Како променити име корисничког налога у оперативном систему Виндовс 10/8

How Change User Account Name Windows 10 8Тражите поруку о промени имена корисничког налога? Овај чланак вам показује како да промените име корисничког налога у оперативном систему Виндовс 10/8/7 помоћу команде нетплвиз.

Као ИТ стручњак, треба да знате неколико појмова када је у питању промена имена корисничког налога у оперативном систему Виндовс 10/8. Ево неколико савета за почетак.Прво отворите контролну таблу и кликните на икону Кориснички налози. Затим кликните на везу Промени име налога. Унесите ново име налога које желите и кликните на Промени име. То је то!Ако желите да промените име налога за одређени кориснички налог, отворите командну линију и откуцајте следећу команду:

вмиц усераццоунт где наме='УсерНаме' цалл ренаме наме='НевНаме'Замените УсерНаме са стварним именом корисничког налога, а НевНаме са новим именом које желите. Притисните Ентер и име налога ће бити промењено.

Промена имена корисничког налога у оперативном систему Виндовс 7 није била велика ствар и већина корисника је то могла лако да уради. ИН виндовс 7 могли бисте користити Промените назив налога на левој страни аплета Кориснички налози на контролној табли. Али у случају Виндовс 8 , људи се суочавају са проблемом јер није лако променити име корисничког налога. То је зато што је приликом инсталирања Виндовс 8 могуће навести име корисничког налога. Али након тога, у подешавањима рачунара не постоји ниједна опција за промену имена које сте раније навели. У овом чланку ћу вас упутити како да промените име корисничког налога.Виндовс 10 наставља да мења подразумевани прегледач

Белешка:Виндовс 10 корисници, не покушавајте овај део. Померите се надоле до одељка где пише Промените име корисничког налога у оперативном систему Виндовс 10 .

Промените име корисничког налога са НЕТПЛВИЗ

Пре него што почнете молим вас направите резервну копију свих ваших података и креирајте тачку за враћање система први.

1. Кликните Виндовс тастер + Р комбинацију, а затим укуцајте нетплвиз ИН трцати прозор дијалога. Кликните У реду . Ако се понуди ХРАСТ кликните да .

Цханге-Усернаме-Виндовс-8

2. Сада у кориснички налози прозор, провери Корисници морају да унесу корисничко име и лозинку да би се пријавили на овај рачунар, ако није обележено. В Корисничко име у одељку изаберите корисничко име чије име желите да промените и кликните Својства .

Цханге-Усернаме-Виндовс-8-1

3. ИН Својства прозор, у Корисничко име унесите жељено корисничко име. Затим кликните Применити Добро онда.

Цханге-Усернаме-Виндовс-8-2

То је то! Моћи ћете да промените корисничко име. рестарт да видите промене.

Надам се да је савет од помоћи.

не може да се пребацује између програма на прозорима траке задатака 10

БЕЛЕШКА О: У оперативном систему Виндовс 8 можете да отворите контролну таблу Све ставке контролне табле Кориснички налози Промените своје име и промените своје корисничко име. Прочитајте коментар који је Матт објавио испод.

Промените име корисничке фасцикле

Чак и након што промените своје корисничко име користећи овај метод, ваш лични фолдер ће и даље приказивати старо корисничко име. Да бисте преименовали кориснички фолдер, урадите следеће.

реши проблем са амд / ати видео драјвером

Прво направите тачку за враћање система. Затим отворите уређивач регистра и идите до следећег кључа:

ХКЕИ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ СОФТВЕР Мицрософт Виндовс НТ ЦуррентВерсион ПрофилеЛист

цханге-ацк-фолдер

Овде ћете наћи неколико фасцикли, на пример С-1-5-. Прегледајте их док не нађете ПрофилеИмагеПатх показујући на ваше старо корисничко име. Двапут кликните на њега и замените своје старо корисничко име новим.

Поново покрените рачунар да бисте видели промене.

Промените име корисничког налога у оперативном систему Виндовс 10

Прочитајте коментар Грофа Гергелија. Он каже :

То се заправо може урадити у оперативном систему Виндовс 10. Урадите ове кораке (уређивање регистратора), а затим притисните Вин + Р и напишите 'мсцонфиг'. Тамо идете у одељак „Покретање“ и означите поље „Сафе Боот“. Након тога, поново покрените рачунар.

Сада идите на Ц > Корисници и преименујте фасциклу у ново корисничко име (ИСТО ШТО СТЕ НАПИСАли У РЕГИСТРУ). Сада поново притисните Вин + Р > отворите мсцонфиг > Боот партицију > Онемогући безбедно покретање. Поново покрените рачунар и све ће бити у реду.

Урадио сам то овако и одлично ради.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље.

Популар Постс