Мицрософт алатка за решавање проблема са плавим екраном за Виндовс 10

Windows 10 Blue Screen Troubleshooter From MicrosoftМицрософтов алат за решавање проблема плавог екрана је згодан алат који вам може помоћи да решите и поправите грешке плавог екрана на вашем Виндовс 10 рачунару. Овај чланак ће вам показати како да користите алатку за решавање проблема да бисте поправили грешке плавог екрана на рачунару са оперативним системом Виндовс 10. Прво, мораћете да отворите алатку за решавање проблема тако што ћете отићи на Старт > Цонтрол Панел > Троублесхоотинг > Виев Алл. Када се отвори алатка за решавање проблема, кликните на опцију „Плави екран“. Алат за решавање проблема ће сада скенирати ваш рачунар у потрази за грешкама плавог екрана и покушати да их поправи. Ако је алатка за решавање проблема успела да поправи грешку плавог екрана, од вас ће бити затражено да поново покренете рачунар. Ако се грешка плавог екрана настави, можда ћете морати да покушате са другим методом да је поправите.Решавање проблема са грешкама заустављања оперативног система Виндовс или плавим екраном никада није био лак задатак. Обично проверавате свој хардвер, ажурирате драјвере уређаја, можда урадите још неколико ствари и надате се да ће ствари бити боље. Поред укључивања Алат за решавање проблема са плавим екраном У оперативном систему Виндовс 10, Мицрософт је покренуо веб страницу која помаже почетницима и почетницима да реше проблеме са плавим екраном Виндовс 10. Уграђени алат за решавање проблема са плавим екраном ради лако и аутоматски исправља БСОД грешке. Интернет Алат за решавање проблема са плавим екраном у оперативном систему Виндовс 10 од Мицрософта је чаробњак дизајниран да помогне корисницима почетницима да поправе Стоп грешке. Нуди корисне везе на путу.

Алат за решавање проблема са плавим екраном у оперативном систему Виндовс 10

1] Мицрософт Онлине алатка за решавање проблема са плавим екраном

Алат за решавање проблема са плавим екраном у оперативном систему Виндовс 10

Плави екрани у оперативном систему Виндовс 10 су једноставни и не приказују информације о грешци заустављања. Дакле, ако желите да добијете код грешке, можда ћете морати присилите Виндовс 10 да прикаже детаље о грешци заустављања .Када завршите, посетите Мицрософт веб локација за почетак. Видећете једноставан чаробњак који ће вас водити кроз процес решавања проблема на плавом екрану.

Прво ће вас питати - када сте добили грешку на плавом екрану?

  1. Приликом надоградње на Виндовс 10
  2. Након инсталирања ажурирања
  3. Када користим свој рачунар.

Изаберите своју опцију.Ако изаберете Приликом надоградње на Виндовс 10 , од вас ће сада бити затражено да се вратите на претходну верзију Виндовс-а, инсталација то више не ради аутоматски.

Ако изаберете Након инсталирања ажурирања , од вас ће бити затражено да проверите да ли постоје ажурирања или уклоните новоинсталирани хардвер.

Ако изаберете Када користим свој рачунар , биће вам представљени неки корисни предлози ако можете да дођете до радне површине, а такође и ако не можете да приступите радној површини.

Алат за решавање проблема је прилично једноставан и дизајниран је да помогне кориснику у овом тешком задатку исправљања грешке плавог екрана.

2] Уграђени алат за решавање проблема са плавим екраном

У оперативном систему Виндовс 10, можете приступити алатки за решавање проблема са плавим екраном преко Подешавања > Ажурирање и безбедност > Решавање проблема.

Виндовс 10 алат за решавање проблема са плавим екраном

Покрените га и видите да ли може да реши ваш проблем.

Алат за решавање проблема испитује поруке о догађајима за прошлу недељу и тумачи кодове за проверу грешака и проверава да ли је узрок:

  1. Управљачки програми
  2. Неисправан хардвер или диск
  3. Грешка меморије
  4. Виндовс услуге
  5. Злонамерних програма.

АЖУРИРАЊЕ : Уграђени алат за решавање проблема са плавим екраном више није доступан од Виндовс 10 в1809. Можете да користите онлајн алатку за решавање проблема.

код грешке 0к8007007е исправка за Виндовс 10
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Ако вам то не помогне, постоји још неколико савета који ће вам помоћи. поправи плави екран смрти у Виндовсу 10 под различитим сценаријима. Ако вам је потребна детаљнија помоћ, погледајте ово детаљно БСОД водич.

Популар Постс