Поправи Није могуће учитати библиотеку дбдата.длл у Убисофт играма

Popravi Nije Moguce Ucitati Biblioteku Dbdata Dll U Ubisoft IgramaНеки играчи не могу да отворе игру у Убисофт покретачу. Када покушавате да покренете игре као што су Ассассин'с Цреед Одиссеи, Фар Цри 6 и Раинбов Сик Сиеге, лансер не успева да учита дбдата.длл Библиотека динамичких веза која је потребна у тренутку покретања. Ово може бити због недостајућих или оштећених датотека. Ако сте није могуће учитати библиотеку дбдата.длл у Убисофт играма , следите решења поменута у овом чланку да бисте решили проблем.Мицрософт Виндовс алат за дијагностику 10

 Поправи Није могуће учитати библиотеку дбдата.длл у Убисофт играмаНије могуће учитати библиотеку дбдата.длл у Убисофт играма

Ако не можете да учитате библиотеку дбдата.длл у Убисофт играма, следите доленаведена решења да бисте решили проблем.

 1. Проверите датотеке игре
 2. Дозволите игру кроз заштитни зид
 3. Преузмите и инсталирајте датотеку дбдата.длл
 4. Поново инсталирајте игру и Убисофт клијент.

Хајде да причамо о њима детаљно.1] Проверите датотеке игре

Два најчешћа разлога за ову грешку су оштећени и недостајући фајлови игара. Могуће је да током инсталације одређена датотека није успела да се инсталира на ваш систем или је приликом ажурирања апликације дошло до неког погрешног постављања. Без обзира на разлог, проблем можемо решити помоћу Убисофт покретача прилично лако. Само следите доле наведене кораке да бисте проверите датотеке игре помоћу покретача Убисофт Цоннецт.

 1. Покрените Убисофт Цоннецт лансер.
 2. Идите на картицу Игре.
 3. Идите на игру која се не покреће, пређите мишем преко ње и кликните на стрелицу надоле.
 4. Сада, кликните на Погледајте детаље игре.
 5. Идите на Својства и кликните на Провери датотеке из одељка Локалне датотеке.

Процес ће потрајати неко време док скенира све датотеке, потражи оштећене или недостајуће датотеке, а затим их поправи или инсталира. Надамо се да ће ово обавити посао за вас.2] Дозволите игру кроз заштитни зид

Други могући узрок грешке је тај што ваш безбедносни програм грешком сматра игру вирусом, а затим је блокира. У том случају морамо да дозволимо игру кроз заштитни зид. Међутим, пре него што урадимо исто, морамо бити сигурни да је то управо разлог зашто игра не успева да се покрене у Убисофту.

просечна трака за претрагу

Да бисте урадили исто, привремено онемогућите свој антивирус и покрените игру. У случају да се игра покрене без икакве поруке о грешци, омогућите антивирус јер ако не урадите исто би ваш систем био рањив, а затим дозволите игру кроз заштитни зид .

Ако имате антивирус треће стране, обавезно урадите исто и на њему.

3] Преузмите и инсталирајте датотеку дбдата.длл

Пошто нисмо у могућности да покренемо игру због недостатка датотеке дбдата.длл. Ми Можемо преузмите длл датотеку из поузданог извора и поставите га на стварну локацију, а затим поново региструјте длл датотеку . Ако је датотека већ ту и оштећена, биће замењена, али ако датотека није ту, биће додата.

Повезан : Како да поправи грешке у недостатку ДЛЛ датотека .

4] Поново инсталирајте игру и Убисофт клијент

Ако ништа не испадне, препоручује се да поново инсталирате игру и Убисофт клијент,

Надамо се да ћете моћи да решите проблем користећи решења поменута у овом чланку.

Читати: Поправите апликацију Убисофт Цоннецт која не ради на Виндовс рачунару

Зашто не могу да архивирам датотеку дбдата.длл у Убисофт-у?

Оштећена или недостаје дбдата.длл или нека друга датотека игре може спречити покретање игре. Други разлог за грешку је заштитни зид Виндовс Дефендер или неки безбедносни програм. Погрешају датотеке игара за вирусе или малвер и покажу вам грешку. У овом посту смо споменули свако решење потребно за решавање проблема. Моћи ћете лако да решите проблем.

опоравити Фирефок лозинке

Читати: Није могуће покренути игру на Убисофт Цоннецт-у

Зашто се игре не покрећу на мом рачунару?

Ако игре се не покрећу на вашем рачунару , прво проверите који су системски захтеви. Морате да обезбедите да ваш рачунар испуњава барем минималне захтеве ако не и оне које се препоручују. У случају да користите компатибилан систем, проверите да ли су датотеке игре оштећене и уверите се да су сви ваши драјвери ажурирани.

Читати: Убисофт Цоннецт Лаунцхер се не покреће на Виндовс рачунару .

 Поправи Није могуће учитати библиотеку дбдата.длл у Убисофт играма
Популар Постс