Хостујте и репродукујте видео записе на више монитора у Виндовс-у помоћу ПотПлаиер-а

Span Play Video Across Multiple Monitors Windows Using PotplayerКао ИТ стручњак, увек тражим нове начине да побољшам своју продуктивност и радни ток. Једна од ствари на које сам недавно наишао је могућност хостовања и репродукције видео записа на више монитора у Виндовс-у помоћу ПотПлаиер-а. Ово је одличан начин да повећате своју продуктивност јер можете имати више видео записа који се репродукују истовремено, на различитим мониторима. Ово може бити посебно корисно ако радите на пројекту који захтева да референцирате више видео записа. ПотПлаиер је бесплатни медијски плејер који подржава широк спектар видео формата. Веома је једноставан за коришћење и доступан је и за Виндовс и за Мац. Да бисте започели, мораћете да преузмете и инсталирате ПотПлаиер. Када се инсталира, отворите програм и кликните на дугме „Отвори датотеку“. Изаберите видео који желите да пустите и кликните на „Отвори“. Затим кликните на дугме 'Плаи'. Видео ће почети да се репродукује на вашем примарном монитору. Да бисте репродуковали видео на другом монитору, кликните на мени „Видео“ и изаберите „Излаз на“. Из падајућег менија изаберите други монитор. Видео ће почети да се репродукује на оба монитора. Можете подесити величину и положај видео записа на сваком монитору тако што ћете кликнути и превући видео прозор. То је све! Ово је одличан начин да побољшате своју продуктивност и извучете максимум из видео садржаја. Пробајте данас.Неки људи желе да користе мали екран, а неки воле да користе подешавање са више монитора за сваки појединачни задатак, укључујући гледање видео записа. Ако сте један од оних који имају више монитора за свакодневну употребу, овај водич ће вам омогућити растегните видео на више монитора у Виндовс 10 / 8.1 / 7.

Рецимо да имате подешавање од 4 монитора и рецимо да је њихова резолуција 1920×1080 пиксела - и на крају креирају 4К монитор. Сада желите да репродукујете 4К видео у стварној резолуцији. Ако пустите видео, он ће се отворити на једном монитору. То значи да нећете моћи да гледате 4К видео чак и ако имате подешен 4К монитор. Ако имате један 4К монитор, нема проблема. Међутим, ако имате подешавање које сам раније споменуо, можда ћете бити у невољи. Сада постоје два различита начина за гледање видео записа на више монитора.

Прво, можете користите миш да проширите прозор видео плејера на више монитора ; и друго, можете користити ПотПлаиер да гледате видео записе на више екрана. Оно што следи је неколико једноставних корака које морате да следите да бисте то урадили.Пустите видео на више монитора у оперативном систему Виндовс

Да бисте започели, преузмите и инсталирајте ПотПлаиер на свој Виндовс рачунар. Иако на званичном сајту пише да је за њега потребан Виндовс 8.1 и раније, можете га инсталирати и на Виндовс 10. Након инсталације и отварања плејера, кликните на три хоризонтална дугмета и изаберите Преференцес .

репродукујте видео записе на више монитора са ПотПлаиер-ом

Проширити Репродукција мени и изаберите Режим целог екрана . На десној страни можете да изаберете мониторе да бисте увећали видео. Притисните на ' Монитор » падајући мени и изаберите 1он јеекран.Након тога кликните на ' Прошири видео слику на ' падајући мени и изаберите 2ндмонитор. Ако имате више од два монитора, наћи ћете и њих.

Проширите видео записе на више монитора помоћу ПотПлаиер-а

Затим кликните на дугме Примени и У реду.

Сада пустите видео са ПотПлаиер-ом и кликните на дугме цео екран Дугме је видљиво у горњем десном углу.

Проширите видео записе на више монитора помоћу ПотПлаиер-а

Ваш видео би требало да буде отворен на више монитора и требало би да будете у могућности да га гледате на више монитора.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

ПотПлаиер - један од најбољих музичких плејера. Првобитно су га развили исти људи као и КМПлаиер. Међутим, они су сада посебна компанија на мрежи.

Популар Постс