БурнАваре: Бесплатни ЦД, ДВД, Блу-Раи, ХД-Медиа Бурнер

Burnaware Free Cd DvdКао ИТ стручњак, топло препоручујем БурнАваре као ваш бесплатни ЦД, ДВД, Блу-Раи и ХД-Медиа снимач. Са својим широким спектром функција и једноставним интерфејсом, то је савршен алат за свакога, од почетника до искусних корисника.БурнАваре нуди широк спектар функција које одговарају свим вашим потребама. Од једноставних података и аудио дискова до сложених дискова за покретање и слика дискова, БурнАваре има све покривено. Уз подршку за све главне формате дискова, можете бити сигурни да ће ваши дискови бити компатибилни са било којом диск јединицом или плејером.

Једноставан интерфејс олакшава почетак рада са БурнАваре-ом. Само изаберите тип диска који желите да нарежете и датотеке које желите да додате и спремни сте за рад. Нема потребе да се петљате са сложеним подешавањима или опцијама – само пустите БурнАваре да ради свој посао и сваки пут ћете добити одличне резултате.

извезите фаворите са ивице

Дакле, ако тражите одличан алат за нарезивање, обавезно погледајте БурнАваре. Бесплатан је, једноставан за коришћење и има све функције које су вам потребне за прављење одличних дискова. Испробајте данас!Ако не желите да плаћате новац за плаћени софтвер за нарезивање датотека, испробајте БурнАваре. БурнАваре Фрее је један од најпопуларнијих бесплатних софтвера за нарезивање ЦД, ДВД и Блу-раи дискова доступних за Виндовс. Користећи овај програм, можете лако да креирате и нарезујете аудио и МП3 ЦД-ове, дискове са подацима и ДВД-Видео, ИСО и Цуе Имаге, обришете или форматирате диск који се може поново уписивати, рипати свој ЦД или ДВД у ИСО слику.

недостаје трака за претрагу виндовс 10

БурнАваре софтвер за снимањеБурнАваре Бурнер за Виндовс ПЦ

БурнАваре је комплетан, једноставан за коришћење софтвер за нарезивање датотека који омогућава корисницима да нарезују све врсте датотека као што су дигиталне фотографије, слике, архиве, слике, документи, музика и видео записи на ЦД-ове, ДВД-ове и Блу дискове -раи. Уз БурнАваре такође можете да креирате дискове за покретање или више сесија, висококвалитетне аудио ЦД-ове и видео ДВД-ове, креирате и нарезујете слике дискова, копирате и правите резервне дискове.

особености:
 • Пише на све типове ЦД/ДВД медија, укључујући Блу-Раи (БД-Р / БД-РЕ).
 • Креира слике диска.
 • Подржава све модерне хардверске интерфејсе (ИДЕ / СЦСИ / УСБ / 1394 / САТА).
 • Снимање у ходу за све типове слика (без претходног снимања на чврсти диск).
 • Снима више сесија у свим подржаним медијским форматима.
 • Аутоматска провера снимљених датотека.
 • Подржава Уницоде за вишебајтне језике.

Бесплатна верзија БурнАваре-а:

 1. Креира и нарезује стандардне/боотабилне дискове са подацима, ДВД, Блу-раи
 2. Прави и нарезује аудио ЦД-ове, МП3 и ДВД видео записе
 3. Креира стандардне/боотабле ИСО слике, нарезује различите слике дискова
 4. Копира стандардне/медијске ЦД-ове, ДВД-ове, Блу-раи на слике дискова

Брише дискове за поновно уписивање, проверава дискове, приказује информације о диску/драјву

БурнАваре бесплатно преузимање

Преузмите БурнАваре Фрее са њега Почетна страница .

изузетак непознат изузетак софтвера
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Мала апликација је веома моћна и корисна и за почетнике и за напредне кориснике. Најновија верзија садржи побољшања перформанси и нове функције. Сада нуди нови метод верификације, као и дневник са детаљним информацијама о било ком процесу.

Популар Постс