Није могуће покренути услугу Виндовс безбедносног центра

Windows Security Center Service Can T Be StartedРешавање проблема Услуга Виндовс безбедносног центра није могла да се покрене порука о грешци у оперативном систему Виндовс 10/8/7. Центар прати и извештава о безбедносним подешавањима на рачунару.

Није могуће покренути услугу Виндовс безбедносног центра. Ово је уобичајена грешка која може бити узрокована разним стварима. Ако видите ову грешку, то значи да услуга Виндовс безбедносног центра није покренута и да је треба покренути. Постоји неколико различитих начина за покретање услуге Виндовс безбедносног центра. Први је да отворите мени Старт и укуцате 'сервицес.мсц' у поље за претрагу. Ово ће отворити Менаџер услуга. Одавде можете да се померите надоле до услуге Виндовс безбедносног центра и двапут кликните на њу да бисте отворили дијалог својстава. У дијалогу са својствима, желећете да се уверите да је „Тип покретања“ подешен на „Аутоматски“. Ако није, кликните на падајући оквир и изаберите „Аутоматски“. Када то урадите, кликните на дугме 'Старт' да бисте покренули услугу. Ако је услуга Виндовс безбедносног центра већ покренута, можда ћете морати да поново покренете рачунар да бисте применили промене. Када то урадите, требало би да будете у могућности да отворите Виндовс центар за безбедност и приступите његовим функцијама.Ако примите Није могуће покренути услугу Виндовс безбедносног центра поруку о грешци у оперативном систему Виндовс 10, Виндовс 8, Виндовс 7 или Виндовс Виста, онда вам овај чланак може помоћи да решите проблем. Можете испробати ове кораке за решавање проблема било којим редоследом.Није могуће покренути услугу Виндовс безбедносног центра

Није могуће покренути услугу Виндовс безбедносног центра

1) Скенирај ПК са антивирусом

Најпре, дубоко скенирајте свој рачунар са вашим сигурносним софтвером. Ово је да бисте били сигурни да није нека врста злонамерног софтвера који спречава рад вашег Центра за безбедност.2) Поново омогућите безбедносни центар

Онемогућите, а затим омогућите Безбедносни центар и видите да ли то помаже.

3) Омогућите га помоћу Акционог центра

омогући-сек-цена

веб претрага фотографија

Ако је ваш безбедносни центар онемогућен, отворите га Контролна табла > Све ставке контролне табле > Акциони центар и видите да ли можете поново покренути Виндовс безбедносну услугу кликом на Укључите га сада дугме.4) Уверите се да су ове услуге омогућене

Услуга Виндовс безбедносног центра може

Ако то не помогне, откуцајте услуге.мсц у претрази на почетном екрану и притисните Ентер да отворите Сервицес Манагер .

  • Ево, увери се Служба центра безбедности покренут и подешен на аутоматски или аутоматски (одложени почетак).
  • Такође се уверите у то Позив за удаљену процедуру (РПЦ) и Виндовс Манагемент Инструментатион услуге се покрећу и инсталирају аутоматски.

Акциони центар, раније познат као Виндовс центар безбедности, надгледа безбедносни статус рачунара. Међутим, одговарајућа услуга се зове услуга Центра безбедности. Служба безбедносног центра (ВСЦСВЦ) надгледа и извештава о безбедносним подешавањима на рачунару.

5) Проверите својства услуге Центра безбедности

Пошто је Менаџер услуга отворен, опционо можете да отворите Својства услуге Центра за безбедност > картицу Пријава. Кликните на Бровсе.

Унесите име свог рачунара Унесите назив објекта који желите да изаберете кутија.

Притисните Проверите имена , а затим кликните на ОК / Аппли / ОК. Да видимо да ли ово помаже.

6) Вратите ВМИ спремиште

Вратите ВМИ спремиште и видите да ли то помаже. Да бисте то урадили, отворите повишене прозоре командне линије из Виндовс ВинКс менија, откуцајте следеће и притисните Ентер:

|_+_|

цмд спремиште

Ако примите ВМИ спремиште је конзистентно поруку, можете прескочити овај корак.

Али ако добијете ВМИ спремиште је некомпатибилно поруку, можете ресетовати или вратити ВМИ спремиште.

Да бисте то урадили, откуцајте следеће и притисните Ентер:

|_+_|

Видећеш Репозиторијум ВМИ је сачуван порука.

Сада да видимо да ли је то помогло.

Виндовс центар за безбедност користи Виндовс Манагемент Инструментатион или ВМИ за прикупљање информација о рачунару. Ако се пронађу недоследности, безбедносни центар се можда неће покренути.

7) Покрените проверу системских датотека

Покрените Проверу системских датотека да проверите и замените оштећене системске датотеке, ако их има, и видите да ли то помаже у решавању проблема.

8) Користите Мицрософт Фик ит

Мицрософт Фик ит 20084 за Виндовс 7 и Виндовс Виста ће поправити кључеве регистратора и ресетовати поставке Виндовс безбедносног центра на њихове подразумеване вредности. Да видимо да ли ово помаже. Нисам сигуран да ли ће радити и на Виндовс 10/8.

9) Решавање проблема у стању чистог покретања

Ако ово не помогне, морате да трчите нет боот и решите проблем са конфликтним програмом који можда спречава отварање Центра за безбедност.

10) Ресетујте Виндовс 10

Ако све друго не успе, можда ћете морати Вратите Виндовс 7 , Ресетујте Виндовс 8 или Ресетујте Виндовс 10 .

боја позадине за штампу речи
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Не заборавите да прво креирате тачку за враћање система пре него што унесете било какве измене у систем како бисте увек могли да вратите ако промене не испуне ваша очекивања.

Популар Постс