете додати изузетак Малваребитес-у да бисте омогућили покретање програма или веб локације. Ево како да додате изузетак у Малваребитес: 1. Отворите Малваребитес и кликните на картицу „Подешавања“. 2. На картици „Подешавања“ кликните на картицу „Заштита“. 3. На картици „Заштита“ кликните на картицу „Изузимања“. 4. На картици „Изузимања“ кликните на картицу „Додај изузимање“. 5. На картици „Додај изузимање“ изаберите програм или веб локацију коју желите да додате као изузетак. 6. Кликните на дугме „Додај“. То је све што треба да урадите! Сада ће програму или веб локацији коју сте додали као изузетак бити дозвољено да се покреће на вашем рачунару.Један од популарних софтвера за сузбијање и уклањање злонамерног софтвера је Малваребитес . Ово је савршен алат за сваког корисника рачунара. Бесплатна верзија такође добро функционише, али све док корисник редовно скенира свој Виндовс 10 рачунар.

Али познато је да Малваребитес даје лажне позитивне резултате јер радије класификује многи често коришћени програми попут Потенцијално нежељени програми . У овом посту ћемо вам показати како да ставите на белу листу програм у који верујете или веб локацију којој верујете.

Малваребитес блокира програм или веб локацију

Блокирање Малваребитес-а да блокира датотеке, програме и УРЛ-ове веб локација прилично је лако. Само покрените софтвер, а затим идите на Подешавања опција на левом панелу. Након тога, кликните на картицу која каже Изузеци . Сада користите миш да кликнете Додајте изузимања дугме за одлазак одатле.Малваребитес блокира програм или веб локацију

Када корисник кликне на „Додај изузетке

Популар Постс