Како да извезете или направите резервну копију обележивача из претраживача Фирефок

How Export Backup Bookmarks From Firefox BrowserОвај пост помаже при извозу или резервној копији обележивача из претраживача Фирефок. Можете направити резервну копију својих Фирефок обележивача као ХТМЛ датотеку или ЈСОН датотеку.

Ако сте ИТ стручњак, вероватно већ знате како да извезете или направите резервну копију обележивача из претраживача Фирефок. Али за оне од нас који не знају како то да ураде, ево кратког водича. Прво отворите Фирефок претраживач. Затим кликните на дугме менија у горњем десном углу прозора прегледача. Појавиће се мени. Кликните на опцију 'Обележивачи' у менију. Појавиће се подмени. Кликните на опцију „Прикажи све обележиваче“ у подменију. Отвориће се нови прозор под називом „Библиотека“. У прозору Библиотека кликните на дугме „Увези и направи резервну копију“ у горњем левом углу. Појавиће се падајући мени. Кликните на опцију „Извези обележиваче у ХТМЛ“ у падајућем менију. Појавиће се прозор за дијалог за чување датотеке. Изаберите где желите да сачувате датотеку, а затим кликните на дугме 'Сачувај'. Обележивачи ће бити извезени у ХТМЛ датотеку.Овај пост ће вам показати како извоз или резервну копију обележивача из Фирефок-а прегледач. Сви обележивачи доступни у Ознаке трака , Мени обележивача , потфасцикле и Други обележивачи можете резервисати од вас. Дакле, ако су неки обележивачи грешком избрисани, можете лако опоравити избрисане Фирефок обележиваче .Већ смо видели како Увезите обележиваче у Фирефок, Цхроме или Едге - данас ћемо вам показати како да направите резервну копију Фирефок обележивача.

Извезите или направите резервну копију обележивача из претраживача Фирефок

Можете прављење резервних копија фирефок обележивача као јсон фајл или извоз Фирефок обележивача као ХТМЛ фајл. Кораци су:  1. Покрените претраживач Фирефок
  2. Приступ Прикажи све обележиваче прозор
  3. Користите Увоз и прављење резервних копија мени
  4. Користите Бацкуп или Извоз опција.

Отворите Фирефок претраживач и затим га користите Цтрл + Схифт + Б интервентни тастер да отворите прозор Прикажи све обележиваче.

како онемогућити мрежни приступ Виндовс регистру

приступ прикажи све обележиваче менија

Или можете кликнути Све кључ за приступ Мени панел, а затим кликните Прикажи све обележиваче варијанта под обележивача мени за отварање овог прозора.Притисните Увоз и прављење резервних копија мени и неке опције ће вам бити видљиве. Сада користите Резервна копија.. опцију ако желите да извезете обележиваче као ЈСОН датотеку.

Ако желите да направите резервну копију обележивача из Фирефока као ХТМЛ датотеке, кликните Извезите обележиваче у ХТМЛ опција.

користите мени за увоз и резервну копију за извоз Фирефок обележивача

да ли имам уефи или биос

Када Сачувај као У прозору који се отвори дајте име датотеци обележивача и сачувајте је у жељеној фасцикли.

Касније, када будете морали да увезете или додате обележиваче у Фирефок из датотеке резервне копије, можете користити горе наведене кораке и приступити менију Увоз и резервна копија.

САВЕТ : Можете користити и неке бесплатне додатке као што су ФЕБРУАР да извезете обележиваче из Фирефок-а.

како отворити командну линију у фасцикли

Чување резервне копије ваших обележивача је добра ствар. Надамо се да ће вам ови кораци помоћи да лако извезете важне обележиваче из Фирефок-а.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Повезани постови који би вас могли занимати:

  1. Извезите Гоогле Цхроме обележиваче у ХТМЛ датотеку
  2. Увезите обележиваче у Цхроме прегледач
  3. Увезите фаворите и обележиваче у Едге
  4. Извезите омиљени Едге претраживач у ХТМЛ датотеку
  5. Сачувајте, претражујте и правите резервне копије својих фаворита у Интернет Екплорер-у.
Популар Постс