Бесплатни програми за гледање Оффице-а из Мицрософт-а за преглед Ворд, Екцел, ПоверПоинт, Висио датотека

Free Office Viewers From Microsoft View WordКао ИТ стручњак, препоручујем коришћење бесплатних канцеларијских прегледача Мицрософт-а за преглед Ворд, Екцел, ПоверПоинт и Висио датотека.Ови гледаоци су дизајнирани да пруже одлично искуство гледања, а такође су бесплатни за преузимање и коришћење.

цлонезилла ливе довнлоад

Дакле, ако требате да погледате било коју од ових врста датотека, топло препоручујем да користите један од бесплатних Мицрософт-ових канцеларијских прегледача.Ако немате инсталиран софтвер Мицрософт Оффице или Мицрософт Висио, можете преузети и користити ове бесплатне прегледнике од Мицрософта да бисте прегледали Оффице датотеке у форматима као што су Екцел, ПоверПоинт и Ворд или Висио.

Бесплатни Оффице гледаоци

1] ЕкцелВиевер омогућава вам да отварате, прегледате и штампате Екцел радне свеске чак и ако немате инсталиран Екцел. Мицрософт Екцел Виевер је мали, бесплатни програм који вам омогућава да прегледате и штампате Мицрософт Екцел табеле ако немате инсталиран Екцел. Име датотеке Екцел Виевер-а: клвиев.еке . Подразумевана локација фасцикле за Екцел Виевер на 32-битном оперативном систему је Програм Филес Мицрософт Оффице Оффице12. Подразумевана локација фасцикле за Екцел Виевер на 64-битном оперативном систему је ц:Програм Филес (к86) Мицрософт Оффице Оффице12.Мицрософт Екцел Виевер је укинут у априлу 2018. Више није доступан за преузимање и примање безбедносних ажурирања. Да бисте наставили да бесплатно прегледате Екцел датотеке, Мицрософт препоручује инсталирање мобилне апликације Екцел или складиштење докумената на ОнеДриве или Дропбок, где их Екцел Онлине отвара у вашем прегледачу.

2] ПоверПоинтВиевер омогућава вам да видите комплетне презентације креиране у ПоверПоинт-у са пуном верношћу. Овај прегледач такође подржава отварање Мицрософт ПоверПоинт презентација заштићених лозинком. Можете да прегледате и штампате презентације, али не можете да их уређујете у ПоверПоинт Виевер-у.

3] Ворд Виевер омогућава вам да прегледате, штампате и копирате Ворд документе чак и ако немате инсталиран Мицрософт Ворд. Ворд Виевер, заједно са Мицрософт Оффице пакетом компатибилности за Ворд, Екцел и ПоверПоинт 2007 формате датотека, омогућава вам да отворите Ворд документе сачуване у следећим форматима:

  • Ворд документ (*.доцк)
  • Ворд документ са омогућеним макроима (*.доцм)
  • Формат обогаћеног текста (.ртф)
  • Текст (.ткт)
  • Формати веб страница (.хтм, .хтмл, .мхт, .мхтмл)
  • ВордПерфецт 5.к (.впд)
  • ВордПерфецт 6.к (.доц, .впд)
  • Ради 6.0 (.впс)
  • Ради 7.0 (.впс)
  • КСМЛ (.кмл).

Са Ворд Виевер-ом и пакетом за компатибилност можете да прегледате, одштампате и копирате садржај документа у други програм. Међутим, не можете уређивати отворени документ, сачувати документ или креирати нови документ.

4] МицрософтВисиоВиевер омогућава свакоме да види Висио цртеже и дијаграме направљене помоћу Висио 5.0 - Висио 2010 у свом Мицрософт Интернет Екплорер веб претраживачу.

АЖУРИРАЊЕ : Ворд Виевер, ПоверПоинт Виевер и Екцел Виевер се више не користе. Ови гледаоци више неће бити доступни за преузимање или примање безбедносних ажурирања. Да бисте наставили да бесплатно прегледате Оффице датотеке, препоручујемо вам да инсталирате Оффице апликације или да сачувате своје документе у ОнеДриве или Дропбок, где их Ворд Онлине, Екцел Онлине или ПоверПоинт Онлине отвара у вашем прегледачу. За мобилне апликације посетите продавницу за свој уређај.

Ворд апликација Екцел апликација ПоверПоинт апликација
Гоогле игре Преузимање Преузимање Преузимање
иТунес Преузимање Преузимање Преузимање
Мицрософт продавница Преузимање Преузимање Преузимање
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Такође можете користити Оффице Онлине да видите ове датотеке.

како пронаћи сачуване лозинке у Интернет Екплореру
Популар Постс