Најбољи бесплатни ВиФи Хотспот софтвер за Виндовс рачунар

Best Free Wifi Hotspot SoftwareЛако преузмите и креирајте виртуелну приступну тачку. Баиду, Цоннецтифи, Омнифи, Виртуал Роутер Манагер, Бзеек су неки од најбољих бесплатних Ви-Фи хотспот софтвера за Виндовс 10/8/7 лаптопове.

Ако тражите најбољи бесплатни ВиФи хотспот софтвер за Виндовс рачунар, дошли сте на право место. У овом чланку ћемо вас упознати са три најбоља доступна софтверска програма за ВиФи приступне тачке.Прво је Цоннецтифи. Цоннецтифи је одличан алат који вам омогућава да свој Виндовс рачунар претворите у ВиФи приступну тачку. Једноставан је за употребу и долази са разним функцијама које га чине одличним избором за оне који траже софтверски програм ВиФи приступне тачке.Следећи је МиПублицВиФи. МиПублицВиФи је још један одличан софтверски програм за ВиФи приступну тачку који је једноставан за коришћење и долази са разним функцијама. То је одличан избор за оне који траже софтверски програм за ВиФи приступну тачку.

Коначно, ту је и ВиФи ХотСпот Цреатор. ВиФи ХотСпот Цреатор је одличан алат који вам омогућава да свој Виндовс рачунар претворите у ВиФи приступну тачку. Једноставан је за употребу и долази са разним функцијама које га чине одличним избором за оне који траже софтверски програм ВиФи приступне тачке.Дакле, имате три најбоља доступна софтверска програма за ВиФи приступне тачке. Сви они су одличан избор за оне који траже софтверски програм за ВиФи приступну тачку. Изаберите онај који најбоље одговара вашим потребама и бићете спремни за кратко време.

Видели смо како креирајте мобилну приступну тачку, промените име и лозинку приступне тачке а како можеш Претворите свој Виндовс рачунар у Ви-Фи приступну тачку са дељењем интернет везе . Хајде сада да погледамо неке од најбољих бесплатних програма. Софтвер за Ви-Фи хотспот за лаптоп или ПЦ са Виндовс 10/8/7.Бесплатан софтвер за ВиФи приступну тачку

Корисници Виндовс 10 можда неће наћи много користи у овим апликацијама јер вам оперативни систем омогућава да креирате Ви-Фи хотспот изворно; али корисници Виндовс 8.1 и Виндовс 7 ће их дефинитивно сматрати корисним јер олакшавају ствари.

Бесплатан софтвер за ВиФи приступну тачку

1] Баиду ВиФи Хотспот АПП

Баиду Ви-Фи Хотспот је тренутно једна од најпопуларнијих апликација за Ви-Фи приступну тачку. Има много различитих функција и ради баш као уграђена Ви-Фи приступна тачка у вашем паметном телефону. Једном када се преузме и инсталира, Баиду детектује Ви-Фи адаптер, аутоматски креира виртуелну мрежу и повезује ваше доступне уређаје. Не морате да постављате лозинку током инсталације јер је она већ постављена. Међутим, своју лозинку и ССИД можете променити у било ком тренутку. Баиду је поуздана апликација са безбедном интернет везом.

2] Цоннецтифи

Прикључити је рутер са свим функцијама који претвара ваш рачунар у Ви-Фи приступну тачку у реалном времену, омогућавајући вам да делите везу са другим уређајима као што су таблети, паметни телефони и други рачунарски системи. Ово је један од најпопуларнијих преносивих хотспот програма. Једном преузет и инсталиран, овај софтвер аутоматски открива мрежу вашег рачунара и креира виртуелну мрежу. Аутоматски поставља приступну тачку и генерише податке за пријаву за вас. Можете да управљате повезаним уређајима, као и да пратите њихове колеге.

3] Виртуал Роутер Манагер

Ово је опет веома једноставна, али корисна алатка која претвара ваш Виндовс рачунар у хотспот. Преузмите га и моћи ћете да повежете свој рачунар са било којим уређајем који подржава Ви-Фи. То је веома згодан алат који не захтева типичан процес подешавања. Веза створена овим софтвером користи ВПА2 енкрипцију како би се осигурала безбедна веза. Управљач виртуелним рутерима то није само бесплатан софтвер већ и без огласа. Поред тога, овај програм никада не прати ваш веб саобраћај.

4] Мој јавни ВиФи

Као што име каже МиПублицВиФи је програм који вам омогућава да креирате јавни Ви-Фи. Подржава Виндовс 10/8/7 и може се преузети на 34-битни и 64-битни Виндовс ПЦ. Као и други сличан софтвер који је горе поменут, Ми Публиц Ви-Фи је такође једноставан програм са лаким распоредом. За инсталирање овог програма и покретање приступне тачке нису потребна посебна знања. Све што треба да урадите је да инсталирате програм на рачунар, додате мрежни кључ и покренете га. Програм вам омогућава да омогућите или онемогућите дељење датотека, као и да омогућите или онемогућите УРЛ дневник. Ако је МиПублицВиФи омогућен, можете да снимате и пратите све посећене УРЛ странице користећи ову конкретну везу.

5] Бзик

Брзо је још један бесплатни серверски и мрежни софтвер који претвара ваш Виндовс рачунар у ВиФи рутер и повезује ваше друге уређаје. Бзеек има уграђени заштитни зид за заштиту ваше мрежне везе. Бзеек има уграђени заштитни зид који штити ваш рачунар и мрежу. Бзеек софтвер инсталиран на вашем рачунару приказује бежичну мрежу под називом БзеекСпот. Контролна табла вам нуди потпуну контролу над БзеекСпот-ом где можете лако да управљате својим везама и уређајима. Доказано да је сигуран и поуздан ВиФи Хотспот софтвер за Виндовс 10/8/7.

6] Креатор Ви-Фи приступне тачке

Креатор Ви-Фи приступне тачке то је једноставна апликација са интерфејсом лаким за коришћење. Без или без основне конфигурације, овај софтвер вам омогућава да свој Виндовс рачунар претворите у бежичну мрежну картицу или приступну тачку. Захтева од вас да промените почетну страницу прегледача током инсталације, али вам нажалост не даје могућност да искључите малвер који се односи на преузимање. Ради на истој технологији као мобилне широкопојасне картице, ДСЛ и друге, и на тај начин вам даје исту заједничку везу. Ово је веома згодан и користан алат који вам омогућава да делите своју интернет везу са свим уређајима повезаним на интернет док сте у покрету.

7] мСпот

аудио еквилајзер хром

мСпот је једноставан бесплатни програм који претвара ваш Виндовс рачунар или лаптоп у виртуелну Ви-Фи приступну тачку чак и без инсталирања. Може га користити свако ко нема техничког знања о врућим тачкама. Не садржи сложена подешавања и најприкладнији је за почетнике. Долази као датотека од 400 КБ и не треба времена за преузимање на ваш рачунар. мСпот вам омогућава да повежете до 10 уређаја на једну заједничку везу и такође обезбеђује вашу бежичну приступну тачку са ВПА2 ПСК лозинком.

8] Омнифи Хотспот Фрее

Омнифи Хотспот Фрее вам омогућава да креирате бежичну приступну тачку и делите свој интернет. Једноставан је за употребу и брзо се покреће јер треба само да му дате име и лозинку и можете да повежете свој паметни телефон, таблет, медијски плејер, е-читач, штампач, лаптоп и друге бежичне уређаје. Преузмите овде .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Имате фаворите?

Популар Постс