Удаљени рачунар захтева потврду аутентичности на нивоу мреже.

Remote Computer Requires Network Level AuthenticationАко не можете да се повежете са Виндовс рачунаром на даљину и добијате поруку „Удаљеном рачунару је потребна провера аутентичности на нивоу мреже

Удаљеном рачунару је потребна провјера аутентичности на нивоу мреже да би му приступио. То значи да морате да имате исправне акредитиве да бисте могли да се повежете са машином. Ако покушавате да се повежете са удаљеном машином и добијате ову грешку, то значи да је машина конфигурисана да дозвољава везе само са рачунара који имају исправне акредитиве. Да бисте ово поправили, мораћете да се уверите да имате исправно корисничко име и лозинку за машину. Ако немате ове информације, мораћете да контактирате власника или администратора машине да бисте их добили. Када добијете исправне акредитиве, требало би да будете у могућности да се повежете са машином без икаквих проблема.Ако не можете даљински да повежете свој Виндовс рачунар и добијате поруку Удаљени рачунар захтева потврду аутентичности на нивоу мреже. онда би вам овај пост могао помоћи. Корисници су пријавили ову грешку на системима који су повезани са доменом иако Аутентификација на нивоу мреже или НЛА укључен.Удаљени рачунар захтева потврду аутентичности на нивоу мреже.

Удаљени рачунар захтева потврду аутентичности на нивоу мреже.

Виндовс 10 маил брисање налога

Можда ћете видети следеће опције поруке:Удаљени рачунар захтева потврду аутентичности на нивоу мреже, коју ваш рачунар не подржава. За помоћ се обратите администратору система или техничкој подршци.

Или-

Удаљени рачунар на који покушавате да се повежете захтева проверу аутентичности на нивоу мреже, али Виндовс контролер домена не може да се контактира да изврши НЛА. Ако сте администратор удаљеног рачунара, можете да онемогућите НЛА користећи опције на картици Удаљено у дијалогу Својства система.Овај чланак ће вам помоћи са водичем корак по корак за ово решење. Међутим, можда ће вам требати трајније решење јер не можете заувек да покрећете уређај без активног активирања НЛА. Дакле, треба вам боље решење. Овај чланак ће вам то такође предложити.

1] Промените подешавања удаљене радне површине

Спуштање рутом поставки удаљене радне површине је лакше решење. Ово ће радити за вас и можда нећете осећати потребу да поново укључите НЛА. Дакле, ако сте спремни за ову одлуку, ево како ћете то учинити. Пажљиво пратите упутства.

1] Идите на Рун и откуцајте сисдм.цпл и притисните дугме Ентер.

2] Тренутно сте у Особине система прозор. Морате да одете у Ремоте таб.

3] Финд ' Дозволите везе само са рачунара који користе удаљену радну површину са аутентификацијом на нивоу мреже (препоручено) д)“ и поништите избор овог поља.

4] Кликните на Примени, а затим на ОК или притисните дугме Ентер да бисте онемогућили Аутентификација на нивоу мреже .

5] Поново покрените уређај и проверите да ли можете да повежете уређаје на даљину.

Ова исправка би требало да функционише јер сте управо уклонили једину ствар која је узроковала проблем. Али само у случају да то није успело или не желите да следите овај пут, постоји још једна опција коју је такође лако пратити.

2] Уреди регистар

Белешка. Пре него што извршите промене у системском регистру, направите резервну копију података.

Веома пажљиво пратите упутства и бићете добро. Већ сте креирали тачку за враћање система, тако да немате више о чему да бринете. Па идемо.

шта ради Виндовс 10 ресет

1] Идите на Рун и откуцајте регедит ' и притисните ОК или Ентер. Отвара се Уредник регистра.

2] Погледајте лево окно у прозору уређивача регистра и пронађите кључ регистратора:

|_+_|

3] Изаберите Лса а затим пронађите Сигурносни пакети у десном панелу. Двапут кликните на њега.

4] Нађи Уреди вишелинијски опцију и укуцајте ' тспкг ' у пољу Вредност. Ово ће бити једина вредност.

софтвер за видео монтажу за децу

5] Након тога, пронађите следећи кључ регистратора у окну за навигацију: ХКЕИ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ СИСТЕМ ЦуррентЦонтролСет Цонтрол СецуритиПровидерс

6] Двапут кликнитеСецуритиПровидерсу десном окну да бисте отворили његова својства.

7] Типцредссп.дллу пољу 'Вредност' и нека буде једина вредност.

8] Кликните на ОК и затворите Уредник регистра .

Иако је други метод компликованији и захтева више пажње, ово је препоручено решење.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово помаже.

Популар Постс