Како онемогућити, уклонити Фласх и Схоцкваве у Цхроме-у, Фирефок-у, Едге-у, ИЕ

How Disable Uninstall Flash Shockwave ChromeКао ИТ стручњак, често ме питају како да онемогућим Фласх и Схоцкваве у различитим претраживачима. Ево кратког водича о томе како то учинити у Цхроме-у, Фирефок-у, Едге-у и ИЕ-у.У Цхроме-у можете да онемогућите Фласх тако што ћете отићи на Подешавања > Напредно > Подешавања садржаја > Фласх и пребацити прекидач на „Искључено“. У Фирефок-у можете да онемогућите Фласх тако што ћете отићи на Подешавања > Приватност и безбедност > Дозволе > Блокирај Фласх садржај. У Едге-у можете да онемогућите Фласх тако што ћете отићи на Подешавања > Прикажи напредна подешавања > Блокирај Фласх садржај. На крају, у ИЕ-у можете да онемогућите Фласх тако што ћете отићи на Алатке > Интернет опције > Безбедност > АцтивеКс филтрирање.

Ако користите старију верзију неког од ових прегледача, можда нећете имати опцију да онемогућите Фласх. У том случају, можете покушати да користите Фласх блокатор треће стране као што је ФласхБлоцк или НоСцрипт. Они функционишу тако што спречавају аутоматско учитавање Фласх садржаја, тако да ћете и даље моћи да га прегледате ако желите, али ће то бити мало више проблема.

Надам се да ово помаже!блиц и ударни талас из Адобе су два главна елемента скоро свих стандардних веб претраживача који помажу корисницима да виде покретни садржај као што су онлајн игре, видео снимци, презентације, рекламе и још много тога. Ова два исечка кода су била основни део скоро свих претраживача за приказивање медијских датотека, прављење веб апликација итд. Међутим, компаније веб претраживача сада покушавају да сузбију употребу ових плејера јер се све више веб локација прелази са Фласх на ХТМЛ (нпр. ЈуТјуб).

Корисници Адобе Фласх Плаиер приступа разноврсном веб садржају, дизајну, анимацијама и корисничким интерфејсима апликација.Корисници Адобе Схоцкваве Плаиер приступите веб садржају као што су одличне 3Д игре и забава, интерактивне демонстрације производа и апликације за учење на мрежи. Интегрише Адобе Фласх компоненту и приказује веб садржај креиран помоћу Адобе Дирецтор-а.

Да ли да деинсталирам Адобе Схоцкваве или Фласх Плаиер?

Али постоје безбедносни проблеми ако имате ова два производа инсталирана на рачунару. Сваке две недеље чујете за неке ' Критична рањивост пронађена у Адобе-у „Вест које се на крају поправљају. Можда сте приметили да Фласх чешће објављује безбедносна ажурирања, док се чини да их Схоцкваве ређе објављује. Из тог разлога, препоручљиво је да их не инсталирате на рачунар – а ако одлучите да их морате инсталирати, уверите се да су увек инсталирани. ажуриран на најновију верзију а вама је познато његова подешавања .

Адобе ће такође затражити од корисника да уклоне Фласх Плаиер са свог рачунара. после 31.12.2020 .

Ако одлучите да их уклоните из безбедносних разлога или ако наиђете на било какве проблеме, овај пост ће вам показати како да онемогућите или деинсталирате Фласх Плаиер или Схоцкваве Плаиер у прегледачима Цхроме, Интернет Екплорер, Фирефок или Едге.

Пре него што ово урадите, можда бисте желели да проверите да ли имате Фласх & Схоцкваве на рачунару.

Да ли имам инсталиран Адобе Фласх Плаиер?

Ако видите Адобе Фласх унос у аплету Програми и функције на контролној табли или ако видите да је Адобе Фласх инсталиран као додатак или проширење у менаџеру додатака вашег претраживача, онда имате инсталиран Фласх на вашем рачунару.

Ако желите да будете сигурни, посетите овај линк да бисте сазнали да ли је Фласх присутан на вашем рачунару.

