Онемогућите и избришите податке синхронизације ОнеДриве у оперативном систему Виндовс 8.1

Turn Off Remove Onedrive Sync Data Windows 8Сазнајте како да онемогућите, уклоните, избришете ОнеДриве податке за синхронизацију у оперативном систему Виндовс 8.1 користећи ОнеДриве подешавања синхронизације на рачунару и избришете поставке уређаја.

Када омогућите ОнеДриве синхронизацију у оперативном систему Виндовс 8.1, ваши лични подаци се чувају и локално на вашем уређају и у облаку. Ако желите да онемогућите функцију синхронизације или избришете податке који су синхронизовани, то можете да урадите из менија ОнеДриве подешавања. Да бисте онемогућили ОнеДриве синхронизацију: 1. Отворите ОнеДриве мени подешавања. 2. Кликните на картицу „Синхронизација“. 3. Онемогућите поставку „Синхронизуј личне податке“. Да бисте избрисали ОнеДриве синхронизационе податке: 1. Отворите ОнеДриве мени подешавања. 2. Кликните на картицу „Складиштење“. 3. Кликните на дугме „Обриши локалну меморију“. ОнеДриве синхронизација је згодна функција, али ако желите да је онемогућите или обришете податке који су синхронизовани, то можете да урадите из менија ОнеДриве подешавања.Виндовс 8.1 је дубоко интегрисан са Мицрософт-овом сопственом услугом у облаку, ОнеДриве. Једна од многих предности пријављивања на рачунар помоћу Мицрософт налога је то што можете синхронизујте подешавања између било ког рачунара користите и који такође користе Виндовс 10/8.1. Када се пријавите помоћу Мицрософт налога, ваш рачунар се повезује са Мицрософт серверима на Интернету. То значи да се сва ваша лична подешавања и подешавања чувају у ОнеДриве-у и синхронизују са било којим рачунаром на који се пријавите. Иако је ово добро, понекад ћете можда осетити потребу да нека лична подешавања задржите приватнијима, потпуно искључите синхронизацију и избришете ОнеДриве податке за синхронизацију.Ево кратког водича који ће вам показати како да избришете податке синхронизације ОнеДриве у оперативном систему Виндовс 8.1.

Избришите податке за синхронизацију ОнеДриве

Искључите опцију синхронизације података ОнеДриве

Идите на Подешавања > Промени подешавања рачунара и изаберите ОнеДриве (раније се звао СкиДриве).Скидриве Синц

Пронаћи ћете опцију Подешавања синхронизације. Кликните на опцију. У десном окну померите се надоле и промените ОнеДриве подешавања синхронизације на друге Виндовс уређаје. Опције које се могу синхронизовати укључују:

  • Персонализација
  • Апликације и подаци о апликацији
  • Фаворити веб претраживача
  • Историја
  • Подешавања
  • Подешавања резервне копије и друго.

Избришите податке синхронизације у ОнеДриве-у

Ако желите да избришете пуну синхронизацију података, можете. Само посетите страницу приватности за Виндовс 8 ОнеДриве личне поставке. Овде се пријавите са својим Мицрософт налогом. Приметићете информације од Мицрософта о томе како да искључите синхронизацију на сваком рачунару са оперативним системом Виндовс 8.1. Само кликните на дугме 'Избриши'. Потврдите своју радњу пре него што наставите.Скидриве синхронизациони подаци

Избришите резервну копију подешавања уређаја

Овде је потребан додатни корак за брисање резервних копија подешавања уређаја. Идите на веб локацију ОнеДриве, пријавите се са детаљима свог Мицрософт налога. Идите на Подешавања'. Испод њега изаберите Опције уређаја.

подешавања Скидриве уређаји

Избришите потребне уређаје.

избришите подешавања резервне копије

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

То је то! Уклонили сте ОнеДриве функцију синхронизације података у оперативном систему Виндовс 8.1.

Популар Постс