Малваребитес Анти-Малваре Фрее 2.0 Нове функције

Malwarebytes Anti Malware Free 2Малваребитес Анти-Малваре 2.0 за Виндовс недостаје. Може се похвалити потпуно редизајнираним корисничким интерфејсом и новим функцијама. Прочитајте рецензију и преузмите бесплатно.

Нова верзија Малваребитес Анти-Малваре Фрее је сада доступна и укључује неке сјајне нове функције! Ево кратког прегледа шта је ново: - Интерфејс је потпуно редизајниран и сада је много лакши за коришћење - Додата је нова картица „Заштита“ која вам показује статус ваше заштите и омогућава вам да омогућите/онемогућите заштиту у реалном времену - Мотор за скенирање је значајно побољшан и сада је много бржи - Систем карантина је потпуно реновиран и сада је много лакши за употребу - Додата је нова картица 'Подешавања' која вам омогућава да прилагодите програм по свом укусу Ако тражите одличан бесплатни анти-малвер програм, обавезно погледајте нови Малваребитес Анти-Малваре Фрее!Малваребитес Анти-Малваре Фрее нуди добре резултате у откривању претњи и њиховом уклањању без угрожавања безбедности система. То чини тако што остаје у току са најновијим развојем и комбинује низ нових технологија за брзо откривање, уништавање и спречавање злонамерног софтвера. Малваребитес Анти-малваре 2.0 је управо објављен, додајући неколико функција и побољшања.АЖУРИРАЊЕ : Читати Малваребитес 3.0 Преглед .

Бесплатна верзија Малваребитес Анти-Малваре 2.0

Ова популарна машина за убијање злонамерног софтвера објавила је верзију 2 Малваребитес Анти-малваре-а. Нова верзија је значајно побољшала механизам откривања и уклањања. Сада укључује побољшани Анти-Рооткит и Камелеон технологије самоодбране. Штавише, блокирање злонамерних веб локација је поново написано.Када учитате програм, приметићете да има нови кориснички интерфејс који приказује ваше:

како онемогућити ажурирање система Виндовс 10 на оперативном систему Виндовс 8.1
 1. Детаљи лиценце
 2. Верзија базе података
 3. Статус скенирања
 4. Статус заштите у реалном времену.

Малваребитес Анти-малваре Фрее 2.00

У било ком тренутку можете да пређете на скенирање и проверите да ли инфекције вребају дубоко у вашем рачунару. Или можете да кликнете да бисте се пребацили на картице Скенирање, Подешавања и Историја, дајући вам детаљније информације и контролу.Чини се да у поређењу са претходном верзијом,

шта се користи за шифровање датотека када се користи систем датотека за шифровање (ефс)?
 1. велике кутије
 2. Мање картица
 3. Додирна дугмад
 4. прилагодљиви прозори.

Анти-Малваре Фрее вам првенствено омогућава да извршите три типа скенирања

 • Фаст - Скенира најрањивије области вашег рачунара у потрази за могућом инфекцијом
 • Пун - Врши темељну проверу

ИН блиц скенирање је доступно у плаћеној верзији и омогућава вам да анализирате меморију иаутоматски стартобјеката.

Када се скенирање заврши, апликација аутоматски генерише извештај који вас обавештава о погођеним датотекама и тражи од вас дозволу да предузмете најприкладнију радњу.

Малваребитес Анти-Малваре 2.0 резултати скенирања

Картица Подешавања вам омогућава да селективно изаберете шта желите да скенирате, укључујући меморију, ставке за покретање, регистар, систем датотека и још много тога. Тако да можете наћи

ммц еке пад

Скенирање претњи - Тражи претње на које ваш рачунар може наићи. Покривеност надлежности

 1. Меморијски објекти: Меморија коју додељују процеси оперативног система, драјвери и друге апликације.
 2. Стартуп Објецтс: извршне датотеке и/или модификације које ће бити покренуте када се рачунар покрене.
 3. Објекти регистратора: Промене конфигурације које су можда направљене у Виндовс регистру.
 4. Објекти система датотека: датотеке ускладиштене на локалним дисковима вашег рачунара.

Једна позитивна ствар за в2 ГУИ је то што скенирање претњи показује шта тренутно ради и шта чека на левој страни прозора.

Скенирање Малваребитес Анти-Малваре 2.0

Хеуристичка анализа - Методе анализе које користимо у поменутим објектима, као иу другим областима, које имају важну улогу у откривању и заштити од претњи, као и у могућности да се претње не могу поново саставити.

Прилагођено скенирање - завршава скенирање у складу са спецификацијама наведеним током скенирања.

Поред тога, Малваребитес Анти- рооткит је интегрисан са Анти-Малваре. Међутим, подразумевано је онемогућен. Морате га омогућити у подешавањима. Да бисте то урадили, кликните на „Откривање и заштита

Популар Постс