Да ли имам инсталиран Адобе Схоцкваве Плаиер?

Ако видите Схоцкваве Плаиер унос у аплету Програми и функције на контролној табли, или ако видите Схоцкваве Плаиер инсталиран као додатак или проширење у менаџеру додатака вашег претраживача, онда имате Схоцкваве Плаиер инсталиран на вашем рачунару.

Ако желите да будете сигурни, посетите ово Адобе Линк да видите да ли је Схоцкваве Плаиер присутан на вашем рачунару.

Онемогућите Адобе Фласх Плаиер у Гоогле Цхроме претраживачу

уклоните флеш хром

Иако је Гоогле Цхроме почео да блокира Фласх, можда ћете и даље открити да је Фласх инсталиран у вашем прегледачу. Да бисте онемогућили или деинсталирали Фласх у Гоогле Цхроме-у, пратите ове кораке.

Да бисте онемогућили Адобе Фласх Плаиер, отворите Гоогле Цхроме. Унесите ово у адресну траку и притисните Ентер:

аацс декодирање
|_+_|

Овде можете да онемогућите или контролишете када се учита Адобе Фласх садржај.

Онемогућите Схоцкваве Фласх у Мозилла Фирефок-у

уклоните онемогућите Адобе Схоцкваве Фласх

Да бисте онемогућили Схоцкваве Фласх Плаиер, отворите Фирефок претраживач, кликните на три хоризонталне линије видљиве у горњем десном углу и изаберите Додаци .

Иди на Плугинс. наћи Схоцкваве Фласх и изаберите Никада не активирај из падајућег менија.

Онемогућите Адобе Фласх Плаиер у прегледачу Мицрософт Едге

Онемогућите Адобе Фласх Плаиер

Да бисте онемогућили Фласх Плаиер, отворите Мицрософт Едге (Цхромиум), унесите следећу УРЛ адресу у траку за адресу и притисните Ентер:

|_+_|

Овде можете да онемогућите или контролишете када се учита Адобе Фласх садржај.

Онемогућите Схоцкваве Фласх у Интернет Екплорер-у

уклоните Схоцкваве из Интернет Екплорер-а

Да бисте онемогућили Схоцкваве Фласх Плаиер, отворите Интернет Екплорер. притисните на Подешавања зупчаника Дугме је видљиво у горњем десном углу. Сада изаберите Управљање додацима .

Изабери Траке са алаткама и екстензије лево.

На десној страни треба да нађете Схоцкваве Фласх Објекат . Кликните десним тастером миша и изаберите Онемогући .

Уклоните Фласх Плаиер са Виндовс 10 рачунара

Ако желите да потпуно уклоните Фласх Плаиер са свог рачунара, можете користити помоћ Адобе Фласх Плаиер Унинсталлер развио сам Адобе. Ово је бесплатан преносиви програм који уклања Фласх и Схоцкваве из свих претраживача који их користе. Може се преузети са Адобе веб локација . Након преузимања програма, затворите све прегледаче, а затим двапут кликните на датотеку за подешавање да бисте је покренули.

уклоните флеш диск са рачунара

Кликните на ИЗБРИШИ дугме да бисте уклонили Фласх са свог рачунара као и из прегледача.

Овај пост ће вам показати како потпуно деинсталирајте и деинсталирајте Адобе Фласх Плаиер из Виндовс 10.

Уклоните Схоцкваве Плаиер са свог рачунара

адобе-фласх-схоцкваве-унинсталлер

Преузмите и користите ван мреже Схоцкваве Плаиер Унинсталлер из Адобе веб локација и покрените га. Уклониће све инстанце Схоцкваве-а са вашег рачунара.

Када завршите, поново покрените рачунар и проверите да ли су Фласх или Схоцкваве успешно деинсталирани користећи везе поменуте на почетку овог поста.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Означите овај пост ако желите. омогућите Адобе Фласх Плаиер у вашем веб претраживачу.

Популар Постс