Грешка ВИЛ Аутопилот.длл је пријављена у Виндовс 11/10

Soobsalos Ob Osibke Wil Autopilot Dll V Windows 11/10Пријављена је нова грешка у оперативном систему Виндовс 11/10, а ИТ стручњаци се труде да схвате шта је то и како да је поправе. Грешка је позната као грешка ВИЛ Аутопилот.длл и изгледа да утиче на многе кориснике. До сада се чини да грешка ВИЛ Аутопилот.длл највише погађа кориснике који су инсталирали ажурирање за Виндовс 11/10. Ово је најновија исправка од Мицрософта и чини се да узрокује много проблема корисницима. Мицрософт још није објавио изјаву о овом питању, али је вероватно да раде на поправци. У међувремену, постоји неколико ствари које корисници могу да ураде да покушају да поправе грешку ВИЛ Аутопилот.длл. Један је да покушате да поново инсталирате ажурирање за Виндовс 11/10. Ово би могло да функционише, али је такође могуће да ће се грешка вратити. Друга опција је да покушате да користите алатку за проверу системских датотека. Овај алат се може користити за скенирање и поправљање оштећених датотека. Могуће је да је грешка ВИЛ Аутопилот.длл узрокована оштећеном датотеком и алатка за проверу системских датотека би могла да је поправи. На крају, корисници такође могу покушати ручно да избришу датотеку ВИЛ Аутопилот.длл. Ово се не препоручује, јер може изазвати додатне проблеме. Међутим, ако ништа друго не функционише, можда би вредело покушати. Ако сте погођени грешком ВИЛ Аутопилот.длл, требало би да испробате један од ових метода и видите да ли ради за вас. Ако не, онда ћете можда морати да сачекате да Мицрософт објави исправку.Грешка ВИЛ Аутопилот.длл грешка која је видљива у Виндовс прегледнику догађаја. У овом чланку ћемо погледати неколико потенцијалних узрока ове грешке и како је поправити у оперативном систему Виндовс 11/10. Грешка Аутопилот.длл ВИЛ може да изазове понављајуће падове и неочекивана рестартовања система на вашем Виндовс рачунару и често је покреће догађај у Виндовс приказивачу догађаја.

Пријављена је грешка ВИЛ Аутопилот.длл

алт картица не ради

За оне који не знају, Виндовс Евент Виевер води евиденцију свих задатака и операција које ОС обавља, а има их на стотине и хиљаде сваког минута. Иако већина евиденција служи само као информативне поруке, понекад могу бити корисне када покушавате да откријете разне грешке.Грешка ВИЛ Аутопилот.длл је пријављена у Виндовс 11/10

Пре него што погледамо било које решење, требало би да погледамо неке од могућих узрока дотичне грешке. Први и веома чест је застарели Виндовс који ради на вашем рачунару. Оверклокована меморија или неисправна услуга помоћника за пријаву на Мицрософт налог такође могу узроковати ову грешку. Хајде сада да видимо како можете да решите овај проблем.

 1. Онемогућите услугу помоћника за пријављивање на Мицрософт налог
 2. Уклоните оверцлоцк
 3. Проверите да ли постоји Виндовс Упдате
 4. Вратите слику система Виндовс

1] Онемогућите услугу помоћника за пријаву на Мицрософт налог

Прва ствар коју треба да покушате да урадите је да онемогућите услугу помоћника за пријаву на Мицрософт налог. Овај услужни програм помоћника за пријављивање олакшава корисницима да се пријаве на више Мицрософт апликација. У детаљима ове грешке можете видети да је једина активна услуга током ове грешке услуга помоћника за пријаву, тако да вам онемогућавање може помоћи. 1. Притисните комбинацију тастера „Вин + Р“ да бисте отворили командну линију „Рун“.
 2. У одзивнику који се појави унесите „сервицес.мсц“. Ово ће отворити Виндовс Сервице Манагер.
 3. Померите се надоле и пронађите „Услуга помоћника за пријаву на Мицрософт налог“. Кликните десним тастером миша на њега, а затим кликните на Својства.
 4. У следећем дијалошком оквиру, на картици Генерал, кликните на падајући мени Стартуп и изаберите Дисаблед.
 5. Сачувајте ове промене кликом на ОК > Примени.

Поново покрените рачунар да би ове промене ступиле на снагу и проверите да ли је проблем решен.

Имајте на уму да ако користите Оутлоок календар, апликацију Пхоне Линк итд., ове апликације неће моћи да се повежу са вашим налогом.

читати : Прегледајте и решавајте проблеме са евиденцијама догађаја помоћу програма Виндовс Евент Виевер Плус

како искључити ударни талас у хрому

2] Уклоните оверцлоцкинг

Ако сте оверклоковали свој рачунар, предлажемо да вратите ове промене.

3] Проверите да ли постоје ажурирања за Виндовс.

Друга ствар коју можете покушати да спречите ову грешку је да инсталирате сва ажурирања за Виндовс. Застарели оперативни систем може изазвати разне врсте грешака, укључујући грешку ВИЛ Аутопилот.длл.

 1. Притисните комбинацију тастера „Вин + И“ да бисте отворили подешавања оперативног система Виндовс.
 2. Кликните на картицу Виндовс Упдате.
 3. Ако постоје ажурирања за Виндовс на чекању, она ће се појавити овде, након чега их можете инсталирати и поново проверити да ли је проблем решен.

Ако је грешка почела да се појављује након инсталирања ажурирања или новог софтвера, препоручујемо да деинсталирате ажурирање или програм или да користите Систем Ресторе да бисте се вратили на добро место.

4] Вратите слику система Виндовс

Враћање Виндовс слике помоћу ДИСМ-а

Ако и даље видите ову поруку о грешци, требало би да вратите слику система Виндовс помоћу алатке ДИСМ.

Шта је Виндовс Аутопилот?

Виндовс аутопилот је скуп технологија које помажу у подешавању нових уређаја и могу се користити за примену Виндовс рачунара. Сврха овог софтвера је да изглади и поједностави животни циклус Виндовс уређаја.

кр аутентификатор

Како уклонити Интуне из Виндовс 11?

Ако икада пожелите да уклоните Виндовс уређај из услуга управљања, то можете учинити преко Виндовс поставки. Последица тога ће бити да га нећете моћи користити за рад или учење. Да бисте искључили Интуне у оперативном систему Виндовс 11, идите на Виндовс подешавања > Налози > опозовите везу са уређајем за који желите да деинсталирате Интуне.

Пријављена је грешка ВИЛ Аутопилот.длл
Популар Постс