Најбољи бесплатни алати за надгледање мреже за Виндовс 10

Best Free Network Monitoring ToolsЛиста најбољих алата за праћење мреже за Виндовс 10/8/7. Проверите шта се дешава на вашој мрежи! Прочитајте рецензију и преузмите их бесплатно.

Као ИТ стручњак, увек сам у потрази за најбољим бесплатним алатима за праћење мреже. Виндовс 10 је одлична платформа за умрежавање, а постоји неколико алата који вам могу помоћи да пазите на своју мрежу. Ево моја три најбоља избора за најбоље бесплатне алатке за праћење мреже за Виндовс 10. 1. Монитор перформанси мреже СоларВиндс СоларВиндс Нетворк Перформанце Монитор је одличан алат за праћење ваше мреже. Даје вам преглед вашег мрежног саобраћаја у реалном времену и можете подесити упозорења да вас обавештавају о потенцијалним проблемима. СоларВиндс такође нуди бесплатну пробну верзију, тако да можете да је испробате пре него што је купите. 2. ПРТГ мрежни монитор ПРТГ Нетворк Монитор је још један одличан алат за праћење ваше мреже. Има сличан интерфејс као СоларВиндс, а нуди и бесплатну пробну верзију. ПРТГ је мало скупљи од СоларВиндс-а, али нуди више функција и прилагодљивији је. 3. Нагиос Цоре Нагиос Цоре је одличан алат за праћење мреже отвореног кода. Веома је прилагодљив и има много функција. Нагиос је мало тежи за подешавање од друга два алата, али вреди ако вам је потребан моћнији алат за праћење мреже. Ово су само неки од најбољих бесплатних алата за надгледање мреже за Виндовс 10. Ако тражите алат који ће вам помоћи да решите проблеме са умрежавањем или само желите да пазите на своју мрежу, ови алати ће вам помоћи да урадите управо то .Управљање мрежом може бити застрашујући задатак без одговарајућег знања о томе шта се дешава на вашој мрежи. Постоји неколико бесплатних Алати за праћење мреже који омогућавају администраторима мреже да добију различите информације о својим мрежама. Наводимо најбоље бесплатне алате за праћење мреже за Виндовс системе на основу њихове популарности.Бесплатни алати за надгледање мреже

1] ВиреСхарк

Бесплатни алати за надгледање мреже

ВиреСхарк то је без сумње један од најбољих алата за праћење мреже који су доступни и плаћени и бесплатни. ВиреСхарк је бесплатан и омогућава вам да анализирате комуникацију на вашој мрежи онолико детаља колико желите. Можете да проверите отворене везе, кликнете на везу да видите шта је то, проверите додатне детаље као што је ХТТП, а ако је ХТТП, који подаци се шаљу између рачунара на мрежи.поред битлоцкера и оперативни систем Виндовс

Нуди вам неколико филтера да видите тачно шта желите. Ако погледате све податке, можете се збунити. Можете користити један од многих доступних филтера да бисте филтрирали податке који вам тренутно нису потребни. Функција аутоматског довршавања у пољу филтера вам омогућава да знате који су филтери доступни. На пример, унесете А и он приказује филтере који почињу словом А.

је ивица иста као Интернет Екплорер

Пошто су бесплатни и нуде веома детаљне податке о вашој мрежи, већина администратора користи ВиреСхарк за анализу својих мрежа.

2] Мицрософт Мессаге Анализер

Мицрософт Мессаге Анализер је наследник Мицрософт Нетворк Монитор-а. Ово је корисно за хватање, приказивање и анализу промета порука протокола и других системских порука. То није само ефикасан алат за решавање проблема са мрежом, већ и за тестирање и валидацију имплементације протокола.3] Бесплатна кутија

бесплатна кутија је Цоласофт понуда. Омогућава вам да надгледате преко 300 различитих протокола. Можете прилагодити доступне опције за бољу анализу. Цапса Фрее вам омогућава да креирате прилагођене извештаје на основу различитих ствари које пратите помоћу алата.

Можете подесити аларме за различите услове и прилагодити их својим потребама. Посебна карактеристика укључује прецизно праћење Иахоо Мессенгер-а и аутоматско чување е-поште. Интерфејс је чист и разумљив. Документација је такође лака за разумевање у случају да желите да урадите више са алатом за анализу мреже.

4] АГЕ

АГЕ је још један алат за праћење мреже популаран међу администраторима. Од осталих се разликује по томе што нуди податке без графичког корисничког интерфејса. Није да је податке тешко протумачити без графичког корисничког интерфејса, пошто администратори мреже имају довољно форматирања да препознају бројеве приказане на екрану. Омогућава вам да креирате ЛАН чворове, прегледате различите ТЦП токове података, откријете чворове на мрежи, скенирате портове и сличне функције које ће вам требати да правилно анализирате своју мрежу.

5] ЗенМап

Зенмап ово је алатка за праћење мреже заснована на ГУИ-у кроз ГУИ, није баш атрактиван. Једноставно је, а параметри говоре сами за себе. Основне карактеристике Зенмап-а укључују повезивање са различитим чворовима, праћење протока података кроз чворове, проверу ОС-а, откривање верзије и подршку за ИПв6. Не пружа све податке које нуди ВиреСхарк, али је довољно да надгледа мреже за администраторе који желе да пазе на лоше пакете и уљезе на мрежу.

6] Зеносово језгро

слободан софтвер, Зеносс Цоре је још један од најбољих алата за праћење мреже доступних на тржишту. То је интегрисана платформа за управљање мрежом и системима која вам приказује податке и метрику за све што је повезано са вашом мрежом; проверава доступност, перформансе и конфигурацију различитих уређаја на мрежи. Зеносс Цоре такође нуди праћење различитих протокола, али не укључује филтере. Али пошто можете потврдити податке на основу уређаја повезаних на мрежу, ово би требало да буде довољно. Софтвер је такође дизајниран да прикупља метрике података који се односе на инфраструктуру облака као што је ВМваре ЕСКС.

критична грешка ваш мени Старт не ради

7] Глассвире мрежни монитор и заштитни зид

Глассвире је једноставан алат за праћење мреже са уграђеним заштитним зидом који омогућава/забрањује приступ Интернету апликацијама.

8] Моо0 Цоннецтион Ватцхер

Моо0 Цоннецтион Ватцхер приказује вам више процеса док покушавају да се повежу на интернет да би примили податке или послали, или обоје. У оба случаја, биће наведен као ред са неколико колона које пружају додатне информације о процесима.

Ово је мој избор најбољих бесплатних алата за праћење мреже или анализатора мреже. Свако има свог фаворита. Молимо вас да поделите своје са нама у одељку за коментаре испод.

Опширније : Бесплатни алати за праћење мрежног и интернет саобраћаја .

како раздвојити средње име и презиме у екцелу
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Неки од вас би такође желели да погледају ове алате:

  1. Бесплатни софтвер за праћење перформанси система и ресурса
  2. Бесплатни алати за праћење пропусног опсега .
Популар Постс