Поправљено: Немогућност или немогућност штампања веб страница у Интернет Екплорер-у

Fix Unable Cannot Print Web Pages Internet ExplorerАко не можете да одштампате или одштампате веб странице за преглед када користите Интернет Екплорер (ИЕ) у оперативном систему Виндовс 10/8/7, погледајте ову исправку која ради која ће решити проблем.

Ако имате проблема са штампањем веб страница у програму Интернет Екплорер, не брините – нисте сами. Многи корисници су пријавили овај проблем и релативно га је лако решити. Постоји неколико различитих ствари које могу изазвати овај проблем, али најчешћи је проблем са поставкама претраживача. Ако су ваша подешавања погрешно конфигурисана, то може да спречи исправно штампање страница. Добра вест је да можете лако да решите овај проблем прилагођавањем подешавања. Ево кратког водича како да то урадите: 1. Отворите Интернет Екплорер и кликните на икону зупчаника у горњем десном углу. 2. Изаберите „Интернет опције“ из менија. 3. Кликните на картицу „Напредно“. 4. Померите се надоле до одељка „Штампање“ и опозовите избор у пољу за потврду поред „Штампај боје и слике позадине“. 5. Кликните на „ОК“ да бисте сачували промене. Покушајте поново да одштампате веб страницу и видите да ли је проблем решен. Ако не, постоји неколико других ствари које можете да покушате, као што је брисање кеша прегледача или ресетовање штампача.Постоје тренуци када треба да одштампате веб страницу. Али ако откријете да не можете да штампате или одштампате веб странице за преглед када користите Интернет Екплорер у оперативном систему Виндовс 10/8/7, овај чланак би вас могао занимати.не може да штампа Интернет Екплорер

Не могу да штампам веб странице у Интернет Екплорер-у

Када наставите са штампањем, можда ћете добити следећу грешку:како објавити слику у коментару

Не могу да пронађем филе:///Ц:/Усерс/Усернаме/АппДата/Лоцал/Темп/

То је зато што је следећа фасцикла можда избрисана из одређених разлога:

да ли цхроме чува лозинке
|_+_|

Ово може бити због неке врсте услужног програма за чишћење диска који можда користите.Па, прво, можете поново покренути Интернет Екплорер и покушати поново и видети да ли ради овог пута.

Вратите привремену фасциклу

Ако не, покушајте да поново креирате ову фасциклу ручно. Да бисте то урадили, унесите % Темп% на почетку претраге и притисните Ентер да отворите Темп фолдер. Сада у овој фасцикли направите нову фасциклу и дајте јој назив Кратак . То је то!

онемогућити претрагу прозора виндовс 7

Ако не можете ручно да поново креирате ову фасциклу, преузмите и примените ово Мицрософт хитна исправка 50676 . Фасцикла ће бити поново креирана аутоматски.

Сада да видимо да ли ово функционише.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ресетујте низак интегритет на лов фолдер

Ако и даље не помогне, КБ973479 препоручује ресетовање ниског нивоа интегритета у фасцикли Лов.

Да бисте то урадили, отворите командну линију као администратор, унесите следеће и притисните Ентер:

направити лажни наслов
|_+_|

Алтернативно, можете преузети и пријавити се Мицрософт хитна исправка 50677 уради то аутоматски.

Поново покрените рачунар.

Сада би требало да будете у могућности да одштампате или одштампате веб странице за преглед у Интернет Екплорер-у.

АЖУРИРАЊЕ: Расправу можете прочитати и на ову нит форума где се расправљало о одлукама.

Популар Постс