Порука о типу адаптера наизменичне струје не може да се утврди у Делл-у

Ac Power Adapter Type Cannot Be Determined Message DellКао ИТ стручњак, често наилазим на проблеме који збуњују и најискусније кориснике. Један од таквих проблема је грешка „Порука о типу адаптера наизменичне струје није могућа у Делл-у“. Ова грешка је обично узрокована неисправним адаптером наизменичне струје или проблемом са управљачким програмом. У овом чланку ћу објаснити шта ова грешка значи и како је можете поправити. Грешка „Порука о типу адаптера наизменичне струје не може да се утврди у Делл-у“ је узрокована проблемом са адаптером наизменичне струје или управљачким програмом. Прва ствар коју треба да урадите је да проверите АЦ адаптер да видите да ли ради исправно. Ако адаптер наизменичне струје не ради, мораћете да га замените. Ако адаптер наизменичне струје ради, мораћете да ажурирате драјвер. Да бисте ажурирали управљачки програм, мораћете да одете на Делл веб локацију и преузмете најновији управљачки програм за ваш модел рачунара. Након што преузмете драјвер, мораћете да га инсталирате. Када се управљачки програм инсталира, требало би да будете у могућности да користите рачунар без икаквих проблема. Ако и даље имате проблема, можда ћете морати да контактирате корисничку подршку компаније Делл. Делл корисничка подршка може вам помоћи да решите проблем и поново покренете рачунар.Трећи проблем на који сам наишао на новом Делл Инспирон 15 7537 Лаптоп је био такав да сам понекад, упркос коришћењу адаптера за напајање наизменичном струјом или пуњача који је дошао уз ултрабоок, често видео ову кутију са поруком током пуњења.

Тип адаптера за наизменичну струју се не може одредити. Ваш систем ће радити спорије и батерија се неће пунити. За оптималне перформансе система, повежите Делл 90В или већи адаптер наизменичне струје.

Ово се никада није догодило на мом ранијем Делл КСПС десктопу и било је стварно досадно! Након што сам мало претражио веб, открио сам да је ово проблем који многи људи имају. Неки су рекли да је овај проблем сада решен у новијим Делл машинама. Али изгледа да то није случај јер сам још увек видео ову поруку на свом новом ултрабоок-у.Тип адаптера за наизменичну струју се не може одредити

Тип адаптера за наизменичну струју се не може одредити

Адаптер је радио и пунио се нормално. Онда када сам искључио главно напајање на неколико сати, а затим поново почео да се пуним, видео сам ову поруку. Слично томе, након буђења машине из стања спавања, често сам видео ову поруку. Понекад са једноставним искључивањем, а затим укљученим, видео сам овај прозор са грешком.

То је заправо било прилично досадно. Таман кад сам одлучио Ваш систем нема омогућену технологију Интел Рапид Старт. грешка при сваком старту и треперећа осветљеност екрана проблем, почео сам да видим ову грешку!Па, ако видите и ову поруку, ево неколико ствари које можете да урадите.

1] Искључите кабл за напајање из лаптопа и поново га повежите силом тако што ћете га мало окренути приликом уметања. Ако је потребно, такође га искључите из утичнице и поново утакните утикач. Ово је заиста решило мој проблем. Чак и када је мој кабл у почетку био чврсто и исправно уметнут, видео сам грешку. Али у исто време, прозор са грешком је нестао. Али онда то сада не може бити решење, зар не!? Не могу ово стално!

Виндовс 10 услуга брисања

Зашто се ово дешава?

Делл реагује на овај начин ако не може да препозна или утврди тип адаптера за наизменичну струју. У овом сценарију, видећете да:

  • Ваш систем је спорији
  • Батерија се не пуни или се пуни споро.

Шта можеш да урадиш је проверите стање ваше батерије . Такође проверите да ли ваш АЦ адаптер ради.

2] Ако вас ова порука и даље мучи и сигурни сте да вам је тесто добро и да користите исправан АЦ адаптер, можете ако желите онемогућите упозорења адаптера у БИОС-у . АКО нисте упознати са БИОС-ом, предлажем да не знате. Ако сте задовољни поставкама БИОС-а, поново покрените Виндовс 8 и притисните Ф2 током поновног покретања да бисте покренули БИОС.

Делл адаптер упозорење

Када сте овде, изаберите картицу Напредно и користите тастатуру да бисте се кретали до Упозорења адаптера. Подесите га на Дисаблед. Сачувајте подешавања и изађите.

Као што видите, ово нису заиста решења - само заобилазна решења! Три проблема са мојим новим Делл лаптопом! Не знам шта да кажем! У прва два случаја додатни програми компаније Интел или Делл изазвали су проблеме. Надајмо се да немам других проблема са својим новим Делл-ом!

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Посета Делл центру за подршку може бити опција коју бисте могли да размотрите ако желите да ескалирате проблем.

Популар Постс