Организујте Виндовс радну површину помоћу ограда

Organize Your Windows Desktop With FencesАко је ваша Виндовс радна површина претрпан неред, можда је време да размислите о коришћењу ограда да бисте је организовали. Фенцес је згодан алат који вам омогућава да креирате виртуелне ограде на радној површини, у које можете да групишете повезане пречице и иконе. Ово може направити велику разлику у погледу естетике и продуктивности, јер је много лакше пронаћи оно што тражите када је све уредно груписано. Прављење ограда је веома једноставно – само кликните десним тастером миша на радну површину и изаберите „Нова ограда“. Дајте назив својој огради, а затим почните да превлачите пречице и иконе у њу. Такође можете прилагодити изглед својих ограда, што је згодно ако желите да се уклопе са вашом тапетом или да се истичу из гомиле. Једна од најбољих ствари у вези са оградама је то што је веома подесива. На пример, можете да подесите правила тако да се одређене пречице увек постављају у одређену ограду или можете да имате ограде које се аутоматски креирају на основу пречица које најчешће користите. Можете чак и да имате скривене ограде док не пређете мишем преко њих, што може бити одличан начин да очистите радну површину. Ако тражите начин да организујете своју Виндовс радну површину, испробајте Фенцес. То је једноставан алат који може направити велику разлику.ограде је бесплатни програм из Стардоцк-а који вам помаже да организујете радну површину и може сакрити иконе када се не користе.

тип напајања наизменичном струјом не може се одредити

Ограда, термин који је сковао овај програм, је група икона на радној површини. Ограде су додатак вашој радној површини, а не замена.Користећи Фенцес, можете да очистите радну површину тако што ћете креирати засенчене области које постају покретни и прошириви контејнери за ваше иконе. Двапут кликните на празна места на радној површини и све ваше ограде ће нестати и вратити се.

Главне карактеристике бесплатне верзије:

мс оутлоок виев
  • Конопац са радне површине -Ограде вам омогућавају да креирате засенчене области на радној површини где можете поставити иконе. Можете да их означите како год желите и да их померате/промените величину било где на радној површини. Унапред постављени изгледи помажу да се убрза процес за нове кориснике.
  • Погледајте поново своје позадине! Брзо сакријте и покажите све своје иконе једноставним двоструким кликом - Двапут кликните на празан простор на радној површини и све ваше иконе ће нестати. Поново кликните двапут и они ће се вратити. Мислимо да је ова функција толико корисна и јединствена да смо се пријавили за патент за њу. Можете чак да изаберете иконе и појединачне ограде да бисте их искључили!
  • Правите снимке и користите аутоматски зум - Направите и вратите снимке распореда ограде за резервну копију или када обављате различите задатке. Промените своју резолуцију за игре и ограде ће их задржати на истим релативним тачкама. У Про верзији Фенцес-а, функција „снапсхотс“ је побољшана да аутоматски креира и чува најновије снимке при руци, осигуравајући да се изглед радне површине никада не изгуби.
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

АЖУРИРАЊЕ О: Више није бесплатно. Погледајте ове бесплатне алатке за организовање радне површине оперативног система Виндовс 10.Популар Постс