Како отворити Таск Манагер у оперативном систему Виндовс 10

How Open Task Manager Windows 10Као ИТ професионалац, можда ћете морати да приступите Таск Манагер-у у оперативном систему Виндовс 10 с времена на време. Ево кратког водича како да то урадите. Прво отворите мени Старт и унесите „менаџер задатака“ у поље за претрагу. Требало би да видите да се пречица Менаџера задатака појављује на врху резултата претраге. Кликните на пречицу Таск Манагер и отвориће се прозор Таск Манагер. Алтернативно, такође можете да притиснете тастере Цтрл+Схифт+Есц на тастатури да бисте директно отворили Менаџер задатака. Када је Менаџер задатака отворен, можете да видите и управљате разним задацима и процесима који се покрећу на вашем систему. Такође можете да га користите за праћење перформанси вашег система и коришћење ресурса. Дакле, имате га - брзи водич о томе како да отворите Таск Манагер у оперативном систему Виндовс 10.ИН Виндовс Таск Манагер помаже вам да добијете информације о перформансама вашег рачунара, покренутим апликацијама, процесима и још много тога. Укратко, можете користити згодан Виндовс алат за покретање или завршетак одређених програма. То је више алатка за решавање проблема за почетнике која је подељена на више картица. Свака картица је повезана са одређеном категоријом као што су покренуте апликације, покренути процеси, Виндовс услуге, перформансе рачунара, употреба мреже и корисници који су тренутно пријављени. Ако сте повезани на мрежу, можете користити и Таск Манагер да видите статус мреже и видите како ваша мрежа ради.

Менаџер задатака има еволуирао током времена са Виндовс 3 на Виндовс 10 и нове Виндовс 10 Менаџер задатака , сада нуди много информација. Већ смо видели како Виндовс 7 Таск Манагер такође ради Функције Виндовс 10 менаџера задатака , укључујући како разуме топлотну карту Менаџер задатака у оперативном систему Виндовс 10/8. У овом посту ћемо видети начине за отварање Виндовс Таск Манагер-а помоћу пречице на тастатури, ЦМД-а, покретања, траке задатака, ВинКс менија итд.

најбоље хромиране теме 2018

отворите менаџер задатакаОтворите менаџер задатака

1] У оперативном систему Виндовс КСП, притисните комбинацију тастера ЦТРЛ + АЛТ + ДЕЛ да бисте покренули Таск Манагер! Са издавањем Виндовс Висте, све се променило. Сада ако ударите ЦТРЛ+АЛТ+ДЕЛ видиш дијалог / екран одакле можете да изаберете „Старт Таск Манагер“.

2] Да бисте директно позвали Таск Манагер у Виндовс Виста, Виндовс 7 и Виндовс 8, Виндовс 10, кликните ЦТРЛ + СХИФТ + ЕСЦ уместо. Ово је пречица менаџера задатака у оперативном систему Виндовс 10.

3] У најновијој верзији оперативног система Виндовс - Виндовс 10, такође можете приступити Таск Манагеру из Мени ВинКс . Све што треба да урадите је да притиснете комбинацију тастера Вин + Кс да бисте отворили мени задатка напајања. Одатле можете да изаберете опцију „Управљач задацима“.Отворите менаџер задатака

прозор 8.1 процена

4] Подразумева се да увек можете само десним кликом на траку задатака и изаберите Таск Манагер.

5] Опет, док сте на почетку, можете Претрага за менаџер задатака или Таскмгр.еке и кликните на њега. Користите ову извршну датотеку да бисте је покренули трцати кутија или Командна линија . Креирај пречица на радној површини , ако желите да! Налази се у Ц: Виндовс систем32 фолдер.

6] Отвори командна линија , тип Таскмгр и притисните Ентер да отворите Таск Манагер.

како уклонити позадину у боји

7] Из ВинКс менија, отворите трцати кутија, тип Таскмгр и притисните Ентер.

Савети:

  1. Погледајте овај пост ако сте не могу да отворим менаџер задатака .
  2. Користите менаџер задатака као виџет за радну површину са својим Суммари виев.
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ако су вам потребне додатне функције, то могу бити Алтернативни софтвер за управљање задацима Бићете заинтересовани.

Популар Постс