Поправите Виндовс код грешке 0к80070017 током инсталације, ажурирања или враћања система

Fix Windows Error Code 0x80070017 During InstallationКао ИТ стручњак, често ме питају како да поправим Виндовс код грешке 0к80070017 током инсталације, ажурирања или враћања система. Ово је уобичајена грешка која се може појавити из више разлога, али постоји неколико једноставних начина да је поправите. Прво покушајте да покренете Виндовс Упдате Троублесхоотер. Ово је уграђени алат који може помоћи у решавању бројних проблема са Виндовс Упдате. Да бисте га покренули, идите на Старт > Подешавања > Ажурирање и безбедност > Решавање проблема, а затим са листе изаберите алатку за решавање проблема Виндовс Упдате. Ако то не успе, можете покушати да ресетујете компоненте Виндовс Упдате. Ово ће избрисати све оштећене датотеке које могу узроковати грешку 0к80070017, а затим ће вам омогућити да поново преузмете и инсталирате ажурирања. Да бисте то урадили, отворите командну линију као администратор и откуцајте следеће команде: нет стоп вуаусерв нет стоп цриптСвц нето стоп битови нет стоп мсисервер Рен %системроот%СофтвареДистрибутион СофтвареДистрибутион.олд Рен %системроот%систем32цатроот2 цатроот2.олд нет старт вуаусерв нет старт цриптСвц нето стартни битови нет старт мсисервер излаз Када покренете те команде, покушајте поново да инсталирате ажурирања и видите да ли је грешка 0к80070017 исправљена. Ако и даље видите грешку, постоји велика шанса да је БИОС вашег рачунара застарео. Много пута се грешка 0к80070017 може поправити једноставним ажурирањем БИОС-а на најновију верзију. Обично можете пронаћи ажурирања БИОС-а на веб локацији произвођача рачунара. Ако сте испробали све ове ствари и још увек видите грешку 0к80070017, можда ћете морати да контактирате Мицрософт подршку за даљу помоћ.Ако добијете Виндовс код грешке 0к80070017 током инсталације, ажурирања или враћања система, то је обично због недостајућих или оштећених системских датотека. То се може догодити временом. Постоји неколико начина да инсталирате, ажурирате или вратите Виндовс систем, једини излаз је да поново преузмете датотеку и поново покренете инсталацију од нуле.

Код грешке 0к80070017

Како да поправите код грешке 0к80070017

Прво направите тачку за враћање система и не заборавите да поново покренете Виндовс након сваке поправке.не можемо да вас пријавимо са овим акредитивом јер ваш домен није доступан

Обично, пре почетка рада, требало би Покрените Проверу системских датотека у безбедном режиму или приликом покретања и види да ли ти помаже.

Код грешке при подешавању оперативног система Виндовс 0к80070017

Као што смо рекли на почетку, то је због лоших медија или корупције у ИСО-у. Могуће је да је флеш диск или ДВД који користите за инсталирање Виндовс 10 потребно поново припремити.

1] Поново креирајте Виндовс 10 ИСО медијМожете поново да преузмете датотеку са Мицрософт сервера, а затим поново креирати медијум за покретање поново користећи ИСО датотеку на УСБ стицку или ДВД медију. Оно што морате да запамтите је да ако користите ДВД покушајте да га нарежете на нижим подешавањима 4к или 8к. Након што нарежете диск на нижем нивоу са новим ИСО-ом, погледајте да ли можете да инсталирате Виндовс.

Ако користите УСБ флеш диск, уверите се да има велику брзину читања/писања тако да се ниједна датотека не копира погрешно.

2] Покрените Мицрософт Онлине Троублесхоотер.

како спојити екцел документе

Такође можете исправити такве грешке користећи Мицрософт алатка за решавање проблема на мрежи . Скенираће ваш рачунар у потрази за проблемима и предложити решења.

Грешка Виндовс Упдате 0к80070017

1] Избришите датотеке из фасцикле СофтвареДистрибутион

Када Виндовс преузима ажурирања, она се чувају у посебној фасцикли која се зове Дистрибуција софтвера. Овде преузете датотеке се аутоматски бришу након завршетка инсталације. Међутим, ако се не очисти или ако инсталација још није завршена, имате две опције. Потребан вам је избришите садржај фасцикле СофтвареДистрибутион .

2] Покрените алатку за решавање проблема Виндовс Упдате.

Покрените овај уграђени Виндовс Упдате Троублесхоотер да бисте решили најчешће проблеме са ажурирањем у Виндовс 10.

Грешка при враћању система 0к80070017

Ова грешка се преводи у ЦРЦ грешку, што значи да датотеке које се копирају са диска не долазе до чврстог диска. То значи да приликом копирања датотека на одредишни диск; био је оштећен. Ако Враћање система не ради пробајте ове предлоге:

1] Ресетујте спремиште

Да бисте то урадили, следите ове кораке:

Покрените у безбедном режиму ван мреже и отворите командну линију као администратор.

Унесите следеће и притисните Ентер:

програм за планирање задатака не ради Виндовс 10
|_+_|

Затим унесите следеће и притисните Ентер:

|_+_|

Поново покрените систем и видите да ли можете да покренете тачку враћања система да ради.

2] Покрените у безбедном режиму

Поново покрените рачунар у безбедном режиму. а затим покушајте покрените враћање система и види да ли ради.

3] Ресетујте Виндовс 10

Ако ништа не ради, немате много избора осим да користите Ресетујте овај рачунар опција.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надамо се да ће вам ови савети за решавање проблема помоћи да поправите грешку 0к80070017.

Популар Постс