Виндовс безбедни режим се заглавио; Преузимање виси или петље

Windows Safe Mode StuckАко имате проблема да се Виндовс правилно покрене, можда ћете морати да уђете у безбедни режим. Безбедни режим је посебан дијагностички режим који се може користити за решавање одређених проблема. Ако имате проблема да се Виндовс правилно покрене, можда ћете морати да уђете у безбедни режим. Безбедни режим је посебан дијагностички режим који се може користити за решавање одређених проблема. Ако имате проблема да се Виндовс правилно покрене, можда ћете морати да уђете у безбедни режим. Безбедни режим је посебан дијагностички режим који се може користити за решавање одређених проблема. Ако имате проблема да се Виндовс правилно покрене, можда ћете морати да уђете у безбедни режим. Безбедни режим је посебан дијагностички режим који се може користити за решавање одређених проблема.Када покушате покрените Виндовс ОС у безбедном режиму , али то налазимо Безбедни режим за Виндовс је заглављен ИН Сачекајте или Отпремање датотеке екрана или док учитавате цласспнп.сис, диск.сис, амдкмпфд.сис, асвардиск.сис, итд., онда овај пост нуди предлоге који вам могу помоћи да решите проблем.

Безбедни режим за Виндовс је заглављен

додајте лозинку у зип датотеку виндовс 10

Безбедни режим за Виндовс је заглављен

Ово Безбедни режим До грешке може доћи из неколико разлога, укључујући квар хардвера, оштећење софтвера, оштећене датотеке на систему, оштећене управљачке програме и проблеме са БИОС-ом. Када се ваш Виндовс 10 рачунар заглави на неком екрану или поруци, или то значи да ОС не може да пронађе и учита системске датотеке потребне за завршетак процеса. То могу бити системски драјвери или ОС датотеке, на пример. цласспнп.сис, диск.сис, амдкмпфд.сис, асвардиск.сис и тако даље. На пример, цласспнп.сис је датотека класе система Мицрософт Виндовс СЦСИ која је укључена у Виндовс.Виндовс 10 се заглавио у бескрајној петљи за поновно покретањеШансе су да, пошто не можете да се покренете у безбедном режиму, нећете моћи да се покренете Чисто стање покретања или редовно преузимање.

Па, ако се нађете у овој ситуацији, испробајте следеће предлоге и видите да ли вам нешто помаже.

Искључите спољну опрему

Пре него што почнете, искључите спољну опрему са лаптопа или рачунара, као што је УСБ миш, спољни чврсти диск, Блуетоотх адаптер за бежични миш, екстерни хладњак и било који други уређај.

Покрените напредне опције покретања

да те утоварим Напредне опције покретања екран, кликните смена и притисните Поново покренути. То ради? Ако је тако, онда добро. Ако то не можете да урадите, мораћете да користите инсталациони медиј.

Пошто не можете да уђете у безбедан режим, морате да покренете Виндовс 10 са Виндовс инсталациони медиј или Диск за опоравак и изаберите Поправите рачунар да бисте ушли у Решавање проблема> Напредне опције покретања .

стерео микс не преузима звук

Када сте овде, можете користити ЦМД за извршавање команди. Можете да користите Виндовс 10 ДВД, УСБ диск за покретање или нарежите Виндовс 10 исо на УСБ диск користећи други рачунар, а затим га користите.

виндовс-10-боот 7

Једном сте добио приступ додатним опцијама , можете користити неколико опција у наставку да бисте решили проблем.

  1. Покрените поправку при покретању
  2. Покрените враћање система
  3. Покрените Виндовс Упдате
  4. Покрените проверу системских датотека са ЦМД-ом
  5. Промените опције покретања
  6. Ресетујте БИОС
  7. Поново покрените БИОС.

1] Покрените поправку при покретању

На екрану напредних опција отворите командну линију и Покрените поправку при покретању .

2] Покрените враћање система

Ако је проблем недавно, можете покренути Покрените враћање система и види.

3] Покрените Виндовс Упдате

На екрану напредних опција отворите командну линију и покрените Виндовс ажурирања из командне линије .

4] Покрените СФЦ и ДИСМ скенирање.

На екрану напредних опција отворите командну линију и покрените проверу системских датотека . Омогућава корисницима да скенирају Виндовс системске датотеке у потрази за оштећењем и поправе оштећене датотеке.

како повећати текст на Виндовс 10

5] Промените подешавања покретања

Промените подразумеване поставке покретања оперативног система Виндовс 10

Кликните на Промени опције покретања и поново покрените да бисте привремено онемогућили ове две опције:

  • Онемогућите примену потписивања драјвера
  • Онемогућите заштиту од раног покретања од малвера.

Када се проблем реши, не заборавите да поништите промене.

Безбедан режим не ради, не могу да се покренем у безбедном режиму у Виндовс 10

уклоните фласхплаиер

7] Ресетујте БИОС

Ако сте недавно направили било какве промене у БИОС-у, а затим наиђете на овај проблем, ово је вероватно тренутак када ћете поништити промену или ресетујте подешавања БИОС-а на подразумеване вредности . Да бисте отворили подешавања БИОС-а, потребно је да поново покренете рачунар и наставите да притискате Ф2 или Ф9 (према произвођачу матичне плоче). Када сте тамо, пронађите одговарајућу опцију и ресетујте БИОС на подразумеване поставке.

6] Вратите БИОС

Ако проблем и даље постоји, покушајте БИОС ажурирање на вашем систему креирањем УСБ-а за покретање.

Релатед Реадинг : Рачунар се замрзава и не може да изађе из безбедног режима .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ће вам нешто овде помоћи.

Популар Постс