Како инсталирати и покренути Мицрософт Воркс на Виндовс 10

How Install Run Microsoft Works Windows 10Ако сте корисник Виндовс 10, можда се питате како да инсталирате и покренете Мицрософт Воркс. Ево кратког водича који ће вам помоћи да почнете.Прво, мораћете да преузмете инсталациони програм Мицрософт Воркс са Мицрософт веб локације. Када имате инсталатер, двапут кликните на њега да бисте започели процес инсталације.

пругасте запремине

Затим пратите упутства да бисте довршили инсталацију. Када се Мицрософт Воркс инсталира, можете га покренути тако што ћете кликнути на дугме Старт, а затим у менију изабрати Сви програми > Мицрософт Воркс.

На крају, мораћете да унесете кључ производа да бисте активирали Мицрософт Воркс. Шифру производа можете пронаћи у сертификату о аутентичности који сте добили уз куповину оперативног система Виндовс 10. Када унесете шифру производа, моћи ћете да користите све функције Мицрософт Воркс-а.То је све! Са Мицрософт Воркс инсталираним на вашем Виндовс 10 рачунару, сада можете да искористите све функције које нуди.

Мицрософт је активно развио софтверски пакет за побољшање продуктивности - Мицрософт Воркс . Био је то центар за обраду текста, табела и систем за управљање базом података. Касније је ажуриран тако да укључује календар и речник. Била је то млађа верзија Мицрософт Оффице пакета и продавана је по ниској цени од 40 УСД у малопродаји и 2 УСД за ОЕМ. Овај софтвер је подржавао Виндовс Виста и раније, а развој је заустављен 2009. Али постоје људи који би желели да га покрену на Виндовс 10.Инсталирајте и покрените Мицрософт Воркс на Виндовс 10

Иако више није званично доступан за преузимање, и даље можете добити верзију Мицрософт Воркс-а. ИСО слика овде . Када се преузме, двапут кликните на преузету слику да бисте је монтирали.

Отворите локацију за монтирање СЕТУП.еке. Бићете преусмерени на ову страницу добродошлице у подешавањима.

Кликом на Следећи, од вас ће бити затражено да изаберете локацију на којој желите да инсталирате Мицрософт Воркс.

Изабери Следећи, и бићете одведени на страницу на којој треба да изаберете опција инсталације.

Мицрософт ради на Виндовс 10

Притисните Следећи. Сада ће вам дати обавештење:

Мицрософт Воркс 7.0 захтева неколико компоненти оперативног система, укључујући Мицрософт 6.0. Ако ваш рачунар још увек нема најновије верзије ових компоненти, чаробњак за инсталацију ће их аутоматски ажурирати.

Инсталирајте и покрените Мицрософт Воркс на Виндовс 10

Изабери Инсталирај.

Бићете одведени на страницу на којој ће бити инсталиран цео пакет и тамо можете пратити напредак инсталације.

Након тога, бићете одведени на екран успешне инсталације, где треба да изаберете Крај да завршите инсталацију.

игре које се минимизирају на радну површину

Користећи ставку менија Старт или пречицу на радној површини, можете нормално да покренете Мицрософт Воркс на рачунару. Ако установите да се не отвара, можете га покренути Мод компатибилности и види да ли то помаже.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Све најбоље!

Популар Постс