Исправите грешку 0к8004де44 ОнеДриве на прави начин

Ispravite Gresku 0k8004de44 Onedrive Na Pravi NacinОнеДриве грешка 0к8004де44 јавља се када корисници покушају да се пријаве на своје ОнеДриве налоге, међутим, нису успели у својим покушајима. А то се обично дешава због проблема са сервером или проблема у приступу датотекама и фасциклама у ОнеДриве-у. У овом чланку ћемо видети како да поправимо 0к8004де44 када наиђемо на њега. ОнеДриве грешка 0к8004де44Пуне поруке о грешци изгледају као:

обавештење о ажурирању за Виндовс 10

Дошло је до проблема при вашем пријављивању. Пробајте поново за неколико минута (код грешке:8004де44)Исправите грешку ОнеДриве 0к8004де44

Ако грешка ОнеДриве 0к8004де44 настави да се појављује на екрану и спречава вас да се пријавите, извршите доле наведена решења:

 1. Проверите интернет везу
 2. Поново покрените рачунар
 3. Проверите статус сервера ОнеДриве
 4. Ажурирајте ОнеДриве
 5. Покрените алатку за решавање проблема са апликацијом Виндовс Сторе
 6. Ресетујте апликацију ОнеДриве
 7. Поново инсталирајте апликацију

Хајде да почнемо.

1] Проверите интернет везуАко не успете да приступите ОнеДриве-у, оно што треба да урадите је да проверите да ли добијате добру брзину Интернета. Понекад је једина ствар која изазива проблем лоша интернет веза. У таквим сценаријима можемо проверити пропусни опсег преко Тестери брзине интернета и поново покрените рутер, користите жичане каблове или решите проблеме са ВиФи мрежом .

2] Поново покрените рачунар

Нећете се пријавити на ОнеДриве због неких грешака. У том случају можемо поново покренути рачунар јер ће то отклонити кварове у апликацији као и на мрежи. Дакле, само напред и поново покрените рачунар. Када се рачунар покрене, отворите ОнеДриве и пријавите се.

3] Проверите статус сервера ОнеДриве

Ако ОнеДриве приказује 0к8004де44 чак и након ажурирања апликације, следећи корак би требало да буде да се уверите да ОнеДриве сервери тренутно нису искључени. Постоји велика вероватноћа да се ОнеДриве сервери одржавају или да се суочавају са неким другим проблемима са сервером због којих добијамо ову грешку. Стога, препоручујемо провера тренутног статуса сервера за ОнеДриве и обезбеђивање да његове услуге раде и раде. У супротном, ништа се не може учинити осим чекати да поново почне да ради.

4] Ажурирајте ОнеДриве

Код грешке 0к8004де44 може доћи ако је апликација ОнеДриве на вашем рачунару застарела. Разлика између верзије коју имате и прихватљиве верзије не би требало да буде велика. Чак и ако застарела верзија апликације не узрокује проблем, нема ништа лоше у ажурирању ОнеДриве апликације. Пратите доле наведене кораке да бисте урадили исто.

 • Отворите одзивник Покрени помоћу тастера Вин + Р
 • Тип %лоцалаппдата%\Мицрософт\ОнеДриве\упдате и притисните У реду .
 • Двапут кликните на ОнеДривеСетуп.еке да бисте инсталирали најновију верзију ОнеДриве-а.

5] Покрените алатку за решавање проблема са апликацијом Виндовс Сторе

 Алат за решавање проблема са апликацијама у Виндовс продавници

Мицрософтов алат за решавање проблема са апликацијама за Виндовс Сторе је одличан алат који помаже корисницима да открију основне проблеме који узрокују одређени проблем. Стога ћемо у овом решењу користити исто да решимо проблем, а ево како да то урадимо:

 1. Кликните на Вин + И и покрените Виндовс Сеттингс.
 2. Сада идите на Ажурирање и безбедност > Решавање проблема. На десној страни ће се налазити различити алати за решавање проблема.
 3. Лоцате Алат за решавање проблема са апликацијама у Виндовс продавници, и покрените га. Пратите упутства на екрану да бисте решили уобичајене проблеме око апликације.

Када завршите, покрените апликацију и проверите да ли проблем постоји.

6] Ресетујте апликацију ОнеДриве

Ако интернет веза ради потпуно добро, а ОнеДриве је ажуриран, онда проблем лежи у самој апликацији. А један од најлакших начина да потврдите и решите овај проблем је ресетовање апликације. Пратите доле наведене кораке да бисте урадили исто:

 1. Кликните на Вин + Р да бисте отворили оквир за дијалог Покрени.
 2. Затим копирајте и налепите следеће и притисните Ентер да ресетујете ОнеДриве: ДЦЕЦФ93Ф2ДА97БА874Б19Ц16722905161Е4ДЕ795
 3. Пратите упутства на екрану и довршите задатак.

Такође можете да отворите Подешавања, идите на Апликације > Апликације и функције, или Инсталиране апликације. Тражити Један погон, кликните на три вертикалне тачке (Виндовс 11) или кликните на апликацију (Виндовс 10) и кликните на Ресетуј.

7] Поново инсталирајте апликацију

Деинсталирање апликације и поновно инсталирање требало би да буде последње решење ако ниједно од горе наведених решења не реши проблем. Ми Можемо потпуно деинсталирајте ОнеДриве са рачунара преко командне линије и када се деинсталира, поново покрените рачунар. Сада преузмите најновију верзију ОнеДриве-а са Мицрософт-ове званичне веб локације и покрените подешавање да бисте поново инсталирали ОнеДриве.

Надамо се да можете да решите проблем користећи решење које је овде дато.

Шта је код грешке 0к8004де42?

Тхе ОнеДриве порука о грешци , ' Подешавања проксија захтевају аутентификацију „ јавља се када покушавате да се пријавите на ОнеДриве. Стога можемо рећи да се грешка дешава због коришћења проксија са аутентификацијом када покушавате да се повежете на ОнеДриве. Већина аутентификованих проксија није подржана у ОнеДриве-у, тако да је једноставно решење да се уверимо да не радимо исто.

Шта је код грешке 0к8004де40 приликом пријављивања на ОнеДриве?

Многи корисници су пријавили да су наишли на поруку о грешци Дошло је до проблема при повезивању са ОнеДриве-ом са кодом грешке 0к8004де40 после ажурирање Виндовс-а на нову верзију . Ова грешка ОнеДриве значи да апликација има потешкоћа да се повеже са облаком. А главни узрок томе је лоша интернет веза.

Читати: Поправите ОнеДриве који се стално руши на Виндовс-у .

 ОнеДриве грешка 0к8004де44
Популар Постс