Грешка 0к80070091 Директоријум није празан

Error 0x80070091 Directory Is Not EmptyАко добијете грешку у директоријуму није празан са кодом грешке 0к80070091 када покушавате да избришете фасциклу, онда ће вам овај пост помоћи.

Грешка 0к80070091 Директоријум није празан. Када видите ову грешку, то значи да директоријум који покушавате да избришете није празан. Да бисте избрисали директоријум, прво морате да избришете датотеке унутар њега. Постоји неколико начина да то урадите. Један од начина је коришћење команде 'рмдир'. Ово ће избрисати директоријум и сав његов садржај. Други начин је коришћење команде 'дел'. Ово ће избрисати све датотеке унутар директоријума, али ће сам директоријум оставити нетакнут. Такође можете користити комбинацију две команде. На пример, можете користити 'рмдир /с' да избришете директоријум и сав његов садржај. који год метод да изаберете, уверите се да сте у исправном директоријуму пре него што почнете. У супротном, можете избрисати погрешне датотеке.Када бришете фасциклу, ако добијете Грешка 0к80070091 Директоријум није празан поруку на екрану, потребно је да урадите неколико ствари да бисте решили проблем. Понекад се овај проблем може решити преименовањем фасцикле. Међутим, ако не можете да преименујете, ови предлози могу да вам помогну.Неочекивана грешка спречава брисање фасцикле. Ако и даље добијате ову грешку, можете користити код грешке да пронађете помоћ за овај проблем. Грешка 0к80070091: Директоријум није празан.

именик није празанГрешка 0к80070091 Директоријум није празан

То се углавном дешава када покушате да избришете фасциклу са екстерног чврстог диска, СД картице или флеш диска, али се може десити и када избришете датотеку са системског диска. Пре него што почнете, поново покрените рачунар и покушајте. Ако и даље добијате ову грешку, можда ћете морати даље да решите проблем.

како онемогућити мрежни приступ Виндовс регистру

1] Покрените Цхецк Диск

Лоши сектори на чврстом диску могу узроковати ове врсте грешака. Отворите командну линију са администраторским привилегијама и покрените ову команду -

|_+_|

Где ИС је слово погона на којем се појављује порука о грешци. Морате га заменити словом диск јединице. За информацију командна линија провери диск прекидач / ф ће покушати да поправи пронађене проблеме, и /п ће вам омогућити да идентификујете лош сектор и покушате да повратите информације.вратите прегледник фотографија Виндовс у Виндовс 10

Након уноса ове команде, ваш рачунар ће се поново покренути и завршити задатак. Не присиљавајте машину да се искључи.

Када се цео процес заврши, моћи ћете да избришете ову фасциклу.

2] Поново покрените Виндовс Екплорер.

Понекад се низови интерно везују и стога корисници почињу да добијају различите поруке о грешци попут ове. Тако да можете покушати поново покрените Виндовс Екплорер а затим проверите да ли можете да избришете ту фасциклу.

Виндовс 10 заглављен у режиму таблета

За ово отворите менаџер задатака у свом ауту и ​​буди на Процеси таб. Померите се надоле док не добијете Виндовс Екплорер . Изаберите га и кликните на Поново покренути у доњем десном углу менаџера задатака.

3] Скенирајте рачунар антивирусом

Ако сте недавно инсталирали софтвер треће стране и почели да добијате такве поруке о грешци, требало би да деинсталирате ову алатку и да скенирате цео систем помоћу поуздан антивирус .

Ово су нека од најбољих решења за овај проблем.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Повезана читања:

Популар Постс