Како трајно онемогућити Виндовс 10 Упдате Ассистант

How Disable Windows 10 Update Assistant PermanentlyНаучите како да спречите Виндовс 10 Упграде Ассистант да поново инсталира и приморате Виндовс 10 да инсталира или надогради. Научите како да трајно онемогућите помоћника за надоградњу на Виндовс 10.

1. Како трајно онемогућити Виндовс 10 Упдате Ассистант. Ако користите Виндовс 10 Про, Ентерприсе или Едуцатион, можете да користите уређивач смерница групе да бисте трајно онемогућили Виндовс 10 Упдате Ассистант. 1. Притисните тастер Виндовс + Р да бисте отворили оквир за дијалог Покрени. 2. Откуцајте гпедит.мсц и притисните Ентер да бисте отворили уређивач смерница локалне групе. 3. У левом окну идите на Конфигурација рачунара > Административни предлошци > Виндовс компоненте > Виндовс Упдате. 4. У десном окну двапут кликните на смерницу Онемогући аутоматско ажурирање Виндовс Упдате. 5. Изаберите Дисаблед и кликните на ОК. 6. Затворите уређивач локалних групних политика и поново покрените рачунар. Ако користите Виндовс 10 Хоме, можете користити Регистри да трајно онемогућите Виндовс 10 Упдате Ассистант. 1. Притисните тастер Виндовс + Р да бисте отворили оквир за дијалог Покрени. 2. Унесите регедит и притисните Ентер да бисте отворили уређивач регистра. 3. У левом окну идите на ХКЕИ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕСОФТВАРЕПолициесМицрософтВиндовсВиндовсУпдате. 4. У десном окну креирајте нову ДВОРД вредност под називом ДисаблеОСУпграде. 5. Двапут кликните на вредност ДисаблеОСУпграде и поставите је на 1. 6. Затворите уређивач регистра и поново покрените рачунар. Виндовс 10 Упдате Ассистант ће сада бити онемогућен и више се од вас неће тражити да надоградите на најновију верзију оперативног система Виндовс 10.Виндовс 10 има уграђену услугу помоћника за ажурирање која помаже корисницима да ажурирају своје рачунаре тако што ће се уверити да имају одговарајући скуп компатибилног хардвера и софтвера за следећу верзију оперативног система Виндовс 10. Међутим, понекад Помоћник за надоградњу на Виндовс 10 наставља да поново инсталира и присилно инсталира Виндовс 10 када корисник то не жели. Док Виндовс има функције које дозвољавају одложи ажурирање , понекад помоћник за ажурирање не поштује ова правила и једноставно инсталира најновију доступну верзију оперативног система Виндовс 10.Помоћник за надоградњу на Виндовс 10 наставља да поново инсталира и принудно инсталира Виндовс 10

У једном случају смо приметили да чак и када се корисник врати на претходну верзију, помоћник за надоградњу постаје злогласан. Чак и када корисник покуша да изабере опцију Одложи ажурирања, помоћник за ажурирање не зауставља поновну инсталацију најновије верзије оперативног система Виндовс 10.

Трајно онемогућите Виндовс 10 Упдате Ассистант

због Одложите ажурирање такође не ради за вас, најбоље је да трајно онемогућите Виндовс 10 Упдате Ассистант и одаберете ручно ажурирање када мислите да је право време за вас. Прва два решења су привремена, а треће трајније.1] Уклоните Виндовс 10 Упграде Ассистант

Онемогућите Виндовс 10 Упдате Ассистант

  • Притисните ВИН + Р да отворите прозор за покретање. Унесите аппвиз.цпл и притисните Ентер.
  • Померите се кроз листу и изаберите Виндовс Упдате Ассистант.
  • Кликните на Избриши на командној траци.

Након тога, идите до драјвера у који сте инсталирали Виндовс. Обично је ово Ц диск. Пронађите фасциклу под називом Виндовс 10 ажурирање . Избришите га и испразните смеће. Поново покрените рачунар и надамо се да ће ово решити ваш проблем.

Дељена фасцикла за ажурирање за Виндовс 10Могуће је да ће сам Виндовс поново инсталирати овај програм. Зато повремено проверите и ако се поново појави на листи, само је избришите.

2] Зауставите ажурирање услуге Орцхестратор

Онемогућите услугу Виндовс Орцхестратор

Услуга Упдате Орцхестратор управља Виндовс Упдате. Управља ажурирањима за Виндовс. Ако се заустави, ваши уређаји неће моћи да преузму и инсталирају најновија ажурирања.

догађај ид 7009

Ако вас помоћник за ажурирање много нервира, боље је да зауставите ову услугу. Иако не препоручујемо заустављање ажурирања на Виндовс 10, то је тек када схватите да нема другог излаза. Обавезно ажурирајте уређај када решите проблем због којег сте одлучили да га онемогућите.

  • Отворите Сервицес.мсц уписивањем истог у траку за претрагу.
  • Померите се надоле до Упдате Орцхестратор Сервице.
  • Кликните Стоп.

Можда нећете моћи да промените тип покретања из аутоматског у ручно или онемогућено, али заустављање услуге би требало да уради сав посао уместо вас.

3] Наставите да убијате Виндовс Упдате Ассистант

Сада, пошто први метод може постати превелика главобоља, ово решење може убити услугу Виндовс Упдате сваки пут када се покрене. Ово је скрипта која га убија и прати недостатак напретка у ажурирању система.

Отворите Нотепад, копирајте следећу скрипту и сачувајте је на радној површини:

|_+_|

Сачувајте датотеку, реците ВУАКиллер.бат.

Након тога, кликните десним тастером миша на датотеку и покрените је као администратор. Можете видети командну линију једном, а затим ће бити скупљена.

Да бисте били сигурни да ће остати скривено, пратите наш водич о томе како то учинити Аутоматски покрените пакетне датотеке . Немојте убијати ову бат датотеку нигде, укључујући Таск Манагер.

На крају Поново ћу нагласити да су ажурирања за Виндовс важна и да никада трајно не онемогућавају помоћника за ажурирање. Ово треба да радите само када је ситуација тешка и не можете ништа да урадите поводом тога. Увек је добра идеја да сазнате тачан узрок проблема, посебно ако се ради о великом ажурирању за Виндовс.

Преузмите алатку за поправку рачунара да бисте брзо пронашли и аутоматски поправили грешке у оперативном систему Виндовс

Такође се препоручује да одложите ажурирање на неко време осим ако Мицрософт не објави стабилнију верзију. Користите овај савет у овом случају.

како избрисати иоутубе видео са свог канала
Популар Постс