Бесплатне алатке за преузимање било које верзије Виндовс 10 ИСО од Мицрософта

Free Tools Download Any Version Windows 10 Iso From MicrosoftОвај пост покрива бесплатне алатке за преузимање БИЛО КОЈЕ верзије Виндовс 10 ИСО од Мицрософта. Можете одабрати верзију оперативног система Виндовс 10 и креирати ИСО.

Као ИТ стручњак, увек сам у потрази за начинима да олакшам свој посао. Један од најважнијих алата за мој рад је поуздан извор за преузимање Виндовс 10 ИСО датотека. Открио сам да је најбољи начин да добијете ове датотеке са Мицрософт-ове веб локације. Постоји неколико различитих начина да се то уради, али мој преферирани метод је да користим бесплатне алате које Мицрософт пружа. Прва ствар коју треба да урадите је да посетите Мицрософт веб локацију и преузмете алатку за креирање медија. Овај алат ће вам омогућити да креирате УСБ диск или ДВД за покретање са Виндовс 10 ИСО датотеком на њему. Када преузмете алатку, покрените је и изаберите опцију „Креирај инсталациони медиј за други рачунар“. Затим ћете морати да изаберете да ли желите да креирате УСБ диск за покретање или ДВД. Више волим опцију УСБ драјва, али било која од њих ће радити. Када направите свој избор, кликните на „Даље“. Сада ћете морати да изаберете језик, издање и архитектуру оперативног система Виндовс 10 који желите да преузмете. Изаберите свој избор и кликните на „Даље“. На крају, мораћете да изаберете да ли желите да креирате УСБ диск за покретање или ИСО датотеку. Више волим опцију ИСО датотеке, јер је свестранија. Када направите свој избор, кликните на „Даље“ и алат ће почети да преузима Виндовс 10 ИСО датотеку. Када се преузимање заврши, можете користити ИСО датотеку да креирате УСБ диск или ДВД за покретање. Ово је згодан алат који можете имати у свом комплету ИТ алата и одличан је начин да добијете Виндовс 10 ИСО датотеке које су вам потребне.У овом посту ћете научити како да преузмете било коју Виндовс 10 ИСО слику са Мицрософт веб локације. Мицрософт обезбеђује своје Алат за креирање медија да преузмете Виндовс 10 ИСО, али увек генерише ИСО датотеку најновије верзије Виндовс 10. Ако желите да преузмете ИСО било које друге верзије оперативног система Виндовс 10, овај пост може да вам помогне. Када добијете ИСО, само креирајте УСБ за покретање и инсталирајте Виндовс 10.усб ц порт не ради виндовс 10

Преузмите БИЛО КОЈУ верзију Виндовс 10 ИСО од Мицрософта

Погледали смо 3 бесплатна програма који ће вам помоћи да преузмете одређену верзију оперативног система Виндовс 10. На пример, можете преузети ИСО датотеку за Анниверсари Упдате верзију 1607, верзију 1709, верзију 2004, Цреаторс Упдате, верзију 20Х2 или ажурирање за октобар 2020, итд. Датотека ИСО се преузима директно са Мицрософт сервера. Алати:

  1. Фидо
  2. Руфус
  3. Универзални алат МедиаЦреатионТоол.

1] Жртвовање

Преузмите БИЛО КОЈУ верзију Виндовс 10 ИСО од МицрософтаФидо је Виндовс ПоверСхелл скрипта и коришћење ове скрипте за преузимање ИСО-а за претходне или нове верзије оперативног система Виндовс 10 је веома лако. Потребан је ПоверСхелл 3.0 да покренете ову скрипту. Поред тога, морате покрените Интернет Екплорер бар једном и подесите га у супротном ће скрипта дати грешку.

Набавите зип архиву и извући ову архиву. Након тога, десним кликом на Фидо.пс1 датотеку и изаберите Покретање са ПоверСхелл-ом опција. Покренуће ПоверСхелл, а затим ће се појавити мали прозор.

У овом пољу треба да изаберете доступне опције и кликнете на дугме Настави дугме. Треба да изаберете:  1. Виндовс 10 издање из падајућег менија
  2. Виндовс 10 издање
  3. Језик
  4. Архитектура.

Коначно кликните Преузимање и преузмите Виндовс 10 ИСО у било коју излазну фасциклу по вашем избору.

2] Руфус

Руфус Софтваре

Руфус је популаран алат за креирање УСБ дискова за покретање, али је такође једна од лаких опција за креирање било које Виндовс 10 ИСО слике. Користи Фидо ПоверСхелл скрипту за покретање Виндовс 10 ИСО. Овај софтвер је доступан у преносивим верзијама и верзијама за инсталацију. Преузмите било коју верзију и отворите њен интерфејс. Ви такође морате повежите свој УСБ уређај . На његовом интерфејсу изаберите свој УСБ улаз Уређај одељак.

Након тога изаберите Диск или ИСО варијантна слика из Избор покретања падајући мени. Када се ово уради, изаберите ПРЕУЗИМАЊЕ опцију из падајућег менија. Сада кликните на дугме ЛОАД.

икона ажурирања прозора 10

Покренуће скрипту за преузимање и отвориће се мали прозор попут Фидоовог. Тамо изаберите Виндовс 10 и кликните на Настави дугме. Сада можете одабрати било коју од доступних верзија. Пређите на следеће кораке где треба да изаберете своје издање Виндовс 10, језик и архитектуру. Користите Преузимање и изаберите излазну фасциклу да бисте сачували ИСО датотеку.

3] Универзални алат МедиаЦреатионТоол

Универсал МедиаЦреатионТоол

Универсал МедиаЦреатионТоол је алатка отвореног кода помоћу које можете покушати да направите ИСО датотеку било које верзије оперативног система Виндовс 10. Користите овај линк и кликните на Преузмите ЗИП дугме да узмете овај алат. Распакујте преузету зип архиву и покрените МедиаЦреатионТоол.бат фајл. Када се отвори његов интерфејс, можете видети листу доступних верзија. Кликните на верзију оперативног система Виндовс 10 и она ће почети са обезбеђивањем.

Ово ће отворити прозор алатке за креирање медија за ту конкретну верзију. Сада можете да пратите кораке као што су креирање инсталационог медијума, избор Виндовс 10 издања, језика итд. и моћи ћете да преузмете ИСО датотеку за ту конкретну верзију оперативног система Виндовс 10.

САВЕТ : Мицрософт Виндовс и Оффице ИСО алатка за преузимање је бесплатан програм који ће вам омогућити да преузмете оригиналне ИСО слике диска за Виндовс 10, Виндовс 8.1, Виндовс 7 и верзије Мицрософт Оффице-а директно са Мицрософт сервера.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Без обзира да ли треба да надоградите на старију верзију или да прескочите одређену верзију и креирате ИСО за новију верзију оперативног система Виндовс 10, ови алати вам могу помоћи.

Популар Постс