Напредни визуелни БЦД уређивач и алатка за поправку покретања за Виндовс 10

Advanced Visual Bcd Editor Boot Repair ToolВисуал БЦД Едитор је напредни графички интерфејс за услужни програм БЦДЕдит у оперативном систему Виндовс. Омогућава вам да креирате нови покретач оперативног система Виндовс са неколико кликова и притисака на тастере.

Као ИТ стручњак, топло препоручујем напредни визуелни БЦД уређивач и алатку за поправку покретања за Виндовс 10. Ова моћна алатка вам омогућава да лако уредите складиште података о конфигурацији покретања (БЦД) и поправите уобичајене проблеме при покретању.Напредни визуелни БЦД уређивач је одличан алат за напредне кориснике који морају да модификују БЦД продавницу. Нуди графички кориснички интерфејс (ГУИ) који олакшава промену БЦД поставки.Алат за поправку покретања је згодан алат који може да реши уобичајене проблеме при покретању. Може да поправи записе о покретању, реши проблеме са МБР-ом, па чак и врати БЦД продавницу.

Оба ова алата су неопходна за свакога ко треба да управља или поправи конфигурацију покретања свог Виндовс 10 система. Топло их препоручујем сваком ИТ стручњаку који треба да реши проблеме са покретањем.Виндовс 10 закључани екран након неактивности

Висуал БЦД Едитор је напредни ГУИ за БЦДЕдит Утилити у оперативном систему Виндовс. У ствари, то је први ГУИ услужни програм који имплементира потпуно уређивање БЦД меморије.

Визуелни БЦД уређивач за Виндовс 10

Услужни програм Висуал БЦД Едитор вам омогућава да креирате нови Виндовс 10/8.1/7/Виста/КСП/ВХД покретачки програм са неколико кликова и притисака на тастере.Можете да креирате покретач сектора за покретање (Линук, Убунту, Мац ОС Кс) једним кликом, као и да издвојите МБР или ПБР помоћу Виндовс ДД услужног програма.

Најновија верзија сада долази са аутоматским креирањем недостајућих уноса за покретање система Виндовс 10/8.1/7/Виста/КСП/ВХД.

Корисник може да креира и мења вредности више од 120 својстава БЦД објеката једноставним уређивањем. Други слични услужни програми не пружају приступ више од 30 објеката. Може се преузети са боианс.нет .

Алат за опоравак покретања

Алат Висуал БЦД Едитор такође укључује Двоструки опоравак покретања , поправка једним кликом.

поправка двоструке чизме

Алат за опоравак двоструког покретања може да врати МБР, записе о покретању и секторе, БЦД поправка , Виндовс БЦД складиште и структура диска једноставним одабиром и кликом. Поправља Виндовс 10/8/7 који се не може покренути у скрипти дуал или мултибоот систем.

САВЕТ : Такође покушајте са другим сличним алатом ЕасиБЦД .

Популар Постс