Како да креирате и управљате Ксбок налогом за госте на вашој конзоли

How Create Manage Xbox Guest Account ConsoleПодешавање налога за госте на вашој Ксбок Оне конзоли је одличан начин да дозволите пријатељима и породици да користе вашу конзолу без приступа вашим личним стварима. У овом чланку ћемо вам показати како да креирате и управљате налогом за госте на свом Ксбок Оне.Да бисте креирали налог за госте, мораћете да се пријавите на свој Ксбок Оне помоћу Мицрософт налога. Када се пријавите, идите на мени Подешавања и изаберите Налози. У одељку Породица и други корисници изаберите Додај неког другог на овај рачунар.

вифи ради, али етхернет не

На следећем екрану изаберите Немам информације за пријаву ове особе, а затим изаберите Додај корисника без Мицрософт налога. Унесите име које желите да користите за налог госта, а затим изаберите Следеће. На следећем екрану изаберите заврши.

Ваш налог за госте ће сада бити креиран. Да бисте управљали налогом госта, идите на мени Подешавања и изаберите Налози. У одељку Породица и други корисници изаберите налог за госте којим желите да управљате. Одавде можете да промените име налога, лозинку и друга подешавања.Много пута можда имате госте у својој кући и они желе да искусе Ксбок Оне директно на вашој конзоли. Прати своје претходне верзије, а ажурирање конзоле Ксбок Оне укључује налог за госте за Ксбок Оне. Ово им даје прилику да искусе игру на конзоли, а ви прилику да их убедите колико су игре одличне када имате конзолу. У овом водичу вам показујем како да креирате и управљате њима Ксбок налог за госте .

Креирајте и управљајте Ксбок налогом за госте

Предност креирања налога за госте има обе стране. Имаш више контроле у ​​поређењу са редовним рачуном , и могу да учествују у паралелним играма за више играча, али немају сопствени Ксбок Ливе налог или ознаку играча.Шта се дешава када креирате налог за госте? Ксбок креира привремени налог. Ово је копија налога члана породице који се тренутно налази на конзоли. Када се њихово искуство заврши, можете се одјавити и такође их избрисати са конзоле.

Како да креирате налог за госте на Ксбок Оне

 • Укључите Ксбок Оне и Пријавите се на свој рачун на конзоли.
 • Затим притисните дугме Ксбок Притисните дугме да отворите водич и користите д-пад на контролеру крајње лево где можете да видите свој профил.
 • Овде ћете имати прилику Додајте госта . Притисните А на свом контролеру.
 • Одмах ћете добити обавештење да је други налог креиран. У мом случају то се зове впкбок(1).
 • Ксбок може од вас тражити да верификујете свој налог преко Кинецт-а ако је инсталиран. Прескочите да бисте остали на налогу госта.

Сада, ако се поново вратите на свој профил, видећете опције за прелазак на налог за госте.

 • Померите се надоле и изаберите мењач профила, изаберите налог за госте. Погледајте слику изнад.
 • Можете додати још један контролер на свој Ксбок Оне, а затим пустити госта да га користи да се игра са вама.

Ако други контролор не може да идентификује налог госта урадите следеће.

Уверите се да су обоје пријављени и да су оба у истом менију. Можете променити налог и видети га. Сада пустите госта да притисне дугме за покретање и требало би да учита свог корисника. У случају да игра и даље не може да схвати, само поново покрените игру.

Белешка:

додајте команду за покретање у Виндовс 10
 • Можете креирати више налога гостију.
 • Ако имате повезан Кинецт, налог госта је исправно идентификован као гостујући играч. Ако то не учините, може доћи до случајног искључивања контролера и других кварова.

Како уклонити налог госта са конзоле Ксбок Оне

Процес је мало једноставан. Вероватно најлакше од свих. Све што треба да урадите је да се одјавите са свог госта и њихов налог ће нестати.

 • клик Ксбок Притисните дугме да отворите водич и користите д-пад на контролеру крајње лево где можете да видите свој профил.
 • Кликните на „Одјава“ и изаберите профил госта. Притисните А да бисте то урадили.
 • Налог госта је избрисан.

Ограничења налога гостију за Ксбок Оне

Занимљиво, пошто Ксбок Оне прави копију вашег профила , он ужива у скоро свему на конзоли, укључујући и мултиплаиер. Међутим, постоји низ ограничења јер ово није пријава на налог. Дакле, која су ограничења за овај налог?

Контролишите оцене и направите нови налог

 • Притисните дугме Ксбок Гуиде на свом контролеру и користите десни браник да бисте се кретали до краја менија летака. Изаберите „Подешавања“.
 • Сада идите на Систем > Ограничења садржаја за одјаву.
 • Овде можете креирајте кључ за госте . Ово ће омогућити госту да приступи садржају у складу са вашим ограничењима када нико други није доступан.
 • Изабери Направите кључ за госте , и притисните А на контролеру. Тастер за госте је комбинација контрола на вашем контролеру.

Након тога, можете да подесите старосне оцене за апликације и игре. Такође можете ограничити преузимања и креирати нови налог. Ово осигурава да нисте дали јавни приступ свему на својој конзоли.

 • Подешавања приватности и безбедности на Интернету за налог госта је исти као ваш или чланове породице са најстрожим подешавањима. На пример, ако је дете пријављено, гост је ограничен на подешавања детета.
 • ИН гост налог не може да купи игре или се претплатите на било коју услугу користећи налог домаћина.
 • Једи нема опције за чување поставки гостију чим се одјави. Било каква игра, достигнућа итд. се одмах губе.
Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Можда би у будућности Мицрософт могао да уведе функцију која ће помоћи да конвертује налог госта у повезани Мицрософт налог. Може се десити да је игра прошла тако добро да гост жели да сачува напредак, достигнућа и тако даље. Обавестите нас у коментарима како креирате и управљате породичним Ксбок налогом за госте.

Популар Постс