Композитни УСБ је старији УСБ уређај и можда неће радити са УСБ 3.0.

Usb Composite Device Is An Older Usb DeviceКомпозитни УСБ је старији УСБ уређај и можда неће радити са УСБ 3.0. Ово може бити проблем за кориснике који желе да користе новије уређаје који захтевају УСБ 3.0. Постоји неколико начина да се ово заобиђе, али они можда нису идеални за све. Један од начина да се ово заобиђе је коришћење УСБ 3.0 на 2.0 адаптера. Ово ће вам омогућити да користите своје старије уређаје са новијим рачунаром. Међутим, ово можда неће функционисати са свим уређајима и можда ћете морати да експериментишете да пронађете компатибилни адаптер. Други начин да се ово заобиђе је коришћење УСБ 2.0 чворишта. Ово ће вам омогућити да повежете своје старије уређаје са рачунаром преко чворишта. Међутим, ово можда неће функционисати са свим уређајима и можда ћете морати да експериментишете да бисте пронашли компатибилно чвориште. Најбољи начин да то заобиђете је куповина новог УСБ 3.0 уређаја. Ово ће вам омогућити да користите своје старије уређаје са новијим рачунаром без икаквих адаптера или чворишта. Међутим, ово може бити скупље од куповине адаптера или чворишта. Ако имате било каквих питања о овоме, слободно питајте ИТ стручњака.УСБ 3.0 је постао велики пробој на тржишту преноса података. Означено плавим УСБ портовима, УСБ 3.0 обезбедио је корисницима брзину до 10 пута већу од УСБ 2.0 (5 ГБ/с), што је омогућило пренос великих медијских датотека и програма за неколико минута.

УСБ 3.0 је компатибилан уназад, што значи да би сви УСБ 2.0 уређаји требало да добро раде са УСБ 3.0. Међутим, многи корисници су пријавили следећу грешку када су покушавали да прикључе уређаје у УСБ 3.0 слотове - УСБ композитни уређај је старији УСБ уређај који можда неће радити са УСБ 3.0.

промените подразумевани приказ фасцикле виндовс 10

Композитни УСБ је старији УСБ уређај

Композитни УСБ је старији УСБ уређајОвај проблем је уочљивији код штампача. Разлог су обично некомпатибилни драјвери. Покушајте да промените УСБ порт. Ако то и даље не ради, покушајте са следећим решењима да бисте решили проблем:

  1. Покрените алатке за решавање проблема са хардвером и УСБ-ом
  2. Ажурирајте или поново инсталирајте УСБ драјвере
  3. Деинсталирајте и поново инсталирајте драјвере штампача.

1] Покрените алатке за решавање проблема са хардвером и УСБ-ом

ИН Алат за решавање проблема са хардвером и уређајима проверава подешавања везана за хардвер и исправља их ако је могуће.Да бисте користили ову алатку за решавање проблема, кликните на дугме Старт и изаберите Подешавања >> Ажурирања и безбедност >> Решавање проблема.

Изаберите Алат за решавање проблема са хардвером и уређајима и покрените га. Када завршите, поново покрените систем.

Можете и да трчите УСБ Троублесхоотер .

2] Ажурирајте или поново инсталирајте УСБ драјвере.

До ажурирајте драјвер вашег уређаја . притисните Вин + Р да отворите прозор Рун и откуцајте команду девмгмт.мсц . Притисните Ентер да отворите Управљач уређајима.

како убацити формулу у екцел

Финд Контролер универзалне серијске магистрале драјвера и проширите листу. Кликните десним тастером миша и изаберите Ажурирај драјвер за сваки од УСБ драјвера.

3] Деинсталирајте и поново инсталирајте драјвере штампача.

Пошто не можете да повежете штампач са рачунаром, морате да преузмете нове управљачке програме са веб локације произвођача. Инсталирајте их у систем и проверите да ли штампач ради нормално.

делите датотеке између Мац и Виндовс 10

Ово решење остаје исто за друге хардверске уређаје који показују исту грешку када покушавају да се повежу са рачунаром.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово помаже.

Популар Постс