Непознати софтверски изузетак, изузетак се догодио у апликацији

Exception Unknown Software Exception Occurred ApplicationАко видите „Непознати софтверски изузетак“ у поруци о грешци апликације када покушате да искључите свој Виндовс рачунар са кодовима грешке 0ке0434352, 0кц06д007е, 0к40000015, 0кц00000д, 0кц0000409, итд., погледајте ову исправку.

У апликацији је дошло до непознатог софтверског изузетка. Ово је уобичајена грешка која се може појавити када се користе различите софтверске апликације. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте исправили ову грешку.Прво покушајте да поново покренете апликацију. Ово често може да реши проблем. Ако проблем и даље постоји, покушајте да деинсталирате, а затим поново инсталирате апликацију. Ово ће обично решити проблем.Ако и даље имате проблема, обратите се произвођачу софтвера за подршку. Они ће моћи да вам помогну да решите проблем и решите проблем.

Непознати софтверски изузеци могу бити фрустрирајући, али постоји неколико начина да их поправите. Пратећи горе наведене кораке, требало би да будете у могућности да решите проблем и поново покренете своју апликацију.Ако често видите поруку о грешци Непознати софтверски изузетак (0ке0434352) се догодио у апликацији на локацији 0к77312ц1а када искључите Виндовс рачунар, ево неколико могућих решења која би вам могла бити од помоћи. Иако локација може бити различита у различитим тачкама, или кодови грешака могу бити 0кц06д007е, 0к40000015, 0кц00000д, 0кц0000409, итд., али решење је мање-више исто.

Непознати софтверски изузетак, изузетак се догодио у апликацијиНепознати софтверски изузетак, изузетак се догодио у апликацији

Ова конкретна порука о грешци може се појавити из различитих разлога. На пример, можете га добити због оштећене инсталације .НЕТ Фрамеворк-а, као и због оштећеног драјвера уређаја.

1] Користите алатку за поправку .НЕТ Фрамеворк

Ако користите Виндовс 7 или старији, користите Алат за поправку .НЕТ Фрамеворк-а урадио Мицрософт да би поправио оштећење у оквиру. Овај алат подржава .НЕТ Фрамеворк 4.6.1, 4.6, 4.5.2, 4.5.1, 4.5, 4.0 и 3.5 СП1.

2] Покрените Цхецк Диск

Отворите повишени командни редак и покрените следећу команду:

|_+_|

Проверите да ли ово помаже.

Оутлоок се не може пријавити

3] Решавање проблема у стању чистог покретања

Чисто покретање помаже корисницима да реше различите проблеме у вези са управљачким програмима Виндовс уређаја. Стога, ако сте недавно ажурирали свој рачунар на новију верзију и имате веома старе драјвере уређаја, изврши Цлен Боот и покушајте да ручно решите проблем.

4] Покрените проверу системских датотека

Непознати софтверски изузетак (0ке0434352)

Провера системских датотека је алатка командне линије која се може користити за поправку оштећених датотека заштићених системом. Постоји опција за враћање заштићених датотека из кеширане верзије ако пронађе оштећене датотеке, фасцикле или кључеве регистратора. Да бисте покренули овај алат, потребан вам је отворите командну линију са администраторским правима и покрените ову команду -

|_+_|

Можда ћете морати да поново покренете рачунар након што се скенирање заврши.

5] Користите враћање система

Ако сте изненада почели да добијате ову грешку без ажурирања система или инсталирања било ког драјвера, можете користите тачку за враћање система назад у добар тренутак.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ћете овде пронаћи нешто корисно за решавање вашег проблема.

Популар Постс