Не могу да се пријавим на Виндовс 10 након ажурирања

Cannot Log Into Windows 10 After Update

Ако не можете да се пријавите на Виндовс 10 након ажурирања оперативног система Виндовс, пратите ове савете да бисте решили и решили проблем. Обавезно сачекајте док се ажурирање не заврши.

Ако имате проблема са пријављивањем на Виндовс 10 након ажурирања, постоји неколико ствари које можете покушати да поново покренете и покренете. Прво, покушајте да поново покренете рачунар. Ако то не успије, покушајте да користите други кориснички налог за пријаву. Ако и даље имате проблема, можете покушати да ресетујете лозинку. Ако и даље имате проблема након што сте испробали све ове ствари, можете се обратити Мицрософт подршци за помоћ.Понекад Виндовс 10 Упдате не иде како је планирано и можда чекате да се пријавите на свој налог. Можда ћете видети процес пријаве или празан екран који чека да се заврши. Ово се може догодити чак и након што сте исправно унели своје корисничко име и лозинку. У овом посту ћемо разговарати о томе шта можете да урадите ако не можете да се пријавите на Виндовс 10 након надоградње.Моћи

Не могу да се пријавим на Виндовс 10 након ажурирања

У таквим тренуцима, можда ћете открити да ажурирање траје предуго да се заврши или да се заглави на екрану за пријаву. Стога, топло препоручујемо да сачекате неко време да завршите ажурирање пре него што следите било који од ових предлога.

 1. Покрените у безбедном режиму или напредним опцијама покретања
 2. Уклоните недавно ажурирање за Виндовс
 3. Сакријте проблематично ажурирање
 4. Поправите Виндовс 10 помоћу алатке за креирање медија.

Да бисте то урадили, биће вам потребне не само техничке вештине, већ и администраторски налог. Било би мудро имати некога у близини да помогне у решавању овог проблема.цом сурогат је престао да ради Виндовс 8

1] Покрените у безбедном режиму или напредним опцијама покретања.

Ако подесите Виндовс 10 да се аутоматски пријављује након ажурирања, процес пријављивања може бити тежак. Можете онемогућити аутоматску пријаву након ажурирања са покренути у безбедном режиму или Напредна опција покретања а затим изаберите онемогућите аутоматско пријављивање . Ово ће омогућити процесу да заврши процес ажурирања без икаквог прекида.

 • Отворите подешавања оперативног система Виндовс 10 (Вин + И)
 • Идите на Налози > Опције пријаве.
 • Онемогућите опцију која каже - Користите моје податке за пријаву да аутоматски завршите подешавање уређаја и поново отвори моје апликације након ажурирања или поновног покретања .

Поново покрените рачунар нормално и сачекајте да се ажурирање заврши.

увезите обележиваче са ивице на Фирефок

Такође можете да погледате ове опште савете ако не могу да се пријавим на Виндовс 10.2] Деинсталирајте најновију исправку за Виндовс.

Моћи

Поново покрените безбедни режим користећи администраторски налог. Ако је недавно ажурирање изазвало проблем, најбоље је да га деинсталирате једном у безбедном режиму.

 • Покрените у безбедном режиму
 • Отворите подешавања оперативног система Виндовс 10 (Вин + И)
 • Идите на Ажурирање и безбедност > Погледајте историју ажурирања и кликните на Деинсталирајте ажурирања линк
 • Изаберите најновију исправку у колони „Инсталирано“ и деинсталирајте је.

Поново покрените рачунар и проверите да ли можете да се пријавите на свој Виндовс 10 рачунар.

3] Сакриј проблематично ажурирање

Прикажи Сакриј ажурирања за Виндовс 10

Када се можете пријавити требало би да користите Прикажите или сакријте алатку за ажурирање .

најбољи бесплатни зип програм виндовс 10

Сакривање ажурирања их не уклања једноставно са листе, већ ће спречити да се ажурирања аутоматски поново инсталирају следећи пут када инсталирате Виндовс ажурирања. Као што видите, може чак и уклонити ажурирања функција са листе.

дисм команде виндовс 7

читати : Виндовс 10 се заглавио на екрану за пријаву након ажурирања .

4] Поправите Виндовс 10 помоћу алата за креирање медија

вратите Виндовс поставке на рачунар

Последња опција је да поправите Виндовс 10 помоћу Алат за креирање медија . Пошто не можете да се пријавите на Виндовс 10 и ако безбедни режим не помогне, најбоље је да користите алатку за креирање медија да бисте поправили Виндовс 10. Кораци за поправку Виндовс 10 су следећи:

 1. Преузмите Виндовс ИСО
 2. Креирај УСБ за покретање или ДВД драјв
 3. Покрените са медија и изаберите ' Поправите рачунар . '
 4. У одељку Напредно решавање проблема изаберите Опоравак при покретању .

Када буде верификован, он ће почети да дијагностикује ваш рачунар и решава све проблеме везане за покретање система. Када се проблем реши, рачунар би требало да се поново покрене на уобичајен начин и требало би да будете у могућности да га користите. Овај процес не брише нити уклања никакве личне датотеке са вашег налога, тако да не морате да бринете.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Надамо се да ће вам нешто овде помоћи.

Популар Постс