Решавање проблема са црним екраном на удаљеној радној површини оперативног система Виндовс 10

Fix Windows 10 Remote Desktop Black Screen IssuesАко имате проблема да натерате Виндовс 10 удаљену радну површину да ради са црним екраном, постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте решили проблем.Прво проверите да ли је веза са удаљеном радном површином исправно конфигурисана. Ако нисте сигурни како то да урадите, консултујте свог ИТ администратора или документацију за софтвер за удаљену радну површину.

Када потврдите да је ваша веза са удаљеном радном површином исправно конфигурисана, покушајте да поново покренете и рачунар и сервер удаљене радне површине. Ако то не успе, покушајте да се повежете са сервером удаљене радне површине са другог рачунара. Ако и даље имате проблема, обратите се свом ИТ администратору за даљу помоћ.

У већини случајева, решавање проблема са црним екраном Виндовс 10 Ремоте Десктоп је једноставна ствар провере поставки везе и поновног покретања рачунара и сервера удаљене радне површине. Међутим, ако и даље имате проблема, обратите се свом ИТ администратору за даљу помоћ.Према неким извештајима, коришћење РДП-а или протокола за удаљену радну површину у најновијим верзијама оперативног система Виндовс 10 доводи до црног екрана. Овај проблем се јавља приликом коришћења Веза са удаљеном радном површином у оперативном систему Виндовс 10. Прави узроци овог црног екрана су или управљачки програми екрана или нека погрешна конфигурација услужног програма за везу са удаљеном радном површином.

Виндовс 10 удаљена радна површина црни екранЦрни екран Виндовс 10 РДП

Обично ће Виндовс 10 удаљена радна површина приказати црни екран, а затим ће прекинути везу. Следеће методе рада тв0 ће вам помоћи да решите проблем са РДП црним екраном у оперативном систему Виндовс 10:

Оутлоок Маил за одржавање ван мреже
  1. Онемогућите трајно кеширање битмапа
  2. Ажурирајте управљачки програм екрана.

1] Онемогућите трајно кеширање битмапа

Отвори Веза са удаљеном радном површином купац.

Изаберите Прикажи опције да бисте подесили везу са удаљеном радном површином. Иди на Искуство таб.

Опозовите избор опција за Трајно кеширање битмапа.

Сада би требало да будете у могућности да се нормално повежете са удаљеним рачунаром и ваш проблем би сада требало да буде решен.

2] Ажурирајте управљачки програм екрана

Потребан вам је ажурирање графичких драјвера . Добићете Везе за преузимање драјвера Ево.

Идите на веб локацију свог произвођача, као што су НВИДИА, АМД или Интел. Отворите одељак под називом Возачи. И преузмите најновије драјвере одатле.

Једном када се преузимање заврши, једноставно инсталирајте драјвер за екран и поново покрените рачунар.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ово би требало да реши проблем са црним екраном са РДП-ом.

Популар Постс