Виндовс је зауставио овај уређај јер је пријавио проблеме (код 43)

Windows Has Stopped This Device Because It Has Reported ProblemsАко видите грешку Виндовс је зауставио овај уређај јер је пријавио проблеме (код грешке 43), за уређаје са Интел, Радеон или АМД картицама погледајте ову исправку.

Виндовс је зауставио овај уређај јер је пријавио проблеме (код 43). Ако видите ову грешку, то значи да је Виндовс зауставио овај уређај јер је пријавио проблеме. Код 43 је прилично честа грешка и може бити узрокована разним стварима. Највероватније је проблем у управљачком програму уређаја. Ако користите хардверски уређај који не ради исправно, можда ћете моћи да решите проблем ажурирањем управљачког програма уређаја. Ако нисте сигурни како да ажурирате управљачки програм, обично можете пронаћи упутства на веб локацији произвођача. Ако не можете да пронађете прави управљачки програм, можете покушати да користите алатку за ажурирање драјвера. Ако и даље видите код 43 након што сте покушали да ажурирате драјвер, проблем је можда у самом хардверу. У овом случају, мораћете да замените хардвер.Ако примите Код грешке менаџера уређаја , Виндовс је зауставио овај уређај јер је пријавио проблеме (код 43) на вашем Виндовс 10 користећи Интел, Радеон или АМД графичке картице (ГПУ), онда ће вам овај пост помоћи да решите проблем. Можда сте ово добили и за Интел или АМД графичке картице.Обично повезујемо различите периферне уређаје на наше Виндовс рачунар. Ови уређаји могу бити УСБ диск јединице, штампачи, екстерни мишеви, тастатуре итд. Често можете наићи на проблеме при инсталирању и коришћењу неких уређаја. Недавно смо наишли на овај проблем за УСБ погон. У овом случају, кад год смо покушали да се повежемо УСБ погон, Виндовс нисмо могли да га препознамо, па стога нисмо могли да користимо овај диск за било какве операције.

како да пређете са бежичне на жичну везу Виндовс 10

Виндовс је зауставио овај уређај јер је пријавио проблеме (код 43)Као што можете видети на слици изнад, насупрот симбола непознати уређај . Стога смо додатно истражили овај уређај и отворили га Својства дупли клик непознати уређај . ИН Статус уређаја овде пише:

Виндовс је зауставио овај уређај јер је пријавио проблеме (код 43)

Код грешке-43-2

Можете наићи на овај код грешке на било ком уређају који повезујете са својим системом. Технички говорећи о ситуацији, овде драјвер уређаја обавештава Виндовс да је уређај покварио. Ово се такође може десити ако хардвер уређаја или сам драјвер уређаја покваре. У сваком случају, као резултат тога, уопште нећете моћи да користите уређај.Пре него што почнете да решавате проблеме, постоји неколико ствари које можете да покушате: поново покрените рачунар и видите да ли је проблем нестао, искључите све друге УСБ уређаје, искључите и поново повежите уређај, ажурирајте драјвере уређаја , трцати УСБ Троублесхоотер добар као Алат за решавање проблема са хардвером .

1] Поново инсталирајте драјвер уређаја.

Ако то не помогне, покушајте да деинсталирате и поново инсталирате уређај и видите да ли то помаже:

Кликните Виндовс тастер + Р и тип девмгмт.мсц ИН трцати дијалошки оквир за отварање Менаџер уређаја .

Поправка: Ви-Фи се прекида након спавања у оперативном систему Виндовс 8

ИН Менаџер уређаја у прозору пронађите неисправан уређај и кликните десним тастером миша на њега, изаберите Избриши .

Виндовс је зауставио овај уређај јер је пријавио проблеме

Након уклањања непознати уређај у претходном кораку, кликните десним тастером миша на име рачунара и изаберите Скенирајте промене у хардверу .

Код грешке-43-5

Дакле, коначно се препознаје неисправан уређај Виндовс и можете двапут да кликнете да бисте је видели Својства где си нашао Статус уређаја То Овај уређај ради исправно .

Код грешке-43-4

2] Ажурирајте управљачке програме уређаја

Виндовс 10 ажурирања сада нуде ОЕМ драјвере када прођу тест компатибилности. Најновија верзија оперативног система Виндовс 10 и управљачки програм можда нису међусобно компатибилни. Можете ручно да ажурирате управљачки програм тако што ћете га преузети са ОЕМ веб локације или можете проверити преко Виндовс Упдате-а.

  1. Притисните ВИН + Кс + М или кликните десним тастером миша Почетак дугме, а затим изаберите Менаџер уређаја .
  2. Проширите листу уређаја и пронађите уређај са жути знак узвика поред њега. То значи да постоји проблем са уређајем.
  3. Кликните десним тастером миша на уређај и изаберите Својства .
  4. Изабери Возач а затим изаберите Ажурирати драјвер .
  5. Изабери Аутоматска претрага ажурираног софтвера драјвера .

Ово ће приморати Виндовс Упдате да тражи најновији управљачки програм. Ако је ажурирање управљачког програма доступно, оно ће се аутоматски инсталирати. Изабери Близу када заврши инсталацију. У неким случајевима, можда ћете морати да поново покренете свој Виндовс 10 рачунар.

читати : Како Деинсталирајте, онемогућите, вратите назад, ажурирајте управљачке програме уређаја .

3] Вратите управљачки програм уређаја

Иако се издају најновији управљачки програми да би се избегли проблеми са сваким ажурирањем за Виндовс 10, понекад то не функционише. Ако имате недавно инсталирану исправку или сте ручно ажурирали софтвер драјвера помоћу ОЕМ софтвера, једино решење је да се вратите на претходну верзију драјвера која је радила.

  1. Иди на Менаџер уређаја.
  2. Пронађите уређај који је изазвао проблем. Поред њега ће бити означено жутим узвичником.
  3. Затим притисните и држите или кликните десним тастером миша на уређај и изаберите Својства .
  4. Изабери Возач а затим изаберите Враћање драјвера .

Ако ово не функционише, предлажемо да користите Функција опоравка система да се врати у стање у коме је нормално функционисало. Виндовс обично креира тачку враћања кад год нешто инсталира.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Јавите нам ако је помогло!

Популар Постс