Која је разлика између Мицрософт Оффице-а и Оффице 365?

What Is Difference Between Microsoft OfficeКада су у питању Мицрософт Оффице и Оффице 365, постоји велика конфузија око разлике између њих. Ево кратког прегледа главних разлика:Мајкрософт Офис је традиционална, локална верзија Оффицеа која је инсталирана на вашем рачунару. Оффице 365 је новија верзија Оффице-а заснована на облаку која је доступна као претплата. Уз Оффице 365, својим Оффице апликацијама и датотекама можете приступити са било ког места и увек имате најновију верзију Оффице-а.

адреса усб уређаја није успела

Једна од главних предности Оффице 365 је та што је увек ажуриран. Када буде објављена нова верзија Оффице-а, аутоматски ћете је добити уз претплату на Оффице 365. Уз Мицрософт Оффице, требало би да купите нову верзију или да надоградите постојећу верзију.

Још једна предност Оффице 365 је та што можете да га инсталирате на више уређаја. Уз Мицрософт Оффице, требало би да купите посебну лиценцу за сваки уређај. Уз Оффице 365, можете да га инсталирате на до 5 рачунара или Мац рачунара, 5 таблета и 5 телефона. Такође можете да приступите својим Оффице апликацијама и датотекама са било ког места са интернет везом.Дакле, која је најбоља опција за вас? Ако вам је потребна најновија верзија Оффице-а и желите да можете да је инсталирате на више уређаја, онда је Оффице 365 боља опција. Међутим, ако вам је потребан Оффице само за један рачунар, онда би Мицрософт Оффице био бољи избор.

Мицрософт пакује и пласира своја решења за продуктивност Оффице на различите начине. Дакле, свако његово следеће издање изазива велику конфузију у заједници корисника. Иако многи корисници редовно користе Мицрософт Оффице, не схватају главну разлику између Мајкрософт Офис и Оффице 365 . Покушали смо да отклонимо ову разлику.разлика између Мицрософт Оффице-а и Оффице 365

Мицрософт Оффице у односу на Оффице 365

Мицрософт Оффице 365 то је услуга заснована на претплати. Ако га изаберете, можете или да плаћате претплату сваког месеца или да купите годишњи план у потпуности. Осим тога, добијате додатно складиште на мрежи и функције повезане са облаком које вам омогућавају да сарађујете на датотекама у реалном времену.

Оффице 2019 у односу на Мицрософт 365

Мајкрософт Офис рекламира као посебан софтверски производ. Плаћате једнократно и можете користити производ колико год желите. За купце који не желе да користе услугу у облаку, ово изгледа као добитна комбинација. Купите га једном и готови сте док не купите другу верзију. Примате безбедносна ажурирања, али вам нису доступна главна ажурирања функција. С друге стране, Оффице 365 се редовно ажурира и доноси вам све најновије функције. Мицрософт Оффице 2019 је најновија верзија Мицрософт Оффице самосталног пакета за продуктивност.

Друге важне тачке које вам сигурно могу помоћи да видите разлику између два Оффице модела.

прозори привременог профила 8

Претплата на Оффице 365

Мицрософт Оффице 2019

Платите малу месечну накнаду или уштедите плаћањем за целу годину. Носите једнократну, једнократну цену.
Најновија верзија Оффице апликација као што су Екцел, Ворд, ПоверПоинт и Оутлоок. Најновије функције, нови алати, безбедносна ажурирања и исправке грешака. Корисници рачунара такође добијају Аццесс и Публисхер. Наставићете да добијате најновије апликације и ажурирања. Такође можете бесплатно инсталирати мобилне апликације. У зависности од издања Оффице-а, укључени су алати. На пример. Само апликације као што су Екцел, Ворд и ПоверПоинт доступне су у Мицрософт Оффице Хоме и Студент. Укључена су безбедносна ажурирања, али нећете добити нове функције. Надоградње на главна издања нису укључене.
Претплата на Оффице 365 може се користити на највише 5 уређаја (укључујући паметне телефоне и таблете). Пошто је ово једнократна куповина, може се једном инсталирати на ПЦ или Мац.
Безбедно чува ваше датотеке не само на вашем уређају, већ иу облаку. Поред тога, добијате и 1ТБ ОнеДриве складишта у облаку по кориснику за до 6 корисника, укључујући и вас. (Оффице 365 Хоме). Нема подршке у облаку.
Техничка помоћ, подршка за претплату и наплату су доступни током ваше претплате. Техничка подршка је доступна само током инсталације.

Између осталог, Оффице Онлине је бесплатна верзија Оффице-а која се може користити у веб прегледачу. Све што требате је да креирате Мицрософт налог са новом или постојећом адресом е-поште.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Коју верзију Оффицеа користите?

Популар Постс