Самсунг Дата Мигратион је остао на 0%, 99% или 100%

Samsung Data Migration Stuck 0Ако сте ИТ стручњак, знате да миграција података може бити тежак процес. Понекад се може заглавити на 0%, 99%, или чак 100%. Када се то догоди, може бити фрустрирајуће покушавати да схватите шта даље. Ево неколико савета који ће вам помоћи да решите овај проблем.Прво, покушајте да поново покренете процес миграције. Ово понекад може покренути ствари и поново покренути ствари. Ако то не успе, можда ћете морати да проверите везу између рачунара и Самсунг диска. Уверите се да је све исправно прикључено и да су каблови безбедни. Када то урадите, покушајте поново да покренете процес.

Ако и даље имате проблема, можете покушати да користите други алат за миграцију. Постоји неколико различитих, тако да ћете можда морати да експериментишете да пронађете онај који вам одговара. Када пронађете алатку која ради, пажљиво пратите упутства да бисте избегли потенцијалне проблеме.

влц рецензије медија плејера

Миграција података може бити тежак процес, али уз мало стрпљења и решавања проблема, требало би да будете у могућности да поново почнете да ради. Ови савети би требало да вам помогну да успешно пренесете Самсунг диск.Клонирање чврстог диска или пренос података између чврстих дискова или ССД уређаја је некада представљало велику главобољу, али захваљујући Самсунг пренос података (СДМ), можете то учинити згодно са само неколико кликова. Међутим, СДМ има своје проблеме.

Самсунг миграција података заглављена на 0%, 99%, 100%Многи корисници се жале да се пренос података помоћу Самсунг Дата Мигратион алата заглави на различитим нивоима као што су 0% 99% или чак 100% без завршетка. Ова ситуација је сложена јер многи фактори могу изазвати. Овај водич ће вам показати шта да радите ако се СДМ пренос заглави.

Самсунг Дата Мигратион је остао на 0%, 99% или 100%

Када се ваша Самсунг Дата Мигратион заглави, можда ћете бити срећни што знате да се то ретко дешава вашем рачунару. Пре него што предузмете било какве драстичне мере, следите ове кораке да бисте то поправили.

  1. Користите команду цхкдск да проверите статус вашег чврстог диска.
  2. Ажурирајте Самсунг алатку за миграцију података.
  3. Смањите величину пренетих података.
  4. Замените чврсти диск Самсунг ССД-ом.

Примените горенаведене исправке редоследом у ком су горе наведени да бисте решили проблем миграције. Ако не знате како да извршите било коју од операција, наставите да читате да бисте добили потпуни преглед корака.

виндовс лапсе асемблер

1] Користите команду цхкдск да проверите статус чврстог диска.

Ваш чврсти диск је оштећен или покварен. Пренос података са неисправних чврстих дискова ће вероватно закинути и неће бити завршен. ИН цхкдск Команда проверава статус интерних и екстерних меморијских уређаја повезаних на ваш рачунар.

Отворите командну линију као администратор тако што ћете претражити старт мени, кликнути десним тастером миша и изабрати Покрени као администратор опција.

У прозору командне линије откуцајте следећу команду, а затим притисните ЕНТЕР:

|_+_|

БЕЛЕШКА: Горња команда проверава Ц: погон. Након што покренете команду цхкдск за овај диск, морате је поновити и за циљни уређај за складиштење. Да бисте то урадили, замените Ц: део команде са одговарајућим словом погона циљног уређаја.

2] Ажурирајте Самсунг алатку за миграцију података.

Најчешћи узрок застоја у преносу података је застарела алатка Самсунг Дата Мигратион. Посетите ову веб страницу и преузмите најновију верзију Еаси Трансфер. Можете га пронаћи проширивањем Самсунг Трансфер софтвер за потрошачке ССД дискове одељак.

3] Смањите величину пренетих података

Још један фактор који може учинити да се чини да је пренос заглављен је то што је одредишни диск можда препун да прихвати додатне податке. За сваки случај, саветујем вам да не преносите више од 75% укупног слободног простора циљног диска.

На пример, ако ССД има 500 ГБ слободног простора, требало би да пренесете највише 375 ГБ. Остатак података се може преместити на други диск како се пренос не би замрзнуо.

у којој верзији опенгла имам Виндовс 10

4] Замените чврсти диск Самсунг ССД-ом.

Самсунг миграција података заглављена на 0%, 99%, 100%

  1. Направите резервну копију чврстог диска и сачувајте ту резервну копију на другом диску.
  2. Преузмите Виндовс ИСО датотеку и запишите на празан УСБ стицк учините да се може покренути .
  3. Уклоните стари чврсти диск са рачунара и замените га Самсунг ССД-ом. Затим искључите рачунар.
  4. Уметните УСБ диск за покретање који сте управо креирали у рачунар и покрените рачунар са овог УСБ уређаја .
  5. На крају, повежите свој Самсунг ССД са рачунаром и вратите податке за које је направљена резервна копија на уређају.
  6. Поново покрените рачунар да бисте завршили пренос.

Када се суочите са проблемом миграције података, друго решење које можете покушати је да замените САТА конектор и проверите да ли је безбедно повезан. Такође га можете повезати са другим портом на матичној плочи. Исто можете учинити и са УСБ каблом.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Још један уобичајени проблем са којим се корисници суочавају док користе Самсунг Дата Мигратион алат је неуспех клонирања због грешке при читању диска. Ако наиђете на овај проблем, прочитајте овај водич за детаљна решења за његово решавање.

Популар Постс