Потражите помоћ за Виндовс 10 која се стално појављује

Get Help Windows 10 Continuously Popping UpАко сте ИТ стручњак, знате да Виндовс 10 може бити мало тежак за праћење. Увек се додају нова ажурирања и функције и може бити тешко пратити све промене. Зато смо саставили овај згодан водич који ће вам помоћи да на најбољи начин искористите Виндовс 10. Од савета о томе како да ваш рачунар ради несметано до савета за решавање проблема, имамо вас покривене.Један од најчешћих проблема са којима се корисници Виндовса 10 суочавају је застрашујући проблем „искачућих прозора“. Знате оне - оне досадне мале прозоре који као да искачу ниоткуда и прекидају шта год да радите. Они могу бити заиста фрустрирајући, али на срећу постоји неколико ствари које можете учинити да их се решите.

Прво покушајте да онемогућите све блокаторе искачућих прозора које сте можда инсталирали. Ако то не успе, покушајте да ресетујете подешавања прегледача. Ако и даље имате проблема, обратите се свом ИТ одељењу или Мицрософт подршци за помоћ.

Још један уобичајени проблем са којим се корисници Виндовса 10 сусрећу су споре перформансе. Ако вам се чини да рачунар ради спорије него обично, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте га убрзали. Прво покушајте да покренете услужни програм за чишћење диска да бисте се решили свих непотребних датотека. Затим дефрагментирајте чврсти диск да бисте помогли рачунару да ради ефикасније. Ако и даље имате проблема, обратите се свом ИТ одељењу или Мицрософт подршци за помоћ.Ово су само неки од најчешћих проблема са којима се суочавају корисници Виндовс 10. За више савета и трикова о томе како да на најбољи начин искористите свој рачунар, погледајте наше друге чланке. Уз малу помоћ, брзо ћете постати Виндовс 10 про!

Већина Виндовс рачунара је сада повезана на интернет, и имајући то на уму, Мицрософт је подесио тастер Ф1 на вашој тастатури да отвори помоћ на мрежи. Сваки пут када кликнете на њега, Едге ће се покренути и аутоматски тражити ' како добити помоћ за Виндовс 10 „Коришћење Бинга. Иако је ово разумно, чини се да је то главни разлог узнемирења. Многи корисници су пријавили да се то дешава насумично чак и када се не притисне ниједан тастер. У овом водичу ћемо вам рећи шта треба да урадите ако Како да добијете помоћ у оперативном систему Виндовс 10, стално се појављује .Потражите помоћ за Виндовс 10 која се стално појављује

Постоје два главна проблема са овим. Први случај је насумичан у коме корисник добија искачући прозор „Потражи помоћ“ на Виндовс 10 кад год негде куца. Други је проблем са малвером где се порука мења у „Потражите помоћ за Виндовс 10 Вирус“. Сада погледајмо Виндовс помоћ и решења за подршку која се стално појављују у оперативном систему Виндовс 10.

Потражите помоћ за Виндовс 10 која се стално појављује

Прво, уверите се да ваш тастер Ф1 није заглављен. Такође проверите да ли се овај проблем јавља у Чисто стање покретања . Ако није, могуће је да неки процес који није Мицрософт-ов узрокује проблем.

малваребитес антималваре 2.0

Решење 1: Могући проблем са вирусом

Као што смо већ објаснили, ово се дешава скоро свему у Виндовс-у, ако вам горње решење не ради, време је да проверите да ли постоји проблем са вирусом. Може бити да вирус то заиста ради, или може бити грешка.

Требало би да скенирате рачунар помоћу Виндовс Дефендер ИН Безбедни режим ако је ваш омиљени антивирусни програм не ради. Највероватније ће уклонити најдосаднији малвер када је рачунар искључен.

Решење 2: Привремено онемогућите тастер Ф1

Ово је најбоље решење јер вам омогућава да контролишете стање укључено-искључено. Најбољи део је што га је лако имплементирати помоћу АутоХотКеи-а.

  • Преузмите АутоХотКеи са Ево , инсталирајте га на свој рачунар и покрените га.
  • Креирајте макро са кодом|_+_|
  • Сачувајте и наставите са радом.
  • Погледајте наш водич за како да креирате скрипту аутохоткеи да бисте сазнали више о томе.

Моћи ћете лако да га пребаците са траке задатака и обавезно покренути при покретању Виндовс-а . Дакле, ако користите неки други софтвер који користи Ф1 у својим интервентним тастерима, то и даље можете да урадите.

Решење 3 – Преименујте Хелппане.еке

Овај Виндовс програм креира све те искачуће прозоре када вам је потребна помоћ на Виндовс-у. Ако ово преименујемо, Виндовс 10 званично неће моћи да отвара искачуће прозоре.

кбок системске грешке
  • Када видите ову досадну поруку Гет Хелп у искачућем прозору Виндовс 10, отворите Таск Манагер и погледајте да ли хелппане.еке трчање
  • Иди на Ц: Виндовс и истакните хелппане.еке.
  • Кликните десним тастером миша на датотеку и преименујте је у хелппане.олд . Можда ће ти затребати Да преузме одговорност фајл.

Међутим, видели смо много извештаја о заиста лошим ситуацијама због овог проблема. За неке је куцање постало проблем, неки не могу да користе тастер Ф1 са било којим другим програмом, а неки чак имају видео кашњења, проблеме са замрзавањем и тако даље.

Надамо се да ће вам наши предлози помоћи.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Овај пост ће вам помоћи ако Апликација Виндовс 10 Гет Хелп не ради .

Популар Постс