СИСТЕМ_СЕРВИЦЕ_ЕКСЦЕПТИОН Плави екран на Виндовс 10

System_service_exception Blue Screen Windows 10Грешка плавог екрана СИСТЕМ_СЕРВИЦЕ_ЕКСЦЕПТИОН је веома чест проблем са којим се суочавају корисници Виндовс 10. Ова грешка може бити узрокована разним стварима, али најчешће је узрокована проблемом са управљачким програмом или проблемом са хардвером. Постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте покушали да решите овај проблем. Прво, можете покушати да ажурирате своје управљачке програме. Ако то не успе, можете покушати да онемогућите хардверско убрзање. Коначно, ако све друго не успе, можете покушати да поново инсталирате Виндовс 10. Ако се суочавате са овим проблемом, не брините, нисте сами. Хиљаде других корисника оперативног система Виндовс 10 суочило се са овим проблемом и постоји неколико ствари које можете да урадите да бисте га решили.Ако видите СИСТЕМ_СЕРВИЦЕ_ЕКСЦЕПТИОН плави екран или грешку заустављања на Виндовс 10/8/7, онда ови постови предлажу неке области које можете погледати да бисте решили проблем. Грешку заустављања обично узрокују датотеке попут флтмгр.сис , вин32к.сис, нтоскрнл.еке, тцп.сис, нети.сис, нтфс.сис, вин32кфулл.сис и т. д.

ИЗУЗЕТАК ОДРЖАВАЊА СИСТЕМА

ИЗУЗЕТАК ОДРЖАВАЊА СИСТЕМА

Ова грешка заустављања се обично јавља у случајевима прекомерне употребе групираног скупа и може настати због преласка графичких драјвера у корисничком режиму и прослеђивања нетачних података у код кернела.како направити прилагођену мапу на гоогле мапама

Ево неколико начина да решите овај проблем.

  1. Покрените ЦхкДск
  2. Ажурирајте своје драјвере
  3. Уклоните проблематичан софтвер
  4. Проверите статус драјвера у менаџеру уређаја
  5. Покрените алатку за решавање проблема са плавим екраном Виндовс 10 на мрежи.

1] Отворите командну линију и покрените цхкдск / ф / р на путу до покрените Цхецк Диск да идентификује, поправи и поправи лоше секторе, ако их има, на чврстом диску.

2] Овај плави екран може настати због проблематичних управљачких програма. Ажурирајте своје Интел и АМД возачи. такође, ажурирајте управљачке програме за графику или видео од стране Менаџер уређаја .3] Неки софтвери попут МцАфее, БитДефендер, Виртуал Цлоне Дриве наводно узрокују овај плави екран. Користите своју дискрецију и погледајте да ли желите да их уклоните и видите да ли то решава проблем.

4] Отворите Управљач уређајима и уверите се да су сви уређаји означени иконом жути знак узвика . Ако су нови управљачки програми уређаја или системске услуге недавно додати, покушајте да их деинсталирате или ажурирате. Ако сте недавно додали нови хардвер у систем, уклоните га и погледајте. Такође, проверите код произвођача да ли су доступна ажурирања фирмвера.

наслов за штампу

5] Трчи Онлајн алатка за решавање проблема са плавим екраном Виндовс 10 од Мицрософта је чаробњак дизајниран да помогне корисницима почетницима да поправе Стоп грешке. То ће вам помоћи да поправите ову грешку на плавом екрану и предложите корисне везе.

Ово Водич за плави екран нуди неколико општих корака за решавање проблема. Можете погледати ово.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље!

Популар Постс