Мицрософт Едге се не може отворити помоћу уграђеног администраторског налога у оперативном систему Виндовс 10.

Microsoft Edge Can T Be Opened Using Built Administrator Account Windows 10Ако имате ову апликацију, неће се отворити. Мицрософт Едге се не може отворити помоћу уграђене поруке администраторског налога у оперативном систему Виндовс 10, погледајте ову исправку.

Као ИТ стручњак, неколико пута сам наишао на овај проблем где се Мицрософт Едге не може отворити помоћу уграђеног администраторског налога у Виндовс 10.Разлог зашто се то дешава је зато што уграђеном администраторском налогу није дозвољено да подразумевано покреће Мицрософт Едге. Ово је безбедносна мера која спречава покретање злонамерног кода на вашем систему.Да бисте ово поправили, мораћете да додате извршну датотеку Мицрософт Едге на листу дозвољених програма у уграђеном администраторском налогу. Да бисте то урадили, отворите уређивач локалних безбедносних политика и идите на следећу локацију:

Конфигурација рачунара -> Административни шаблони -> Виндовс компоненте -> Мицрософт Едге.У десном окну двапут кликните на смерницу под називом Дозволи Мицрософт Едге-у да се покреће као администратор. Изаберите опцију Омогућено и кликните на Примени. Затворите уређивач локалних безбедносних политика и покушајте поново да отворите Мицрософт Едге.

Ево неколико занимљивих информација ако их већ нисте знали. Ако сте пријављени у свој Виндовс 10 ПК с уграђени администраторски налог , нећете моћи да отворите Мицрософт ивица претраживач или неколико других апликација за Виндовс. Ако то покушате да урадите, добићете следећу поруку:Ова апликација се не отвара. Мицрософт Едге се не може отворити помоћу уграђеног администраторског налога. Пријавите се на други налог и покушајте поново.

Мицрософт Едге се не може отворити помоћу уграђеног администраторског налога.

Виндовс 10 ресетовање преузимање

Мицрософт Едге се не може отворити помоћу уграђеног администраторског налога.

Ово је безбедносна карактеристика. Али ако треба да отворите Едге док сте пријављени са уграђеним администраторским налогом из било ког разлога, ево шта треба да урадите.

На Виндовс 10 Про, Виндовс 10 Ентерприсе или Виндовс 10 Едуцатион систему, покрените сецпол.мсц и идите до следећег безбедносног подешавања:

Локалне политике / безбедносна подешавања.

Двапут кликните овде Контрола корисничког налога Режим одобрења администратора за уграђени администраторски налог да отворите свој прозор са својствима и поставите политику на Омогућено.

Објашњење ове политике је следеће:

Ово подешавање смерница контролише понашање режима одобрења администратора за уграђени администраторски налог. Опције (1) Укључено : Уграђени администраторски налог користи режим одобрења администратора. Подразумевано, свака операција која захтева подизање привилегија тражи од корисника да одобри операцију. (2) Онемогућено : (Подразумевано) Уграђени администраторски налог покреће све апликације са пуним административним привилегијама.

Кликните на Примени и изађи.

читати : Како пронаћи кључ регистратора за одговарајућу поставку смерница групе ?

Ако користите Виндовс 10 Хоме урадите следеће:

Креирајте тачку за враћање система, а затим покрените регедит да бисте отворили уређивач регистратора. Идите до следећег кључа регистратора:

није у могућности да штампа веб странице

ХКЕИ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ СОФТВЕР Систем политика тренутне верзије Мицрософт Виндовс-а

У десном окну креирајте нову ДВОРД вредност под називом ФилтерАдминистраторТокен и поставите његову вредност на 0 .

Такође идите на следећи кључ:

разлика између Мицрософт Оффице-а и Оффице 365-а

СОФТВЕР ХКЕИ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ Мицрософт Виндовс Смернице тренутне верзије Систем УИПИ

Када сте овде, промените подразумевани РЕГ_СЗ стринг кључ са Вредност није подешена До 0к00000001 (1) и излаз.

Промените УАЦ подешавање

Можда ћете морати да урадите и следеће:

Отворите Цонтрол Панел > Усер Аццоунтс. Изабери Промените подешавања контроле корисничког налога .

Клизач треба да буде постављен на 3. опцију одоздо.

Кликните на дугме ОК.

Поново покрените рачунар и проверите.

Надам се да ово ради за вас.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Сада погледајте ово Референтни водич за поставке групних политика за Виндовс 10 за више информација о подешавањима смерница групе.

Популар Постс