Виртуал Роутер Манагер: Претворите свој Виндовс рачунар у Ви-Фи приступну тачку

Virtual Router ManagerКао ИТ стручњак, често ме питају како да претворим Виндовс рачунар у Ви-Фи приступну тачку. Постоји много разлога зашто би неко то желео да уради, али најчешћи је да се дозволи више уређаја да се повежу на интернет без коришћења свих података на једном уређају. Постоји неколико различитих начина да се то уради, али најлакши је да користите виртуелни менаџер рутера. Ово ће вам омогућити да креирате Ви-Фи приступну тачку користећи Виндовс рачунар, а то је одличан начин да сачувате податке ако имате више уређаја који треба да се повежу на интернет. Да бисте користили виртуелни менаџер рутера, прво морате да преузмете и инсталирате софтвер на свој Виндовс рачунар. Када то урадите, можете отворити софтвер и изабрати опцију „Креирај приступну тачку“. Унесите име за своју приступну тачку, изаберите опцију „Безбедност“, а затим изаберите лозинку коју желите да користите. Када то урадите, можете да кликнете на дугме „Старт Хотспот“ и ваша приступна тачка ће бити креирана. Затим можете да повежете своје друге уређаје са приступном тачком и они ће моћи да приступе интернету без коришћења свих ваших података. Ово је одличан начин да уштедите податке ако имате више уређаја који треба да се повежу на интернет, а такође је и одличан начин да останете повезани када сте у покрету.Сви имамо интернет везу на свом рачунару или лаптопу, али шта ако имате више уређаја? Не морате да купујете различите интернет везе за сваки од својих уређаја. Можете лако да претворите свој рачунар у Ви-Фи хотспот и повежете све своје уређаје на њега Виртуелни рутер менаџер . Виртуал Роутер Манагер претвара било који рачунар са оперативним системом Виндовс 10/8/7 у Ви-Фи приступну тачку користећи бежичну мрежну технологију, а написао је Цхрис Питцхманн, Мицрософт МВП за Бинг Мапс.

рачунар се неће покренути са прикљученим спољним чврстим диском

Виртуелни рутер менаџер

Виртуелни рутер менаџер

Виртуелни рутер је веома корисна и практична алатка која вам омогућава да делите своју интернет везу са било којим уређајем који подржава Ви-Фи. Можете додатно проширити своју интернет везу помоћу овог софтвера. Веома је једноставан за руковање и уопште не захтева никакве велике кораке у конфигурацији!Само треба да изаберете добро име да бисте се повезали са приступном тачком. Можете га чак учинити сигурнијим постављањем лозинке. Такође можете одабрати коју мрежну везу желите да користите. Ово ми је било од велике помоћи јер сам повезивао свој лаптоп на 2-3 ВиФи мреже у исто време. Један користим за претраживање интернета, а други за дељење датотека или тестирање. Ова опција ми је омогућила да користим само одређену мрежу.

Користите Виртуал Роутер Манагер као проширивач Интернет везе

Можете користити софтвер Виртуал Роутер Манагер да проширите своју интернет везу на шири опсег. Ево кратког водича:

1. Повежите се на исправну Интернет везу (жичну или бежичну).2. Инсталирајте и покрените Виртуал Роутер Манагер.

3. Дајте назив мреже и лозинку.

4. У одељку Дељена веза изаберите везу на коју сте се повезали у првом кораку.

унесите бројеве редова у реч

5. Кликните на дугме „Покрени виртуелни рутер“.

Ваш лаптоп или рачунар сада делује као проширивач интернет везе. Ако већ имате Ви-Фи рутер, сада можете да проширите његов домет помоћу Виндовс рачунара са омогућеном Ви-Фи мрежом.

Виртуелни рутер је написан у Ц# и потпуно је бесплатан. Софтвер има лиценцу отвореног кода, тако да можете да га користите где год желите без оклевања: код куће, на послу, у библиотеци или где год желите.

Кликните Ево да преузмете Виртуал Роутер Манагер.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Док увек можете да укључите Дељење Интернет везе и претворите свој Виндовс рачунар у ВиФи приступну тачку првобитно тако бесплатно ВиФи ХотСпот софтвер олакшати живот.

удаљени рачунар захтева потврду идентитета на мрежном нивоу коју ваш рачунар не подржава
Популар Постс