Управљајте, уређујте и прегледајте сачуване лозинке у Цхроме прегледачу на Виндовс рачунару

Manage Edit View Saved Passwords Chrome Browser Windows PcКао ИТ стручњак, показаћу вам како да управљате, мењате и прегледате сачуване лозинке у Цхроме претраживачу на Виндовс рачунару. Ако сте попут већине људи, имате неколико различитих лозинки које користите за различите веб локације. И, ако сте као већина људи, вероватно их се не сећате свих. Ту долази Цхроме-ов менаџер лозинки. Цхроме-ов менаџер лозинки је згодан алат који чува ваше лозинке док их уносите на различитим веб локацијама. Све што треба да урадите је да запамтите своју лозинку за Цхроме и моћи ћете аутоматски да се пријавите на било коју веб локацију за коју сте сачували лозинку. Ево како да користите Цхроме-ов менаџер лозинки за управљање, уређивање и преглед сачуваних лозинки: 1. Отворите Цхроме и кликните на икону менија у горњем десном углу. 2. Задржите показивач миша изнад „Још алата“ и кликните на „Подешавања“. 3. Померите се надоле до одељка „Аутоматско попуњавање“ и кликните на „Лозинке“. 4. Овде ћете видети листу свих веб локација за које сте сачували лозинке. Да бисте видели лозинку, кликните на икону ока. Да бисте изменили лозинку, кликните на икону оловке. Да бисте избрисали лозинку, кликните на икону корпе за отпатке. То је све! Коришћење Цхроме-овог менаџера лозинки је одличан начин да пратите различите лозинке и да се уверите да никада више не заборавите једну.У овом посту ћемо видети како да управљате и прегледате сачуване лозинке у веб претраживачу Гоогле Цхроме. Цхроме ће чувати ваше податке за пријаву и лозинке за различите веб локације које посећујете. Када их сачувате, аутоматски ће попунити поља за пријаву следећи пут када посетите веб локације. Раније смо видели како управљајте сачуваним лозинкама у Фирефок-у и у Интернет Екплорер-у - сада да видимо како то учинити у Цхроме-у.

Управљање лозинкама у Цхроме-у

Отворите Цхроме претраживач и у горњем десном углу дугмета Цхроме менија изаберите Подешавања да бисте отворили следећи панел.

Управљање лозинкама у Цхроме-уИзабери Лозинке да бисте отворили следећи панел.

Овде можете да онемогућите или омогућите функцију чувања лозинки преклапањем Предлажемо да сачувате лозинке прекидач.Видећете и листу свих веб локација, корисничких имена и лозинки које је Цхроме сачувао за вас.

рундлл32

Да бисте извезли лозинке, кликните на 3 вертикалне линије насупрот Сачуване лозинке и појавиће се мали летак. Пресинг Извезите лозинке ће сачувати листу лозинки у .цсв формату.

Од вас ће бити затражено да унесете своје акредитиве за пријаву на Виндовс.

Ако желите да уклоните лозинку или измените детаље било које сачуване лозинке, кликните на 3 вертикалне линије поред те лозинке и појавиће се мали летак.

Да бисте избрисали сачувану лозинку, изаберите избрисати .

Да бисте променили информације о лозинки, изаберите Детаљи .

Од вас ће бити затражено да унесете своје Виндовс акредитиве за пријаву пре него што наставите са уређивањем својих података.

како форматирати Виндовс хард диск 10

Када је Цхроме понудио да сачува вашу лозинку ако кликнете Никада за ову локацију, ваша лозинка неће бити сачувана и сајт ће бити додат на листу лозинки које се никада не чувају.

Такође можете уклонити све УРЛ-ове које сте сачували Никад сачувана листа.

Опционо, можете да синхронизујете своје лозинке са својим Гоогле налогом како би биле доступне на другим рачунарима које користите. Да бисте то урадили, мораћете да се пријавите са својим Гоогле налогом. Ако изаберете да синхронизујете подешавања Цхроме-а са својим Гоогле налогом, такође ћете моћи да видите, управљате и мењате сачуване лозинке на свом Гоогле налогу тако што ћете кликнути на везу у табли за лозинку.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Можда многи од вас ово не знају. Гоогле Цхроме претраживач укључује уграђени Генератор лозинки који може да генерише сложене лозинке за вас. Погледајте уграђено Цхроме Генератор лозинки … Или можда желите да користите наш бесплатни програм ПассБок, или друго менаџер лозинки за радну површину или онлајн менаџери лозинки да генеришете или сачувате своје лозинке.

Популар Постс