НВИДИА ГеФорце Екпериенце, грешка Нешто је пошло наопако на Виндовс 10

Nvidia Geforce ExperienceАко је НВИДИА ГеФорце Екпериенце искључен или се не отвара и видите грешку Нешто је пошло наопако, покушајте поново да покренете ГеФорце Екпериенце, погледајте ову исправку.

Као ИТ стручњак, видео сам прилично велики део грешака. Али грешка „Нешто је пошло наопако“ у НВИДИА ГеФорце Екпериенце-у је глупа. Ова грешка је посебно фрустрирајућа јер није јасно шта ју је изазвало или како је поправити.Постоји неколико ствари које можете испробати ако наиђете на ову грешку. Прво се уверите да имате најновије драјвере за своју НВИДИА графичку картицу. Можете их преузети са НВИДИА веб локације или користити апликацију ГеФорце Екпериенце да бисте их аутоматски ажурирали.површина круга у екцелу

Ако и даље видите грешку, покушајте да поново инсталирате апликацију ГеФорце Екпериенце. То можете учинити тако што ћете га деинсталирати са контролне табле, а затим преузети најновију верзију са НВИДИА веб локације. Ако то не успе, последње решење је да ресетујете рачунар на подразумевана подешавања.

Надамо се да ће једно од ових решења поправити грешку „Нешто је пошло наопако“ НВИДИА ГеФорце Екпериенце. Ако не, можда ћете морати да контактирате НВИДИА корисничку подршку за даљу помоћ.На рачунарима са НВИДИА графичком картицом, потребно је да инсталирате одговарајуће драјвере за њу. А када добијете најновије драјвере за своју НВИДИА ГеФорце графичку картицу, добићете НВИДИА ГеФорце Екпериенце са овим. Много пута из разних разлога, као што су застарели драјвери за видео картицу, неочекивано заустављање неких услуга или било који други разлог. Грешка коју даје је:

НВИДИА ГеФорце Екпериенце, нешто је пошло наопако, покушајте поново да покренете ГеФорце Екпериенце

НВИДИА ГеФорце Екпериенце, нешто је пошло наопакодаљинско брисање Виндовс 10 лаптоп

Хајде да видимо како можете да решите овај проблем.

НВИДИА ГеФорце Екпериенце не ради или се не отвара

Ако је НВИДИА ГеФорце Екпериенце искључен или се не отвара и видите грешку Нешто је пошло наопако, покушајте поново да покренете ГеФорце Екпериенце, онда ће вам ови предлози помоћи. Као што је раније поменуто, главни кривац је Куалцомм Атхерос драјвер. Да бисмо исправили ову грешку, покушаћемо следеће исправке:

  1. Проверите НВИДИА Дисплаи Дривер Сервицес.
  2. Ажурирајте управљачке програме за НВИДИА екран.
  3. Чиста инсталација и поновна инсталација драјвера.

Ако обично креирате тачку за враћање система, можете покушати да поништите све промене на рачунару, обављање враћања система . У случају да немате навику да креирате тачку за враћање система; Предлажем да почнете да радите ово јер је то веома моћна функција која ће вам омогућити да поправите свој рачунар у бројним сценаријима.

1] Проверите НВИДИА Дисплаи Дривер Сервицес

Мораћете да отворите Виндовс сервис менаџер . Започните притиском ВИНКЕИ + Р комбинација дугмади за покретање трцати корисност. Затим уђите, услуге.мсц а затим притисните Ентер . Сада ће покренути прозор Услуге и попунити листу услуга.

Сада погледајте следеће услуге и уверите се да су њихови типови покретања следећи:

  • НВИДИА Дисплаи Цонтаинер ЛС - Аутоматски
  • НВИДИА НетворкСервице Цонтаинер - Приручник
  • НВИДИА ЛоцалСистем контејнер - аутоматски
  • НВИДИА ЛоцалСистем контејнер - аутоматски
  • НВИДИА ГеФорце Екпериенце Сервице – аутоматски (одложени почетак)
  • НВИДИА Гефорце Екпериенце серверска услуга – аутоматски (одложени почетак)
  • НВИДИА Телеметри Цонтаинер Сервице - аутоматски

Двапут кликните на њега да бисте отворили прозор са својствима. Ако услуга већ није покренута, само изаберите Почетак да бисте их покренули, прво изаберите Зауставити а затим изаберите Почетак да их поново покренете.

Проверите да ли ово решава ваш проблем.

2] Ажурирајте управљачке програме за НВИДИА екран

извезите рођендане са фацебоок-а

Једна од главних ствари које треба да урадите је да ажурирате управљачке програме за НВИДИА екран. Да бисте то урадили, само треба да одете на њихову најновију веб локацију за преузимање драјвера за екран преузми НВИДИА драјвер .

Из падајућих менија потребно је да изаберете тачан модел ваше графичке картице. Затим на удару Претрага , требало би да видите најновији драјвер за своју графичку картицу. Прихватите услове коришћења и преузмите драјвер. На крају, покрените преузету датотеку да бисте инсталирали најновије управљачке програме.

Поново покрените рачунар да би промене ступиле на снагу.

3] Очистите инсталацију и поново инсталирајте драјвере

мицрософт ворд стартер 2010 бесплатно преузимање пуне верзије

можете користити Дисплаи Дривер Унинсталлер за чишћење инсталирајте драјвер за НВИДИА екран.

Након тога, можете преузети и инсталирати најновије НВИДИА графичке драјвере са нвидиа.цом .

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надам се да ово помаже!

Популар Постс