Алат за уклањање злонамерног софтвера Малваребитес уклања рекламни софтвер и ПУП-ове

Malwarebytes Junkware Removal Tool Removes AdwareМалваребитес Јункваре Ремовал Тоол је преносива алатка која уклања све трагове рекламног софтвера, потенцијално нежељених програма, траке са алаткама и малвера са Виндовс рачунара.

Као ИТ стручњак, могу вам рећи да је Малваребитес Алат за уклањање малвера одличан алат за уклањање рекламног софтвера и ПУП-ова. То је једноставан, директан алат који одлично уклања нежељени софтвер из вашег система. Топло га препоручујем свима који траже добар алат за уклањање злонамерног софтвера.Алат Малваребитес Малваре Ремовал Тоол је одличан алат за уклањање рекламног софтвера и ПУП-ова. То је једноставан, директан алат који одлично уклања нежељени софтвер из вашег система. Топло га препоручујем свима који траже добар алат за уклањање злонамерног софтвера.Ако тражите добар алат за уклањање малвера, топло препоручујем Малваребитес Алат за уклањање малвера. То је једноставан, директан алат који одлично уклања нежељени софтвер из вашег система. Топло га препоручујем свима који траже добар алат за уклањање злонамерног софтвера.

Топло препоручујем Малваребитес Алат за уклањање малвера свима који траже добар алат за уклањање злонамерног софтвера. То је једноставан, директан алат који одлично уклања нежељени софтвер из вашег система. Топло га препоручујем свима који траже добар алат за уклањање злонамерног софтвера.сихост еке тешка грешка

Алат за уклањање злонамерног софтвера Малваребитес је преносиви алат који уклања све трагове адвера, потенцијално нежељених програма, Траке са алаткама , злонамерно Помоћни објекти претраживача и други Црапваре са вашег Виндовс рачунара. Алат за уклањање нежељених програма развио је Филипос Моулиатис, а купио га је Малваребитес.

АЖУРИРАЊЕ : Овај алат више није подржан. Користи АдвЦлеанер уместо тога.како уклонити ажурирање управљачког програма

Алат за уклањање злонамерног софтвера Малваребитес

Алат за уклањање злонамерног софтвера Малваребитес

Када преузмете ЈРТ.еке датотеку, једноставно двапут кликните на њу да бисте покренули алатку. је твоје Виндовс 10 СмартСцреен може блокирати покретање датотеке. Дајте му дозволу да се покрене и видећете црни прозор.

Алат ради преко компактног, али флексибилног интерфејса командне линије (ЦЛИ) како би се смањио системски отисак и олакшао рад са њим. Он тражи и уклања уобичајене траке са алаткама и потенцијално нежељене програме са вашег рачунара. Уклања Аск Тоолбар, Бабилон, Бровсер Манагер, Цларо/иСеарцх, Цондуит, Цоупон Принтер за Виндовс, Цроссридер, ДеалПли, Фацемоодс, Фунмоодс, иЛивид, Имминент, ИнцредиБар, МиВебСеарцх, Сеарцхку, Веб Ассистант и још много тога!

Да бисте изашли из алатке, морате кликнути на 'к' у горњем десном углу. Да бисте покренули алатку, можете притиснути било који тастер да бисте наставили.

сторпорт.сис

Алат ће прво креирати тачку за враћање система, а затим скенирати све ставке покретања, покренуте процесе, Виндовс услуге, заказане задатке, све датотеке и фасцикле, веб прегледаче које сте инсталирали, пречице итд. Подржава Гоогле Цхроме, Мозилла Фирефок, Интернет претраживаче истраживач.

Ако има Потенцијално нежељени програм откривен на вашем рачунару, алат ће наставити да га уклања без тражења ваше дозволе.

Волео бих да алатка прво наведе нежељене програме како бисмо могли да прођемо кроз листу и искључимо потенцијалне лажне позитивне резултате, али нажалост те опције нема.

Када се процес заврши, алатка ће објавити свој извештај у новокреираној текстуалној датотеци ЈРТ.ткт на вашој радној површини. Ово ће вас обавестити о свим програмима који су можда били деинсталирани.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Можете преузети Малваребитес Алат за уклањање малвера. Тренутно може да открије и уклони више од 250 варијанти нежељеног софтвера, не рачунајући Виндовс ОС.

Виндовс 10 инсталирати заглављен
Популар Постс