ПотПлаиер је поуздан медијски плејер за напредне кориснике

Potplayer Is Solid Media PlayerПотПлаиер је поуздан медијски плејер за напредне кориснике. Подржава широк спектар формата и пружа разне опције за прилагођавање вашег искуства. Можете подесити аудио и видео подешавања како вам је драго, а ПотПлаиер вам чак омогућава да скинете интерфејс да бисте му дали лични додир.Да ли сте икада чули за медија плејер са овим именом, ПотПлаиер ? Није најбоље име, али је заиста један од најбољих медија плејера за Виндовс данас. Овде има много функција, па га препоручујемо напредним корисницима који желе да искористе све предности.

ПотПлаиер рецензија

Морам рећи да изгледа ВЛЦ медиа плејер по броју подржаних датотека и различитим начинима прилагођавања. На неки начин је чак и бољи од ВЛЦ медиа плејера, тако да не чуди што га многи корисници Виндовса називају најбољим медијским плејером данас.

пречица у безбедном режиму

потКоришћење ПотПлаиер-а:

опоравак партиције тестдиск

Величина преузимања је нешто више од 18 МБ, величина инсталације је већа као што се очекивало. Свиђа нам се што плејер има могућност инсталирања додатних кодека након инсталирања главне датотеке. Ово би требало да чини чуда за оне који нису претходно додали ове кодеке.

Тестирали смо ову ствар са многим форматима датотека и знате шта? Стварно функционише.Прва ствар коју ће корисник видети по покретању је главни кориснички интерфејс ПотПлаиер-а. Изненађујуће, ово су голе кости, али знате шта? Управо овако волимо, уместо да имамо много функција у првом плану. Ово једноставно корисничко сучеље би требало свима да олакша преузимање плејера и уживање у њему.

Што се тиче напредних функција, оне су скривене иза кулиса. Искусни корисници не би требало да имају проблема са овим избором дизајна. ИН Област подешавања са свим добротама може се приступити преко одељка главног менија или контекстног менија. Такође постоји дугме за подешавања у доњем десном углу корисничког интерфејса.

Ако се притисне ово дугме, приказаће се подешавања звука, видеа, титлова и репродукције. Корисници могу да се играју са еквилајзером како би побољшали звук или променили температуру видео записа како би одговарали вашим потребама. Можете га користити и за репродукујте видео на више монитора .

Свидела нам се функција која омогућава кориснику да реши одређене проблеме са којима се неки видео снимци могу сусрести. На пример, видео може да садржи звук који није синхронизован са кретањем слике. У реду је јер ПотПлаиер може решити овај проблем као шеф и тиме постајете човек.

изузетак непознат изузетак софтвера

Као што се и очекивало, са напредним плејером као што је овај, корисници могу да преузимају титлове за своје омиљене филмове, ТВ емисије или било који други видео.

Све у свему, свидело нам се оно што је ПотПлаиер могао да понуди. Главни проблем је био везан за подршку тастатуре. Када користите Гроове Мусиц, можемо контролисати плејер притиском на одговарајуће тастере, али ово функционише само за ПотПлаиер када је он у првом плану. Само је тамо у позадини, и нема начина да ступите у интеракцију осим ако се не изнесе у први план.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Преузмите ПотПлаиер са њега Званични сајт .

Популар Постс