Старт мени се не отвара или дугме Старт не ради у оперативном систему Виндовс 10

Start Menu Does Not OpenАко се мени Старт не отвори или дугме Старт не ради или не функционише исправно, ево неколико корака за решавање проблема које можете да покушате.

Ако имате проблема са менијем Старт или дугметом Старт који не раде у оперативном систему Виндовс 10, не брините – нисте сами. Многи корисници су пријавили овај проблем, а обично је узрокован оштећеним корисничким профилом, грешком система или проблемом са регистром. Постоји неколико различитих начина на које можете да решите овај проблем, а ми ћемо вас провести кроз сваки од њих. Прво, покушајте да поново покренете рачунар. Ако то не успе, покушајте да се одјавите са свог налога и поново се пријавите. Ако то и даље не успе, можете покушати да покренете алатку за решавање проблема у менију Старт, која би требало да реши све проблеме са менијем Старт или дугметом Старт. Ако ниједно од ових решења не функционише, можете покушати да ресетујете рачунар. Ово ће задржати ваше личне датотеке, али ће уклонити све апликације или програме које сте инсталирали. Да бисте ресетовали рачунар, идите на Подешавања > Ажурирање и безбедност > Опоравак. У одељку „Ресетуј овај рачунар“ кликните на „Започни“. Ако и даље имате проблема са менијем Старт или дугметом Старт који не раде, слободно се јавите на Виндовс 10 форумима за додатну помоћ.Ако, након надоградње на Виндовс 10 или инсталирања ажурирања за Виндовс, то откријете Старт мени се не отвара или Дугме Старт не ради онда ће вам овај пост помоћи. Ако ваш старт мени не ради , ево неколико корака за решавање проблема које можете да испробате.Старт мени се не отвара у оперативном систему Виндовс 10

Старт мени се не отвара или дугме за покретање не ради

Пре него што наставите, можда ћете желети поново покрените процес старт менија или поново покрените екплорер.еке процес и види да ли то помаже. Ако не, прво направите тачку за враћање система тако да се можете вратити ако откријете да резултати не одговарају вашим очекивањима. Када завршите, пратите ове савете:заказати тачке враћања Виндовс 10
  • Покрените алатку за решавање проблема у менију Старт у оперативном систему Виндовс 10.
  • Покрените Проверу системских датотека
  • Вратите слику система Виндовс
  • Направите новог корисника и погледајте
  • Деинсталирајте проблематичну исправку, а затим сакрити
  • Остале понуде.

1] Преузмите и покрените Виндовс 10 Решавање проблема у менију Старт од Мицрософта.

2] Покрените следећу команду у повишеној командној линији да бисте је покренули Провера системских датотека .

|_+_|

Када се скенирање заврши, поново покрените рачунар и погледајте да ли то помаже.3] Вратите слику Виндовс-а . Отворите повишени ЦМД, копирајте и налепите следеће и притисните Ентер.

|_+_|

Када се скенирање заврши, поново покрените рачунар и погледајте да ли то помаже.

4] Нека ради у режиму целог екрана и назад. Омогућите режим таблета и почетни екран а затим се врати. Погледајте да ли је овај прекидач помогао.

5] Отворите повишени прозор ПоверСхелл-а.

Унесите следеће и притисните Ентер:

|_+_|

До отворите повишени ПоверСхелл командни редак , откуцајте ПоверСхелл у траку за претрагу на траци задатака и у резултујућој 'Виндовс Поверсхелл' кликните десним тастером миша и изаберите 'Покрени као администратор'.

Ово можете да урадите да бисте отворили прозор командне линије или Поверсхелл-а. Притисните Цтрл + Схифт + Есц да отворите Таск Манагер. Кликните на мени Датотека > Покрени нови задатак. Да бисте отворили прозор командне линије, откуцајте цмд . Да бисте отворили ПоверСхелл командну линију, откуцајте Поверсхелл . Не заборавите да проверите Креирајте овај задатак са администраторским правима поље за потврду. Затим притисните Ентер.

6] Направите новог корисника и погледајте да ли то помаже. Да бисте то урадили, отворите повишени прозор командне линије, унесите следеће и притисните Ентер:

|_+_|

Овде корисничко име је ваше ново корисничко име. Видећете Команда је успешно завршена порука. Пријавите се на свој нови налог и погледајте да ли је то решило ваш проблем.

скрипта кључа производа Виндовс 10

7] Овај пост ће вам помоћи ако Оштећена база података плочица менија Старт Виндовс 10 .

Ако Цортана или претрага на траци задатака не ради , отворите Менаџер задатака > Мени Датотека > Покрени нови задатак. Тип Поверсхелл и бирај Креирајте овај задатак са администраторским правима означите поље и кликните на ОК. Погледајте овај пост ако сте Трака задатака не ради у оперативном систему Виндовс 10 .

Јавите нам да ли вам је нешто успело или имате било какве предлоге за друге.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

САВЕТ : Овај пост ће вам помоћи ако сте ВинКс мени не ради в Виндовс 10.

Популар Постс