Бесплатни алати за промену МАЦ адреса за Виндовс 10

Free Mac Address Changer ToolsТецхнитиум, НоВирус Тханкс и СМАЦ МАЦ су бесплатни алати за промену МАЦ адресе за Виндовс 10 који вам омогућавају да лако промените своју МАЦ или адресу контроле приступа медијима.

Као ИТ стручњак, увек сам у потрази за новим алатима који ће ми олакшати посао. Недавно сам се упознао са новом алатком која ми омогућава да мењам МАЦ адресе за Виндовс 10. Овај алат се зове МАЦЦхангер и доступан је бесплатно. МАЦЦхангер је одличан алат за ИТ професионалце који морају често да мењају МАЦ адресе. Једноставан је за коришћење и бесплатан је, тако да нема разлога да га не испробате. Топло препоручујем МАЦЦхангер свима који морају често да мењају МАЦ адресе.креирајте нову фасциклу у Гмаилу

МАЦ адреса или адреса контроле приступа медијима је јединствена адреса или идентификатор који се додељује мрежним интерфејсима. МАЦ адресе углавном додељују произвођачи, али се касније могу мењати ручно и то се назива лажирање МАЦ адресе. У овом посту ћемо разговарати о неким бесплатним програмима који ће вам то омогућити промените МАЦ адресу ваше мрежне картице.Алати за промену МАЦ адресе

МАЦ адресе су посебно корисне када је у питању заштита ваше мреже од нежељених веза. Све што треба да урадите је да овластите само МАЦ адресе које желите да повежете на интернет или мрежу. Ми смо детаљно испитали шта је МАЦ адреса и како да пронађете МАЦ адресу ваших мрежних адаптера. Хајде сада да погледамо неке бесплатне алатке за промену МАЦ адресе за Виндовс 10 које вам омогућавају да лако промените МАЦ адресу или адресу контроле приступа медијима.

  1. Тецхнитиум
  2. НоВирус Хвала
  3. СМАЦ МАЦ.

1] Тецхнитиум МАЦ Цхангер

Алати за промену МАЦ адресеТецхнитиум МАЦ Цхангер вам омогућава да тренутно лажирате или промените МАЦ адресу ваше мрежне картице. Пружа вам довољно информација о адаптеру и омогућава вам да промените подешавања у већој мери. Кориснички интерфејс је једноставан и лак за коришћење и аутоматски преузима и ажурира информације о добављачима преузимањем најновијих информација о добављачима (ОУИ) са ИЕЕЕ.орг.

Ако не знате много о структурама МАЦ адреса, овај алат вам може насумично дати тачну МАЦ адресу са потпуним детаљима о продавцу. Можете чак и учинити нову МАЦ адресу трајном, а ако сте случајно променили МАЦ адресу или само желите да поништите промене, програм то може да уради. Након промене МАЦ адресе, софтвер аутоматски поново покреће мрежну везу да би применио промене.

Кликните Ево да преузмете Тецхнитиум МАЦ Аддресс Цхангер.2] НоВирус хвала на промени МАЦ адреса

НоВирус Хвала

НоВирус хвала МАЦ Аддресс Цхангер је још један једноставан алат за промену МАЦ адресе. Приказује све доступне адаптере и ако желите, чак можете омогућити виртуелне мрежне адаптере, осим што приказује тренутну МАЦ адресу и информације о произвођачу.

Да бисте променили МАЦ адресу, потребно је само да кликнете на дугме 'Промени МАЦ' и унесете нову МАЦ адресу, опет можете да је изаберете насумично или само да изаберете једну од опција. Доступна је и могућност враћања промена уназад. Програм је прилично једноставан за коришћење и не приказује непотребне збуњујуће информације, једноставан је и јасан.

Кликните Ево за преузимање НоВирус Хвала вам МАЦ Аддресс Цхангер.

3] СМАЦ мењач МАЦ адресе

СМАЦ

СМАЦ МАЦ Цхангер је доступан у пет укуса, од којих је најједноставније Евалуатион Едитион бесплатно. Пробна верзија има све основне карактеристике, али јој недостају неке од додатних функција које можете добити у релативно вишим опцијама. Поред лажирања МАЦ адресе, овај услужни програм може да види ИП конфигурацију.

Штавише, долази са свим осталим основним функцијама као што су уклањање лажне ИП адресе и аутоматско рестартовање мрежног адаптера и насумично подешавање МАЦ адресе. Једино ограничење које вас може спречити да користите овај алат је то што вам омогућава да промените само МАЦ адресу за један адаптер. Ако желите да замените адаптере другим, потребно је да купите плаћене верзије.

Кликните Ево да преузмете СМАЦ МАЦ Аддресс Цхангер.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ако имате нешто да додате, учините то у одељку за коментаре.

Популар Постс