Како да увезете или извезете фаворите Едге претраживача у ХТМЛ датотеку

How Import Export Edge Browser Favorites An Html FileПод претпоставком да желите чланак који говори о томе како да увезете или извезете фаворите прегледача Едге у ​​ХТМЛ датотеку: Када су у питању веб претраживачи, постоји неколико опција. Неки људи више воле Цхроме, други Фирефок, а трећи Едге. Без обзира који веб прегледач преферирате, сви они имају једну заједничку ствар: могућност да своје омиљене веб локације сачувате као обележиваче. Ако сте неко ко користи Едге као примарни веб прегледач, можда се питате како да увезете или извезете обележиваче у ХТМЛ датотеку. На срећу, то је прилично лак процес. У овом чланку ћемо вам показати како то учинити. Прво, хајде да разговарамо о томе како да увезете своје фаворите у Едге. Ако већ имате ХТМЛ датотеку која садржи ваше обележиваче, све што треба да урадите је да отворите Едге и кликнете на три тачке у горњем десном углу прозора. Одатле кликните на „Подешавања“. На страници Подешавања померите се надоле док не видите опцију „Увези фаворите“. Кликните на њега, а затим изаберите опцију „Из датотеке“. Изаберите ХТМЛ датотеку која садржи ваше обележиваче, а затим кликните на „Отвори“. То је то! Ваши фаворити ће сада бити увезени у Едге. Хајде сада да разговарамо о томе како да извезете своје фаворите из Едге-а. Поново отворите Едге и кликните на три тачке у горњем десном углу прозора. Одатле кликните на „Подешавања“. На страници Подешавања померите се надоле док не видите опцију „Извези фаворите“. Кликните на њу, а затим изаберите опцију „У датотеку“. Изаберите где желите да сачувате ХТМЛ датотеку, а затим кликните на „Сачувај“. То је све. Као што видите, увоз или извоз ваших Едге фаворита у ХТМЛ датотеку је прилично лак процес. Дакле, ако икада будете морали да промените веб прегледач или желите да направите резервну копију својих омиљених садржаја, сада знате како то да урадите.Ако прелазите на други прегледач, можда ће вам бити корисна могућност преноса или преноса фаворита. Мицрософт Едге нуди ову могућност. можете ли ја увезите или извезите свој омиљени Едге претраживач у ХТМЛ датотеку. Погледајте како се то ради!

Увезите или извезите свој омиљени Едге претраживач у ХТМЛ датотеку

Обележивачи вам помажу да сачувате веб страницу у одређеном веб претраживачу тако да можете брзо да јој приступите кад год желите. Омогућавање ове функције за друге прегледаче такође вам може уштедети време и труд. Мицрософт Едге Цхромиум омогућава вам да ручно извозите и увозите обележиваче (фаворите) да бисте чували њихову резервну копију на безбедном месту.

 1. Покрените прегледач Едге.
 2. Кликните Подешавања и још много тога .
 3. изаберите Фаворитес .
 4. Пребаците на Управљање омиљеним .
 5. Кликните Више акције .
 6. Изабери Увезите фаворите опција
 7. изаберите Шта увозити .
 8. Кликните на дугме 'Увези'.
 9. Да бисте извезли фаворите, кликните на икону Више акције дугме поново.
 10. изаберите Извези фаворите .
 11. Изаберите жељену локацију да бисте сачували датотеку као ХТМЛ документ.

Можете ручно да извезете или увезете Едге фаворите да бисте направили резервну копију на безбедном месту.Покрените Едге претраживач и кликните на икону Подешавања и још много тога опција (приказује се као 3 хоризонталне тачке у горњем десном углу екрана рачунара).

Увезите или извезите свој омиљени Едге претраживач у ХТМЛ датотеку

Следећи избор Фаворитес , кликните на стрелицу поред њега и изаберите Управљање омиљеним опција.Увези фаворите

Када идете на нову страницу, пронађите и кликните на икону Више опција мени (3 хоризонталне тачке). Изаберите са листе Увезите фаворите .

У новом искачућем прозору изаберите шта желите да увезете и кликните увоз дугме испод.

Да бисте извезли своје фаворите као ХТМЛ датотеку на жељену локацију, кликните на икону Више акције дугме поново.

Изабери Извези фаворите .

Извези фаворите

код грешке 0к80070035

Изаберите жељену локацију да бисте сачували свој омиљени Едге као ХТМЛ документ.

Ево како можете да увезете или извезете своје фаворите Едге претраживача у ХТМЛ датотеку.

То је све!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Повезани постови који би вас могли занимати:

 1. Увезите обележиваче у Цхроме прегледач
 2. Увезите фаворите и обележиваче у Едге
 3. Извезите Гоогле Цхроме обележиваче у ХТМЛ
 4. Увезите обележиваче у Фирефок
 5. Извезите обележиваче из Фирефок-а
 6. Сачувајте, претражујте и правите резервне копије својих фаворита у Интернет Екплорер-у.
Популар Постс