Како да користите Ксбок Плаи Анивхере за играње игара на Виндовс 10 или Ксбок Оне

How Use Xbox Play Anywhere Play Games Windows 10Ксбок Плаи Анивхере је одличан начин да играте своје омиљене игре на Виндовс 10 и Ксбок Оне. Ево како да га користите: 1. Прво, мораћете да купите игру компатибилну са Ксбок Плаи Анивхере. Ове игре ће имати лого „Ксбок Плаи Анивхере“ на паковању или у опису производа. 2. Када купите компатибилну игру, идите у Мицрософт Сторе и пријавите се са својим Мицрософт налогом. Затим можете да инсталирате игру на свој Виндовс 10 рачунар. 3. Када се игра инсталира, покрените је и пријавите се са својим Ксбок налогом. Ово ће вам омогућити да играте игру и на рачунару и на Ксбок Оне-у. 4. То је то! Сада можете уживати у игри на било којој платформи.Мицрософт верује да би Ксбок могао бити будућност игара. Тако је почео да обраћа више пажње на своју Ксбок Оне играћу конзолу, посебно кроз Ксбок Плаи Анивхере . Ксбок Плаи Анивхере, којим управља Мицрософт Студиос, је услуга која омогућава корисницима да дигитално купују игре и играју их на било ком Виндовс 10 или Ксбок Оне без додатних трошкова. Шта услугу чини тако посебном? Играчи могу да изаберу своју последњу станицу на Ксбок Оне или ПЦ-у, док сачувају своје игре, додатке и достигнућа на једном месту.

Ксбок

Које промене чине овај развој могућим? Промене направљене у Виндовс 10 Анниверсари Упдате омогућиле су ову функцију дељења игара. Наравно, можемо закључити да је Ксбок Плаи Анивхере подржан само на Виндовс 10 рачунарима и Ксбок Оне конзолама које користе Анниверсари Упдате.Изглед и осећај Ксбок Плаи Анивхере наслова сугерише да игре раде као и све друге игре. Једном инсталирана, Ксбок Плаи Анивхере игра може да се игра на Виндовс 10 ПЦ или Ксбок Оне. Имајте на уму да се у било које време можете пријавити у игру само на једној Ксбок Оне конзоли или једном Виндовс 10 рачунару. Не можете да се пријавите у исту игру на обе платформе истовремено.

кбок-плаи-анивхере

Можете чак и играти игру на једној платформи и наставити касније сесије на другој. Сав напредак у игри и достигнућа биће аутоматски сачувани у Ксбок Ливе.Како функционише Ксбок Плаи Анивхере

Као што је поменуто, игру морате да купите дигитално тако што ћете посетити Виндовс Сторе, Ксбок Сторе, Мицрософт.цом, итд. Можете чак и да наручите игру у претпродаји коју желите.

Када завршите, само се пријавите помоћу свог Ксбок Ливе/Мицрософт налога и ваше Ксбок Плаи Анивхере игре ће бити доступне за преузимање.

Ксбок Плаи Анивхере

Ако купујете Ксбок Плаи Анивхере на Виндовс 10 и желите да преузмете игру на Ксбок оне, само се пријавите на Ксбок Оне и идите на Моје игре и апликације.

како синхронизовати гоогле фотографије са рачунаром

кбок-плаи-анивхере-спреман за инсталацију

Затим изаберите опцију „Спремно за инсталацију“.

кбок-плаи-анивхере-реади-то-инсталл-селецтед

Како знати да ли је игра игра „Ксбок Плаи Анивхере“.

Игре које учествују ће бити идентификоване на ввв.кбок.цом, Ксбок Сторе и Виндовс Сторе са значком Ксбок Плаи Анивхере. Овде је комплетна листа игара које учествују у Ксбок Плаи Анивхере.

 1. РеЦоре
 2. Геарс оф Вар 4
 3. Форза Хоризонт 3
 4. Море лопова
 5. Хало ратови 2
 6. Сцалебоунд
 7. Инстинкт убице, сезона 3
 8. Стање распада 2
 9. Арк: Сурвивал Еволутион*
 10. Цупхеад *
 11. Мало смо срећни *
 12. Оверцлоцкинг 3

Овде је посебно важно напоменути да ћете, без обзира на уређају на којем играте Ксбок Гаме Анивхере, зарадити и бити награђени само једним заједничким скупом Гамерсцоре и Ацхиевементс.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Извор.

Популар Постс